Our Chemical Week

../images/Emo104.gif Our Chemical Week ../images/Emo104.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR ? שיר השבוע בכללי ? אמן/אלבום השבוע ? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? דבר טוב/רע שקרה השבוע ? ציטוטי השבוע ? תכנונים לשבוע הבא ? תמונת השבוע ? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שבוע טוב שיהיה.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifבלהבלהבלהבלהבלהבלהבלה

שיר השבוע של MCR ?
אבל ראיתי את האני בלהבלה ואת וואמפיירס בלהבלה לכבוד היומולדת של ג'רארד... תכננתי לראות את כל הקליפים שלהם אבל לא היה לי כוח האהא
שיר השבוע בכללי ? V
אמן/אלבום השבוע ? סופר ג'וניור, שייני, ביסט, גירלס' ג'נריישן, היי! סיי! ג'אמפ!, מיאבי, טיפה גאקט, טיפה סינמה ביזאר, שיר אחד של קאט-טון, אקווה[! אמג הם לא אסייתים! LOL] ואממ... ט'ה ארק?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט- Attack on the pin up boys
ספר- תנ"ך? O_ם תוכנית- פרוייקט מסלול עונה 7
, דוקטור הו עונה 5
וידיאו- אעהאאעהאעאה הרבה יותר מדי~ מלא קליפים והופעות נוXD
דבר טוב/רע שקרה השבוע ? גוו לא זוכרת~ *הולכת להעתיק מקומונת הב"ק*
אממ... -חושבת- יומולדת לאונהיוק ביום ראשון, יומולדת לשיוון ביום רביעי, יומולדת לג'ונגהיון בחמישי, ויומולדת לג'רארד אתמול
... >>; וביום ראשון נפגשתי עם חברה שלא ראיתי מ~ל~א זמןD: והיא הכירה לי להקה יפנית ממש חמודה
הייתי די חולה, לא ישנתי טוב בכלל, חזרה לבצפר... וחברה שלי הבריזה ביום ראשון מהמשחק שהיה אמור להיות=/ אבל בסוף לא היה נורא כי חברה אחרת שלי באה כי היא חשבה שיש משחק אז פשוט הלכתי לסנטר לפגוש אותה והיה כיףD: אה, ועוד דבר רע- DBSK הודיעו שהם מפסיקים את הפעילות שלהם... לא ברור אם לתמיד או לא. X:
ציטוטי השבוע ? *גם פה מעתיקה מהקומונה* מד"ר הוD:
The Doctor: You know when grown-ups tell you everything's going to be fine, and you think they're probably lying to make you feel better? Young Amy: Yes. The Doctor: Everything's going to be fine
The Doctor: Am I people? Do I even look like people? Trust me. I'm the Doctor. ואממ זהו אני חושבתD: אולי היו עוד חח אבל לא יודעת~
תכנונים לשבוע הבא ? מתכונת בתנ"ך מחר=/ ומתכונת בצרפתית ביום רביעי...
תמונת השבוע ? בוו מתלבטת~ ממ שבוע שעבר שמתי את אונהיוק ואת ג'ונסוO: ובקומונה שמתי את מינהוXD ולפני שבועיים האמת שמתי את שיווןXD אז אני מניחה שאני אשים את ג'ונגהיוןD: הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

And you laughed at my face when I told../images/Emo223.gif

you how much it hurts So I'll break all the rules in this endless game once called love, for you !~@#$%^@~!@#$
HIM שיר השבוע של MCR ? מי אלה?
סתם, נו, לא שמעתי.
HIM שיר השבוע בכללי ? HIM - Love , the hardest way
HIM - Disarm me (with your loneliness)
HIM - Katherine Wheel
, אחד השירים באלבום HIM - Like St.Valentine HIM - Scared to death
השירה של וילה פה כ''כ כ''כ מצמררת, ומדהימה! HIM - Dying Song , שיר מדהים!! HIM - In Venere Veritas
Dead By April - Promise me Dead By April - A Promise
Dead By April - In my arms Madina Lake - Welcome to oblivion , אני אוהבת אותם
HIM אמן/אלבום השבוע ? זה לא ברור?! גאד
HIM - Screamworks: Love in theory and practice (2010)
כ''כ כ''כ ממליצה. אלבום אחד המדהימים שלהם, אם לא הכי. באמת.
HIM סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? תוכנית - עספור
, הפיג'מות, ליגת אלופות אירופה.
וידאו - לייב של love the hardest way : http://www.youtube.com/watch?v=HCRvP2v4EwA
HIM דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
חזרנו לגן, היה כיף לראות את כל הילדים שוב.
קצת מבאס לחזור לשגרה מבחינת שעות.. לקום מוקדם בבוקר ולחזור אחר צהריים, די מעייף עכשיו כשיש מכון ברקע.
מכון!
אהאה, גם היה בדיוק משחק של ברצלונה אז כל המדריכים החתיכים פשוט עמדו וצפו ואני גם צפיתי. בהם. סתם, לא, במשחק.
התקף הימ! זה לא נורמלי! תראו את הלאסט שלי
http://www.last.fm/user/DivineInsanityX/tracks?page=2
יש המון פסטיבלים בחודשים הקרובים, 'רוק אמ רינג', 'דאונלואד פסטיבל'... כל הלהקות מופיעות ולי אין סיכוי להגיע לשם;; גם מבחינת זמן [הגן, בכל זאת] וגם מבחינת כסף. ;; אני חייבת לארגן משהו באוגוסט! ואין לי עוד.XD
HIM ציטוטי השבוע ? מתוך 'של מי השורה הזאת': "אני רוצה גט!" "גט דה פאק אאוט אוף איר!"
זה ממש הצחיק אותי. חוצמזה אין לי עוד.
HIM תכנונים לשבוע הבא ? מממ, אין לי מושג. בטח מכון, אולי אלך לעשות נזם, ו.. ממ, לקנות בגדי ספורט למכון.
אני חייבת סוויטשירטים.
HIM תמונת השבוע ?
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Because Of May

New member
אוי, הים../images/Emo23.gif. ../images/Emo109.gif

קצת הזנחתי אותם... הם מעולים, במיוחד כי יש להם את הסולן עם אחד הקולות הכי מיוחדים ששמעתי
.

NoAmItA ChAn

New member
הפורום מת..

שיר השבוע של MCR? הווו, היו מלא! לא זוכרת אילו XP שיר השבוע בכללי? לא יודעת בדיוק O: אמן/אלבום השבוע? מכ"ר! DDDDD: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - המממ... "שודדי הקאריביים 3". ספר - "עשיו" של מאיר שלו D: תוכנית - גוסיפ גירל XDDDDDDDD כל כך!! ראיתי ביומיים איזה 15 פרקים XDDDDDD דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הייתי חולה. חום מוזר של ערב אחד וגמרנו XDDDDD
סיימתי את כל החומר לתיאוריה! ניגשת ברביעי D:
חברות באו אליי והכנו את המצגת למתכונת+לבגרות בע"פ בביולוגיה D:
אני לא מוצאת את המכתב עם הקוד של האשראי כדי להסתכל באינטרנט T__T
נפגשתי עם חברים :) ציטוטי השבוע? לא היה ממש O: תכנונים לשבוע הבא? מתכונת בערבית מחר, בשלישי מתכונת בע"פ בביולוגיה, בשני לבוא לחברה שלי אחרי ביה"ס ולהתכונן למתכונת בע"פ, לגשת לתיאוריה, שיעור גיטרה אחרי מליון שנה, בשבת הצגה ובסופ"ש ללמוד לבגרות בע"פ T_T אה, ואולי להיפגש בשישי עם אליס D: תמונת השבוע? חלמתי שאבא שלי נותן לי כזה (למרות שממש לא בראש שלי להוציא כלבים כל יום שלוש פעמים ביום, וגם אמא שלי אלרגית), אבל אני עכשיו מאוהבת בהם! הם כל כך חמודיםםםםם ;_______________;

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אואואואו חולה על טקסס הולדם ../images/Emo152.gif

שיר השבוע של MCR ?
שיר השבוע בכללי ? Agnes – Release Me RBD – Algun Dia DJ Tiesto & Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone Pitbull - Hotel Room Service Enrique Iglesias & Whitney Houston - Could I Have This Kiss Enrique Iglesias - Escape Ricky Martin - Livin' La Vida Loca Ricky Martin - Un Dos Tres Maria Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya, Pink - Lady Marmalade The Pussycat Dolls & Snoop Dogg - Buttons Offer Nissim feat. Maya – Be My Boyfriend Only You Alone אמן/אלבום השבוע ? שמעתי קצת Good Charlotte ו-Muse. ^^ סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ?
- איך פגשתי את אימא, עספור, על טבעי.
וידיאו - הוא הורג אותי!
http://www.youtube.com/user/hitmanbreakeroftheye דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
קיבלתי 82 במבחן במנהללללל! ובקושי למדתי ס'גאון אני!
לא למדתי לבוחן בהיסטוריה והמורה העלתה לי את העצבים. ציטוטי השבוע ? אילן: "במה אימא שלך עובדת?" אני: "שירות לקוחות" אילן: "שירות לקוחות אה?.." כמובן שהוא לקח את זה לכיוון אחר לגמרי והתחיל לצחוק בלי הפסקה
אני וענבל הולכות ביחד לאנשו, אני לא מכירה את הדרך והיא כן ענבל: "נו לאן אנחנו הולכות?!" אני: "אני הולכת אחרייך" ענבל: "אבל אני הולכת אחרייך" אז היא הבינה שאין לי מושג איך מגיעים
שיעור אקולוגיה, התחלנו ללמוד על רעש אורלי (המורה): "מחקרים הראו שרעש גורם לעצבים.." תלמידים: "בגלל זה את עצבנית עלינו ולא מפסיקה לצעוק" אורלי: "כן כי כל היום מצפצפים לי במוח ומשגעים אותי.." מיכאל: "וואי מסכן בעלך בטח שאת באה הבייתה והוא רק מדבר איתך את צועקת עליו 'זהו! אין סקס שבועיים!!'.." אורלי: "השתגעת?! אם אני אומרת לו כזה דבר הוא מתאבד!" תכנונים לשבוע הבא ? מחר בגרות בסדנה סביבתית, ואז נזרום לאן שהשבוע ייקח אותי? XD תמונת השבוע ?
!!!!!!!!!!!!!!! חחחחח זה **** הרג אותי!!

Wrath Within

New member
אווווווו גאד. אלוהים נתן לג'ראד גוף../images/Emo99.gif../images/Emo11.gif

אבל בעט לו בפרצוף.
נו טוב, לפחות השיער סקסי.

Because Of May

New member
אל אלוהים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

תני לי שנייה לעכל את התמונה הזו
. טוב, אני לא מסוגלת, תני לי לחזור להכרה קודם
. חחח הציטוט השלישי, איזה כיתה+מורה שרוטים
. יאללה, MUSE
.

למעלה