אימ היר O:

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאימ היר O:

טוב רוני,תסלחי לי על ההודעה החדשה?P: טוב רציתי להגיד כזה.........שאני..קצת אממ..טוב נטשתי[?]O: כי בכל זאת עומס,ופתאום הפייסבוק נורא מפתה [: ואני מוצאת את עצמי על המחשב אולי 20 דקות ביום.... טוב אבל עכשיו חזרתי, בקאמבק חדשני שכזה
[אתם קולטים?אני אפילו לא זכרתי תסיסמא לתפוז.פחח.] אז...אני אשמח אם תעדכנו אותי על הבנים,לא שמעתי עליהם כמה חודשים טובים [שירים חדשים?אקסיות חדשות?] טוב אני מאוהבת בכן בנות ,אני מודה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאוה! את~ וולקאם באק ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

באמת נאבדה לי ה
שלך המון זמן.XD את לפחות זוכרת אותנו? אותי?
סתםסתם, אבל אני מאוד מקווה שכן.XDD האמ לגבי דברים חדשים על הבנים. שירים - יש איזה שיר שמאי שמה בשירשור נצל"ש ואוף, שהוא ישן / חדש. זה לא ברור. לפחות לא לי.XD אקסיות - האמ. פראנקי. היא ודאגי נפרדו (ואני כמעט בטוחה בזה כי הם כבר לא עוקבים אחד אחרי השני בטוויטר וזה. :O ) ולפי השמועות היא עזבה אותו בשביל גבר אחר. \= אני לאדעת אם זה נכון או לא, אבל אני חושבת שכן - על זה שהם נפרדו, ואנלא בטוחה על זה שהיא עזבה אותו בשביל גבר אחר. ואם ידעת ולא חידשתי לך משהו, אז אני מצטערת
בכל מק', וולקאם באק
התגעגענו

../images/Emo73.gif צווווווווווור ../images/Emo23.gifוולקאם באק !../images/Emo24.gif

את זוכרת אותי נכון םO אני מקווה שכן ואם לא.. אז סתיו , 14 , כפר סבא , דאגי D: אז תהני לך $^@^#&$^*$%&^$^&$%&*

גרבע

New member
../images/Emo105.gifסתיוווו :]

ברווווור שאני זוכרת D: ! תודהה (L)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif יצור! לא ראיתי אותך כבר 5 שעות ../images/Emo2.gif

סתםסתם, וולקאם

למעלה