TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

http://www.bip.co.il/ProgramItem.aspx?ProgID=677&ItemID=16685 נבאחו: ועכשיו, לעוד שערורייה בעולם התיאטרון. גילה אלמגור עזבה אולפן רדיו בזעם לאחר שנשאלה על פרשיות בהן היה מעורב בעלה, יעקב אגמון, בזמן שהיה מנהל הבימה. אני גאה להזמין את מנהלו האומנותי הנוכחי של 'הבימה', השחקן העברי הדגול, מר גדעון להב. (גדעון נכנס) גדעון: שלום נבאחו: שלום גדעון. גדעון: פה זה טלוויזיה? נבאחו: כן. גדעון: זוהי המצלמה? נבאחו: כן. גדעון: ציפי המזכירה, ציפי המזכירה. נא לשלם את החשבונית להספרי, תודה. נבאחו: אני שמח שסידרת את זה. אז איך הגעת לנהל את 'הבימה'? גדעון: הבט, אני איש תיאטרון ותיק ומוכר. אין ילד שלא מכיר אותי. (פאוזה) כמו כן אני גם מביא לתיאטרון משב רוח רענן. נבאחו: מה זאת אומרת? גדעון: למשל אני מתכוון להעלות הצגה חדשה, 'מרי לו', עם אמיר פיי גוטמן. נבאחו: מרי לו? זה רק עכשיו ירד. גדעון: מצוין, זה יחסוך בעלויות, כמו כן אנו בעבודה על רימייק למחזמר 'מי שחלם', רק עם שחקן אחר בתפקיד רבין. נבאחו: מי? גדעון: אמיר פיי גוטמן. צריך לתת לו תפקיד ראשי לנעוץ בו את שיניו. נבאחו: אבל זה רק מחזות זמר. אתם תיאטרון לאומי. גדעון: למה, יש גם הצגות רציניות. בסתיו נעלה את המחזה השקספירי הנודע, 'המלט'. נבאחו: תן, לי לנחש, בכיכובו של אמיר פיי גוטמן. גדעון: לא. דווקא בבימויו. נבאחו: לא ידעתי שהוא במאי. גדעון: אז מה? גם לא ידעת שהוא שחקן, ותראה מה קרה. נבאחו: צודק. גדעון: סליחה, יש לי עוד מסר קטן: (למצלמה) ציפי המזכירה, ציפי המזכירה, לא לשכוח לקנות טמפונים לעדנה מזי"א. נבאחו: סליחה, אולי תדבר איתה באופן אישי ולא בתוכנית שלי? גדעון: זה בלתי אפשרי. עובדי המנהלה הטילו עלי חרם. נבאחו: עליך? למה? גדעון: הם טוענים כי הטרדתי עובדת תיאטרון בחדרי. נבאחו: וזה נכון? גדעון: איזו מן שאלה זו, כמובן שלא! נבאחו: יופי. גדעון: זו לא הייתה עובדת, זה היה עובד. נבאחו: אה. זה דבר אחר לגמרי. גדעון: נכון? איך שאנשים קופצים למסקנות, זה גם לא היה בחדר. נבאחו: לא? אז איפה זה היה? גדעון: בפואייה. נבאחו: אה. גדעון: וזו לא הייתה הטרדה. אמיר רצה את זה לא פחות ממני. נבאחו: מי זה אמיר? (גדעון שולח בו מבא רב משמעות) איכס. גדעון: הבט, אחרי שלוש הפקות הרגשתי שמגיע גם לי משהו. נבאחו: אז כן הטרדת. גדעון: זו לא הטרדה. זו חוויה מטלטלת חושים. נבאחו: חוויה. אני מקווה שאף אחד לא יעבור יותר את החוויה הזאת. גדעון: אני דווקא הייתי מעוניין שיותר ויותר אנשים יעברו אותה. אם כבר מדברים, יש לי מסר להעביר לנוער. אפשר? נבאחו: נו, תעביר. גדעון: נוער יקר, חיזרו לתיאטרון! גדעון מחכה לכם. נבאחו: תודה רבה.

למעלה