Mrs Kaulitz 89
New member
../images/Emo105.gif אמת או שקר
בוקר אור יום שלישי! מתחילים!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- למי שלא היה כאן בפעמים הקודמות או לחליפין שהיה אבל לא זוכר מה עושים, הרי לכם החוקים!
אני נותנת 10 עובדות על טוקיו הוטל. חלקן נכונות וחלקן לא.
אתם צריכים לנחש על כל עובדה אם היא נכונה או לא.
מי שיענה את התשובה המדויקת והנכונה ביותר יוכתר בתור ה"זוכה השבועי",
ולאחר עשר שבועות, זה שזכה בהכי הרבה פעמים, יקבל פרס מגניב לגמרי מתפוז אנשים!! D:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אז מה היה לנו בשבוע שעבר?
1. ה-DVD הבא הולך להיות מצולם במילאנו, איטליה. - אמת (כן, הכוונה ב'הולך להיות' היא שעומד לצאת הדיוידי שצולם במילאנו)
2. השמות האמיתיים של גיאורג וגוסטב הם - גיאורג האגן קלאוס ליסטינג וגוסטב מוריץ וולפגנג שפר. - שקר!!!!!
זה קרע אותי! החלפתי שם את כל השמות!!! השמות האמיתיים שלהם: גיאורג מוריץ האגן ליסטינג וגוסטב קלאוס וולפגנג שפר!
3. ביל החליף עד היום 10 תסרוקות שונות. שקר
4 ללהקת "טוקיו הוטל" היה פעם עוד חבר להקה, גיטריסט, שעזב כי ביל היה מטריד אותו מינית.שקר חחחחחחחחחחחחחחח בוודאי שלא נכון, הייתי מטרידה אותו מינית XDD
5. גוסטב קיבל בראש כוס בירה באחד ממועדוני הלילה וראשו היה מלא בתפרים זמן רב שהפכו כיום לצלקות. - אמת כוס בירה\בקבוק בירה\משקפיים, לא האישיו, הבנתם את הפואנטה.
6. חברת הגיטרות שטום היא – Gibson. - אמת
7. לכבוד טקס פרסי הקומט המתקרב – בשנת 2006 הבנים לא זכו בשום פרס ואף לא התמודדו. - אמת (הם השתתפו באותו השנה בטקס הקומט, אבל בהונגריה!!)
8. התאומים ביל וטום נולדו בהמבורג בעוד גיאורג וגוסטב נולדו בברלין. - שקר תגידו לי מה עבר על כולכם בשאלה הזאת?!?!? התאומים נולדו בלייפציג בכלל, גיאורג בהאלה וגוסטב במגדבורג!
9. גיאורג הוא היחיד שאין לו קעקועים\פירסינגים. - אמת נטורל ביוטי XDDDDDDD
10. החתימה שבתמונה המצורפת שייכת לטום. - שקר היא שייכת לקאוליץ אחר, בעלי.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ולתוצאות!!! D: - ליהי המבולבלת (ממשיכה להוביל) - 9 נקודות! - כרמל - 8 נקודות! - דני - 8 נקודות! - דנה - 8 נקודות! - תהילה - 7 נקודות! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- והעובדות שלנו לשבוע הקרוב...
1. בתוכנית 100% ט"ה, מודים ביל וטום שבילדותם ניסו סמים!
2. הלהקה עצמה הוקמה ב-2001 תחת השם devilish, מה שאומר שהם יחד כבר 15 שנה.
3. סינגל הבכורה DDM היה הפריצה של טוקיו הוטל ברחבי גרמניה.
4. כשביל מכיר בחורה הדבר הראשון שהוא מסתכל עליו זה הידיים.
5. טוקיו הוטל כתבו ואף הלחינו לניוואדה טאן (פאניק) את השיר Dein Echo.
6. ביל טוען שישראל היא מדינה שבה מזג האוויר הוא פשוט נפלא.
7. Rette Mich הוא שיר שנכתב ע"י ביל לאשתו הטובה מישל ומשמעותו היא: "להציל את מיש".
8. An Deiner Seite יצא בשנת 2007 כסינגל.
9. טוקיו הוטל לקחו הפסקה (התפרקו) בשנת 2006 והתאחדו חזרה חצי שנה אחרי.
10. דיוויד יוסט הוא אחד ממפיקי הלהקה. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- פינת הסרטון
http://www.youtube.com/watch?v=Oud5dITqQR4&feature=related אישה שלי מהממת!!!!!11 אני אוהבת אותה הכי בעולם 33333333 > זה תינוקת תראו את הפניםםםםםםםםם *-* בא לי לקפוץ מאחוריו, לתלוש את שערותיו ממקומו, לתפוס אותו בלחי ופשוט לסחוב אותו בכל העולם עד שייתלש לו הלחי האדומה מהמקום!! אההההה נכון שזה רומנטי?
~מיש, כאפת שטות~ נרגעתי. חחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק איזה מישהי בתגובות שם כתבה: Bill talks like there's no tomorrow XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD תכלס! זאת ההגדרה המדויקת מעתה והלאה. הוא פשוט חושב שאין מחר והוא מפחד שלא יהיה לו עוד ראיונות לחפור בהם, לכן הוא מתנהג בפזיזות שכזו! הוא לא נושם קלטו כמה הוא חופר XD --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- בהצלחה לכולם! אוהבת אתכם!
בוקר אור יום שלישי! מתחילים!