Mrs Kaulitz 89
New member
../images/Emo105.gif אמת או שקר - שבוע שביעי! ../images/Emo140.gif../images/Emo189.gif
טוב, אין לי הרבה מה לחפור חוץ מזה שחטפתי כוויה רצינית מהתנור וכואב לי רצח!!!! -_-" וסורי שהפינה עולה רק עכשיו, לא היה לי אינטרנט ברכבת XD ודני עומד לרצוח את מישל, אבל הינה, הצלחתי!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- למי שלא היה כאן בפעמים הקודמות או לחליפין שהיה אבל לא זוכר מה עושים, הרי לכם החוקים!
אני נותנת 10 עובדות על טוקיו הוטל. חלקן נכונות וחלקן לא.
אתם צריכים לנחש על כל עובדה אם היא נכונה או לא.
מי שיענה את התשובה המדויקת והנכונה ביותר יוכתר בתור ה"זוכה השבועי",
ולאחר עשרה שבועות, זה שזכה בהכי הרבה פעמים, יקבל פרס מגניב לגמרי מתפוז אנשים!! D:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אז מה היה לנו בשבוע שעבר?
1. טוקיו הוטל מעולם לא הופיעו ברוסיה. - שקר
2. השיר שהכי אהוב על טום כשהוא מנגן בלייב הוא wo sind eure hande. - אמת
גיטרגזמה XDDDDDDDDDDDDD
3. האייליניר האהוב על ביל הוא של מייבילין ניו יורק. הדגש|אמת
מייבילין ומייבילין ניו יורק, זה אותו אחד, ליהי, רק למקרה שמעולם לא שמעת על כך XDDD
4 ביל צעד 3 פעמים בתצוגת האופנה של dsquared.שקר
חחחחחחחח יקיריי, הוא הלך רק פעם אחת, מה התלהבתם? XDD
5. גוסטב הוא מעריץ גדול של מטאליקה, ג'ו קרוגר וסליפנוט.אמת
6. ביל לפעמים שוכח לצחצח שיניים בלילה.- אמת
איזה פאדחן, אלוהים, והוא עוד מספר את זה לכל העולם XDD אני מקווה שזה לא יעבור בטעות בגנים לילדים שלנו. OO"
7. גיאורג הוא האח הנוסף והבכור למשפחת קאוליץ.שקר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודו שרצחתי אתכם XDD
8 המוטו של גוסטב הוא: " "hauptsache alles geht schiefשמשמעו: "כל עוד הכל הולך לא טוב..."- שקר
כמו שליהי אמרה, למשפט יש המשך XD
לגוסטב יש אחות גדולה. - אמת
10. לגיאורג יש קעקוע אחד בלבד.שקר
כמו שכבר נאמר כאן, נטורל ביוטי
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ולתוצאות!!! D: - דני – 8 נקודות! - קמע – 8 נקודות! - תהילה – 7 נקודות! - ליהי – 7 נקודות! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- והעובדות שלנו לשבוע הקרוב...
1. גוסטב מתופף מגיל 6 ואילו גיאורג מנגן על בס מגיל 13.
2. גוסטב הוא החבר הכי מבוגר בלהקה.
3. לגיאורג יש יומן אישי.
4. כשטום היה קטן הוא רצה להיות קאובוי.
5. לביל היו ציונים יותר טובים משל טום.
6. עד כה לגוסטב יש 5 קעקועים.
7. ביל גדול מטום ב-10 דקות. (למען האמת, טום נולד בשעה 11:59, ככה שהם היו כל כך קרובים לקבל תאריכי לידה שונים.)
8. כינוי החיבה של גוסטב הוא יושטלנוברג.
9. לביל וטום יש כלב בשם "סקוטי" וחתול בשם "קשימיר" (מסכן החתול שיקראו לו ככה, באמת.) - הם הביאו את סקוטי ממקום מחסה לכלבים (נו, כמו צער בעלי חיים) ואת קשימיר הם מצאו ברחוב. ("היי, טום! חתול רחוב! בוא נחטוף אותו!")
10. בפעם השנייה שטום עשה "את זה" (אתם יודעים, דברים של מבוגרים, חה חה) הייתה על רכבת. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- קודם כל הרגתם אותי במה שטעיתם, זה דברים שאמורים להיות ידועים, אבל ניחא, זאת מטרת הפינה, לחדש לכם דברים XD יאללה, שיהיה שבוע מקסים, ותענו! אני עובדת קשה על זה.
טוב, אין לי הרבה מה לחפור חוץ מזה שחטפתי כוויה רצינית מהתנור וכואב לי רצח!!!! -_-" וסורי שהפינה עולה רק עכשיו, לא היה לי אינטרנט ברכבת XD ודני עומד לרצוח את מישל, אבל הינה, הצלחתי!!