אמת או שקר - שבוע שני!

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אמת או שקר - שבוע שני! ../images/Emo98.gif

למי שלא היה כאן בפעם הקודמת או לחליפין שהיה אבל לא זוכר מה עושים, הרי לכם החוקים!
אני נותנת 10 עובדות על טוקיו הוטל. חלקן נכונות וחלקן לא.
אתם צריכים לנחש על כל עובדה אם היא נכונה או לא.
מי שיענה את התשובה המדויקת והנכונה ביותר יוכתר בתור ה"זוכה השבועי",
ולאחר עשר שבועות, זה שזכה בהכי הרבה פעמים, יקבל פרס מגניב לגמרי מתפוז אנשים!! D:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אז מה היה לנו בשבוע שעבר?
1. טוקיו הוטל זכו בטקס פרסי המוזיקה האירופאי (EMA) כ-5 פעמים. - שקר
2. גיאורג חגג ב-31 במרץ את יום הולדתו ה-23. - אמת
3. טוקיו הוטל הצטלמו לסרט דרמה שנכתב ע"י מעריצה הונגרית. - שקר
4. עד כה בוטלו 4 הופעות בחלק הראשון של סיבוב ההופעות - HUMANOID. - אמת
5. ביל חושב שהשיר WBMW מתאר את החיים שלהם במשך 5 השנים האחרונות. - אמת
6. עד היום (6 באפריל) בחלק הראשון של סיבוב ההופעות - HUMANOID התנגנו כ- 24 הופעות. - שקר
7. טוקיו הוטל הופיעו בישראל פעם אחת בלבד. - אמת
8. ביל עבר ניתוח של שעתיים בשביל לסדר את שיניו. - אמת
9. מאז הצלחתה של טוקיו הוטל באירופה ובכלל בעולם כולו לגיאורג הייתה חברה אחת בלבד. - אמת
10. אם טום לא היה מפורסם הוא היה רוצה לעבוד בתור קופאי בסופר. - שקר
* אוקיי, לכל אלה שכתבו שהם לא יודעים... אני אעשה ריענון זכירה קטן ותראו שאתם דווקא כן ידעתם את זה. אז ביל הדביל היקר שלנו נסע לוס אנג'לס, שילם מחיר מכובד של סביבות ה-25 אלף דולר ותוך שעתיים הוא ייצא עם שיניים יותר ישרות מפלס. וכן, אני מניחה שזה דיי כאב, בתוך אחת שבילדותה יישרה את שיניה, אם את מה שעשיתי בשנתיים-שלוש הוא עשה בשעתיים... וואלה, אני לא מרחמת עליו, ואני מסירה בפניו את הכובע על האומץ! XD --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אני מוסיפה סעיף חשוב ביותר - אין יותר דבר כזה של "נראה לי\ לא יודע", אם אתם לא יודעים, נא לנחש בבקשה, כי זה נורא קשה לסדר את התשובות אחר כך (;
בפעם הזאת - מי שלא כתבה תשובה ברורה פשוט לא החשבתי את זה. לפעם הבאה, נא להיות ברורים יקיריי.
ולתוצאות!!! D: - תהילה - 10 נקודות! - דנדי - 10 תקודות! - תומי - 10 נקודות! - כרמל - 9 נקודות! - היילי - 9 נקודות! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- והעובדות שלנו לשבוע הקרוב...
1. לביל יש 4 קעקועים.
2. שתי ההופעות שיצאו כ- DVD צולמו באוברהאוזן. (schrei ו- zimmer 483)
3. הנשיקה הראשונה של התאומים הייתה עם אותה הבחורה.
4. גוסטב הוא חבר הלהקה שמדבר הכי הרבה בראיונות.
5. "zeig mir deine pflaumen" הוא המשפט המפורסם שטום אומר כשמתבקש ממנו בראיונות ללמד משפט בגרמנית.
6. גיאורג הוא חבר הלהקה שאוהב לקום הכי מוקדם.
7. לגוסטב יש ידע כללי בגיטרה ולטום יש ידע כללי בתופים. (כלומר, שכל אחד מהם יודע לנגן גם על הכלי האחר)
8. ההורים של ביל וטום התגרשו כשהתאומים היו בני 8 בלבד.
9. ביל השתתף בילדותו בתוכנית ב'Star Search', תוכנית כישרונות גרמנית וזכה בה במקום הראשון.
10. התאומים אף פעם לא נותנים אחד לשני מתנות. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אני חושבת שהפעם הייתי חמודה והשאלות היו קלות! שיהיה בהצלחה! בשבוע הבא אנחנו מעלים את רמת הקושי XD אוהבת אתכם!

e t a

New member
../images/Emo118.gifוואו!!! ממש השקעת, ../images/Emo229.gif../images/Emo70.gif

טוב, אלו התשובות שלי:
1. לביל יש 4 קעקועים - אמת
2. שתי ההופעות שיצאו כ- DVD צולמו באוברהאוזן - אמת
3. הנשיקה הראשונה של התאומים הייתה עם אותה הבחורה - שקר
4. גוסטב הוא חבר הלהקה שמדבר הכי הרבה בראיונות - שקר (חח וזה כבר קל בצורה מטרידה)
5. "zeig mir deine pflaumen" הוא המשפט המפורסם שטום אומר כשמתבקש ממנו בראיונות ללמד משפט בגרמנית - אמת
6. גיאורג הוא חבר הלהקה שאוהב לקום הכי מוקדם - שקר
7. לגוסטב יש ידע כללי בגיטרה ולטום יש ידע כללי בתופים - אמת
8. ההורים של ביל וטום התגרשו כשהתאומים היו בני 8 בלבד - אמת
9. ביל השתתף בילדותו בתוכנית ב'Star Search', תוכנית כישרונות גרמנית וזכה בה במקום הראשון - שקר (הוא השתתף אבל לא זכה)
10. התאומים אף פעם לא נותנים אחד לשני מתנות - אמת טוב.. מקווה שצדקתי
ח"ח מישל, מגיע לך

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ראשונה ../images/Emo13.gif

1. לביל יש 4 קעקועים. -
2. שתי ההופעות שיצאו כ- DVD צולמו באוברהאוזן. (schrei ו- zimmer 483) -
3. הנשיקה הראשונה של התאומים הייתה עם אותה הבחורה. -
4. גוסטב הוא חבר הלהקה שמדבר הכי הרבה בראיונות. -
5. "zeig mir deine pflaumen" הוא המשפט המפורסם שטום אומר כשמתבקש ממנו בראיונות ללמד משפט בגרמנית. -
6. גיאורג הוא חבר הלהקה שאוהב לקום הכי מוקדם.
7. לגוסטב יש ידע כללי בגיטרה ולטום יש ידע כללי בתופים. (כלומר, שכל אחד מהם יודע לנגן גם על הכלי האחר) -
8. ההורים של ביל וטום התגרשו כשהתאומים היו בני 8 בלבד. -
9. ביל השתתף בילדותו בתוכנית ב'Star Search', תוכנית כישרונות גרמנית וזכה בה במקום הראשון. -
10. התאומים אף פעם לא נותנים אחד לשני מתנות. -

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifטוב נו, ננחש.XDD

1. לביל יש 4 קעקועים.~כן~ 2. שתי ההופעות שיצאו כ- DVD צולמו באוברהאוזן. (schrei ו- zimmer 483)~כן~ 3. הנשיקה הראשונה של התאומים הייתה עם אותה הבחורה.~כן~ 4. גוסטב הוא חבר הלהקה שמדבר הכי הרבה בראיונות.~לא~ 5. "zeig mir deine pflaumen" הוא המשפט המפורסם שטום אומר כשמתבקש ממנו בראיונות ללמד משפט בגרמנית.~וואלה לא יודעת.XDDאבל אחרי פירוש וחשיבה, כן.~ 6. גיאורג הוא חבר הלהקה שאוהב לקום הכי מוקדם.~לא, זה לא גוסטב?XD~ 7. לגוסטב יש ידע כללי בגיטרה ולטום יש ידע כללי בתופים. (כלומר, שכל אחד מהם יודע לנגן גם על הכלי האחר)~כן~ 8. ההורים של ביל וטום התגרשו כשהתאומים היו בני 8 בלבד.~אממ כע~ 9. ביל השתתף בילדותו בתוכנית ב'Star Search', תוכנית כישרונות גרמנית וזכה בה במקום הראשון.~כן שהוא השתתף, זכה במקום ראשון? לא.XD~ 10. התאומים אף פעם לא נותנים אחד לשני מתנות.~כן~סנובים! חח סתם, אני יודעת כי אני אף פעם לא נותנת לאחים שלי מתנות והם לא לי
XD

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifטוב נו יאללה :)

1. לביל יש 4 קעקועים. -נכון 2. שתי ההופעות שיצאו כ- DVD צולמו באוברהאוזן. (schrei ו- zimmer 483) -נכון 3. הנשיקה הראשונה של התאומים הייתה עם אותה הבחורה. -נכון 4. גוסטב הוא חבר הלהקה שמדבר הכי הרבה בראיונות. -לא נכון 5. "zeig mir deine pflaumen" הוא המשפט המפורסם שטום אומר כשמתבקש ממנו בראיונות ללמד משפט בגרמנית. -נכון 6. גיאורג הוא חבר הלהקה שאוהב לקום הכי מוקדם. -לא נכון 7. לגוסטב יש ידע כללי בגיטרה ולטום יש ידע כללי בתופים. (כלומר, שכל אחד מהם יודע לנגן גם על הכלי האחר) -נכון 8. ההורים של ביל וטום התגרשו כשהתאומים היו בני 8 בלבד. -נכון 9. ביל השתתף בילדותו בתוכנית ב'Star Search', תוכנית כישרונות גרמנית וזכה בה במקום הראשון. -נכון [חחחחחחחחחחחחח חמוד] 10. התאומים אף פעם לא נותנים אחד לשני מתנות. -לא נכון

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאההההההההההה רגע!

9. זכה במקום ראשון! שיט! לא נכון! XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif D:

יא 9 תשובות נכונות ? XD גאה בעצמי XD 1. אמת 2. אמת 3. אמת 4.שקר :O 5. אמממממ שקר ? XD [ד"א התרגום של זה בגוגל תרגום זה "להראות לי שזיף שלך " XDDDDDDDDDDDDD ] 6. שקר ! XD 7. שקרXD 8. . שקר 9. שקר 10. .אמת XD

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

מסקנה - לא מתרגמים בגוגל. XDDDDDDDDDDDDD זה באמת שזיף אבל! חחחחחחחח פפלאומן = פלאם, או איך שלא אומרים את זה באנגלית XD זה כאילו: "תראי לי את השזיפים שלך" בואי נאמר שגם בעברית זה לא נשמע משהו!

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif אממ...

1. אמת! 2. שקר 3. שקר~! 4. שקר וכזב!! 5. אמת XD 6. שקר 7. אמת. הם גם יודעים לנגן על פסנתר~ 3: 8. אמת ): 9. לא נכון!! הוא זכה במקום השני! 10. מה?! לא נכון!!!!11

למעלה