חג עצמאות שמח

../images/Emo104.gif../images/Emo65.gifחג עצמאות שמח../images/Emo104.gif../images/Emo65.gif

עוד שנה חולפת ומדינת ישראל כבר בת 61
מאחלת לה, וגם לנו שנדע לחיות בה בשלום עם עצמינו ועם שכנינו... שמעתה יהיו הימים מלאים בעשייה פורה ומהנה עשייה בונה ומשגשגת למען אזרחי המדינה ולמען האדמה שעליה אנו חיים.
מאחלת לכולם חופש נעים וכייפי ובילוי נעים ומשמח

../images/Emo165.gifמה אתם יודעים על מגן דוד?../images/Emo165.gif

הנה משהו נחמד שמצאתי תקשור לגבי מגן דוד
מה פירוש המינוח סמל ומה הופך סימן כזה או אחר לסמל? משמעות האמירה או קריאת סימן כלשהו כסמל, פירושה שסימן שכזה יכול להפעיל אנרגיות כלשהן ועל כן הסימן הופך להיקרא סמל, כדי להבדילו מסימנים אחרים שאינם סמלים. מדובר אם כן בסמלים שאנשים נוכחו שהם יוצרים אנרגיה, לדוגמא אנרגית הגנה. הדוגמא המתאימה כאן היא משולש. משהסתבר שהוא מהווה או יוצר כוחות הגנה, השתמשו בו כך, ובמקרה המסוים של מגן - דוד השתמשו בשניים שכאלה. הבסיס אם כן, מבוסס על התנסויות ועל מי שידעו להבחין בכוח של סימן כלשהו. כיצד אם כן נוצר הסמל מגן-דוד? התהליך היה הדרגתי. בתחילה הכיר מישהו במשולש בודד כסמל, אח"כ נוספו מפעם לפעם משולשים נוספים ונעשו שינויים, כלומר בשפת אנוש מעין משחקי משולשים, נוצרו ואריאציות שאינן דווקא מגן - דוד מדויק אך עם למידת העוצמה של סמל זה, אט אט, הוא הפך לדוגמא מסוימת זו, לאחר שנוכחו כי כך עוצמתו גבוהה יותר. אנו מבינים שמגן דוד הוא סמל כוח והגנה. למה הכוונה בסמל הגנה? משמעות הענין הוא שצורות מסוימות אלו, שיצרו יחדיו את מה שקרוי מגן - דוד, מייצרות אנרגיות היכולות להיות הגנה כנגד אנרגיות שליליות. השימושים הם רבים, התפתחו דברים נוספים כיון שבמתכונות שונות של סמל זה, יש גם אנרגיות של כוח ואנרגיות נוספות. מדובר אם כן בהגנה בתחום הרוחני, ועם הכרת הסמל כסמל הגנה והבאתו למודעות, אתם משתמשים בו רבות בחיים הפיזיים כסמלים שלכם. האם יש לסמל הקשר דתי? זו הגנה ללא התאמות הקשורות בדת. סימן זה לא נוצר כיון שהיתה דת, אלא דתות השתמשו בו. הסיבה שהסמל נקשר לדת היא, שהיו אנשים שידעו את כוחו של הסימון הזה ועל כן השתמשו בו. כסמל הגנה הוא הופיע בכל המקומות המקודשים, לא רק בדת היהודית אלא גם במקומות אחרים ובמה שקרוי דתות אחרות, אפילו במקומות שנגלו בארצות אחרות. הופעת הסמל קדמה למה שאח"כ נקרא דת יהודית. הסמל הופיע בעמים עתיקים יותר מבחינת זמן שלכם, ולאט לאט השתרש גם בדת או בעצם בישות הקרויה יהדות. קישור http://www.8infiniti.com/3002/

DIEL

New member
מעניין

נכון שכתבת את זה ממש מזמן, אבל לא יכולתי שלא להגיב. זה ענה לי על שאלה ששאלתי את עצמי השבוע. סיימתי לצייר שבעה ציורים של מנדלות, בצבעי הצארות. שמתי לב שבכל אחד מהציורים (מסיבה כלשהי) יש משולש או מגן דוד שאלתי את עצמי מה המשמעות של המשולשים?

../images/Emo24.gifשום דבר הוא לא מקרי....

אשמח לראות את הציורים שציירת האם תוכלי להעלות אותם לכאן? אני רוצה גם ללמוד לצייר מנדלות. זה קשה?

DIEL

New member
מצרפת תמונות

לי היה קשה בהתחלה, אבל אח"כ זה נעשה קל יותר.

DIEL

New member
3

אם תרצי לראות את השאר אשלח לך במייל או בפייסבוק

DIEL

New member
אשלח בשמחה, אם רק תשלחי לי את כתובת המייל שלך

למעלה