Israeli Dirty Work Tour

StayAwake

New member
../images/Emo104.gifIsraeli Dirty Work Tour../images/Emo104.gif

(עזבו לרגע את העובדה שאני אופטימית בצורה מטורפת
) אז הקיץ חזר ונראה לי שזה הזמן הכי טוב להתחיל לעבוד ואולי בחורף אטל כבר יהיו בארץ
רדיו לדעתי השיר שיהיה הכי טוב להכניס לרדיו הוא I Feel Like Dancin' גם מהסיבה שהוא קליט וגם מהסיבה שרק עכשיו יצא לו קליפ ואם אנשים יחפשו את השיר ביוטיוב הם יראו את הקליפ ויתאהבו באטל
גלגלצ - http://www.glgltz.co.il/ בצד שמאל יש כותרת "הבחירות". תכתבו סתם אי מייל, אל תשקיעו בזה יותר מידי. תצביעו כמה שיותר וכמובן ש/תבקשו את אול טיים לואו
טוויטר כמה ימים אחרי שהפורום נפתח החלטנו לנסות ולהציף את הטוויטר ולהביא את #AllTimeLow2Israel להיות TT כשבעצם כל מה שעשינו היה להציף את עצמינו
אז השאלה היא כזאת - אתן רוצות לנסות שוב? ולבקש עזרה בפייסבוק ומאנשים אחרים ולעשות את זה? אטל נמצאים באירופה החל מהסופ"ש
עיתונים וכמובן, להמשיך לחפור לראש1 ומעריב לנוער בפייסבוק - ראש 1 - http://www.facebook.com/mobileprotection#!/roshehad מעריב לנוער. מפגש יש לכן העדפה לתאריך? בתחילת החופש? באמצע? בסוף? מה אתן רוצות לעשות במפגש? סתם להיפגש (
) או לחלק פלייארים חדשים ודברים כאלה?
+שיהיה לכן חג שמח!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אמממ...

שלחתי בקשה ברדיו שישימו את אטל, ושלחתי הודעות לראש אחד, למעריב לנוער ולעיתון בשם YOU שיצא בקרוב - תעשו לייקים

בקשר למפגש

תכל'ס לי לא ממש אכפת מה נעשה העיקר יהיה מפגש
המפגשים שלנו הם תמיד דבר משעשע ^-^ ובקשר לתאריך, שום תאריך הוא לא בעייתי לי חוץ מהעובדה שאני כנראה אעבוד בקיץ הזה... אז אם קובעים מפגש - אני אצטרך תאריך יחסית מראש
אוי, והיה לי רעיון! אולי נוכל לעצב חולצה, מקדימה ומאחורה, מקדימה תמונה כוסית של אטל עם הכיתוב "אול טיים לואו טו ישראל" ומאחורה יהיה כזה "פולואו אז און טוויטר, אד אז און פייסבוק" ונוכל להצטלם כולנו עם החולצה ותמונות של אטל ואז לנסח מכתב ממש נחמד לקראנג. עכשיו הם לפעמים שולחים את המכתב גם ללהקה והם עונים לכם בעיתון, אז אם באלכן לעשות את זה - כשאטל באנגליה
~מרגיש לי שחפרתי
תסלחו לי, הרגע התעוררתי
~

StayAwake

New member
סבבה

ויאאא זה רעיון גאוני
למרות שכבר ניסינו להוציא חולצה פעם ולא עבד
אפשר לנסות... מישהי מתנדבת?

החלק האחורי של החולצה זה לא בעייתי..

אני יכולה לעשות אותו
הבעיה היא הקדמי, צריך משו שחור-לבן כדי שלא יצא לנו יקר... ראיתי פעם תמונה יחסית ישנה שלהם בשחור-לבן... ממה שאני זוכרת אלכס ישב בתמונה
אם את זוכרת או מכירה את התמונה... זה יעזור
גם זכור לי שהיא כתוב שם אול טיים לואו אז רק נצטרך להוסיף ישראל

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הצלחנו להכניס אותם לעיתון אחד ../images/Emo6.gif

יוצא עוד כמה ימים עיתון בשם YOU, שבינתיים התחיל רק בפייסבוק. ביקשתי מהם לשים דברים על אטל, וכבר בגליון הראשון יהיה משהו שקשור אליהם

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ו.... כנראה שגם ראש 1 התעוררו ../images/Emo8.gif

גם בקיר שלהם פירסמתי בקשה לפרסם עליהם משהו בעיתון שלהם + קישור ל- I Feel Like Dancin. וקיבלתי סופסוף תגובה - "ראש אחד: לא, הם פשוט גדולים! תודה לך, תהילה, עקבי אחר מדריך המוזיקה שלנו :)" נקווה שהם באמת יפרסמו משהו

למעלה