אז... את מי רואים מחרתיים?

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אז... את מי רואים מחרתיים? ../images/Emo13.gif ../images/Emo175.gif

השרשור הקודם... חלקם היו בטוחים וחלקם לא יודעים. לא יודעת עד כמה השרשור הזה חשוב להודעה חדשה, או לפתוח ב - Off. אבל נראה לי שזה באמת האחרון, וליאל, אם תוכלי לנעוץ, אז תודה. 3> יום שלישי הקרוב. 7.7. עזריאלי, על הגג. שעה 12:30. אני, דנה ותהילה מגיעות ב-12 כמו שנראה נכון לעכשיו. 0525384066 - זה הפלאפון שלי. אם הגעתם, אתם מחפשים, לא מצאתם אותנו, אתם פעם ראשונה בעזריאלי וזה... מטרידנים למיניהם ופדופילים, מוזמנים גם להתקשר. ובפעם האחרונה, התפקדות קצרה. תשנאו אותי, אבל זה דיי הכרחי שזה יהיה אי שם למעלה בפסגות הפורום ושיהיה מסודר. לא כמו השרשור הקודם. XD
שם:
תמונה:
מגיעים למפגש? |לב משהו להוסיף?

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אעאעאעאעא ... מפגש . ../images/Emo13.gif../images/Emo176.gif

שם: תהילה .
מגיעים למפגש?
משהו להוסיף? אני הולכת לראות אתכן .

לירונת

New member
../images/Emo35.gif

שם: לירון
תמונה: נמנמנמ...
מגיעים למפגש?
משהו להוסיף
אני ממש אשתדל...

../images/Emo54.gifלא אותי זה בטוח../images/Emo9.gif

יש לי עבודה באותו יום והופעה של חברה, סורי. אבל תהנו בנות ותצלמו מלא תמונות ומקווה לראותכן במפגש הבא

ברריי xD

New member
../images/Emo214.gif מפגש PP:

שם : בר (אבל החלטתי שמאווד באלי שכולם יקראו לי פאאס ^^ ) גיל : עוד פחות מחודשיים 14 (:) מיקום : חור לייד רחוובות |: תמוונה :
מגיעים למפגגש : אוולי.. משו להוסייף : יש מישי שבאה למפגגש בטוח מכיון רחובות אוולי ? שבווע טווב לכווללם ^^

ברריי xD

New member
../images/Emo214.gif אוופ |:

אני לא אהייה בסוופ )): תההנו כוולם ותעלוו תמונות ^^

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif לא יודעת למה...

אבל העיניים שלך מזכירות לי את העיניים של ביל. אולי רק בתמונה. נו לא יודעת XDDD טוב זה השעה. אני הולכת לישון.

N i t z a n 42

New member
איזה כיף!:))#@

שם:ניצן גיל:16 מיקום:ירושלים תמונה:אין לי נורמלית.. מגיעים למפגש?אכן
משהו להוסיף?אם מישי רוצה תמספר שלי אני אשלח לה במסר.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif

טוב נו אני מתפקדת גם בתור זאתי שאין לה אינטרנט וברח לי השם שלה.
ההההא.. האא.. נו... הא כן. דנה. דנה השסקית
אנחנו מתחתנות (עם שני כוסוני על *גבות1*) באותו תאריך (באותו אולם ושעה וכד') שהוא במקרה היומולדת שלי O: שיעו התרגשותתתתת XD
שם: מיש ודנדי
תמונה: המ, אתן יודעות איך אנחנו נראות, לא? הציצו בשרשור קודם
מגיעים למפגש? כאילו דהההה האהא
משהו להוסיף? הולך להיות פאנן למרות שנהיה בסוף בת אחת ורבע

למעלה