אם יש לכם שאלות-

NetGangsta

New member
מפורום אומנויות לחימה

כתבתם בפורום אומנויות לחימה שג'קי צ'אן הוא "אלוף אומנויות הלחימה". רק שכדאי לדעת עובדות לפני שאומרים כאלה דברים. ג'קי צ'אן מעולם לא למד שום אומנות לחימה, אלא למד בבית ספר למשחק ולפעלולים לסרטים. וזה בלי שום קשר לבן אדם עצמו, אותו אני מעריץ ומעריך על היכולת האישית שלו, פשוט אלו העובדות. בהצלחה שיהיה לכם עם הפורום החדש.

nadiwainer

New member
אתה בטוח?

אני השתמשתי בנוסח "אלוף אומנויות הלחימה"? בכל מקרה, הוא למד בהתחלה בבית ספר למשחק ולפעלולים [כמו שאמרת] אבל גם אומנויות לחימה [אומנם בשלב מאוחר יותר]. ד"א- אתה מוזמן להשתתף בפורום- באמת חסר מישהו שמבין משהו באומנויות לחימה

frodo1

New member
תמי כתבה בפורום אומנויות לחימה

הודעת פירסום לפורום. וד"א, ג'קי צ'אן כן למד אומנויות לחימה. הוא למד קונג-פו.

frodo1

New member
תמי כתבה בפורום אומנויות לחימה

הודעת פירסום לפורום. וד"א, ג'קי צ'אן כן למד אומנויות לחימה. הוא למד קונג-פו. ועוד דבר אחד: אני מבין באומנויות לחימה, אבל כדאי גם לך להצטרף, אנחנו צריכים עוד אנשים.

NetGangsta

New member
אז ככה

קודם כל אף אחד לא האשים אותך לא אמרתי מי כתב את ההודעה בכלל עכשיו, לעניין. ג'קי צ'אן לא למד כלל אומנות לחימה. הוא לא למד קונג פו. מה שהוא עשה זה למד בבית ספר למשחק וגם למד תנועות חיצוניות ומתקדמות של קונג פו בלי ללמוד את הבסיס. הוא לא למד קונג פו בשום דרך מסודרת ולא בתור אומנות לחימה, אלא רק כדי להציג את התנועות והפעלולים (שאותם אני חייב להגיד בתור מי שעוסק בקונג פו שהוא מבצע בצורה מדימה). אז זהו. אכנס מדי פעם לפורום לענות על שאלות אם יהיו.

nadiwainer

New member
אתה לומד קונג-פו?

איזה מאגניב.
בכל מקרה, מאוד יכול להיות שג'קי לא למד את הבסיס [כדבריך]. את הפעלולים והתנועות החיצוניות- הוא מבצע בצורה יפה מאוד. אני אשמח אם תפרט קצת על קונג-פו, תסביר קצת על היסוד, מה שג'קי יודע [לפי הערכתך/מה שראית]. אפשרי? אם כן אני אשמח, ואוסיף את זה לטאגליינס ולמאמרים.

frodo1

New member
איזה סגנון אתה לומד?

וידוע לך איזה סגנונות ג'קי למד?

NetGangsta

New member
אז ככה

ג'קי למד בבית הספר לאופרה של בייג'ין (בירת סין). שם הוא למד שירה, משחק, אקרובטיקה ואומנויות לחימה שונות. הוא לא למד שיטה ספציפית של לחימה, אלא כמו שאמרתי - הוא למד רק את החלק האומונתי-אקרובטי של הלחימה. בקשר לשאלה השנייה - אני לומד קונג פו-עגור לבן.

King Of Kromags

New member
אה...../images/Emo13.gif

תודה שהסברת. "קונג פו עגור לבן" לא אומר לי הרבה. מעוניין לפרט קצת?

frodo1

New member
נדב, מאחר שנראה שאתה כל-מתעניין

באומנויות לחימה, אולי תתחיל למוד אחת ותצטרף לפורום אומנויות לחימה?

King Of Kromags

New member
אני עצלן מדי...../images/Emo13.gif

סתם. אין לי זמן/כוח. למדתי קפוארה שלוש שנים, אבל פרשתי.

frodo1

New member
ול-NetGangsta

מאיפה אתה יודע כל כך הרבה על ג'קי צ'אן?

NetGangsta

New member
קראתי עליו המון...

כמו על כל שחקן אחר שמשחק בסרטי אומנויות לחימה...

King Of Kromags

New member
../images/Emo105.gif אם יש לכם שאלות-

שרשרו אותן לכאן. יש לנו מומחה חדש בפורום

למעלה