M i k e s F a n
New member
../images/Emo105.gifבארץ הקטקטים../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif
בשנות ה -80 כיכבו בטלוויזיה סדרות על גמדים שונים הגרים בעיירות קטנות ביער.
היו כמובן "הדרדסים" ו"טוב טוב הגמד" ובים היו "הזרבובים", אך לפני כולם הגיעו לטלוויזיה "הקטקטים". הם היו יצורים קטנים בגובה של כ 2.5 ס"מ שחיו ביער בעיירה קטנה. גיבורי הסיפור היו טיפטיפ, שהייתה יתומה שגרה עם רופא הכפר העייף תמיד, וחברה הטוב טיפטיפון. ביחד הם כברו הרפתקאות רבות, כמו שריפות, הצפות, רעידות אדמה ומפגשים עם טרולים גדולים.
בעיירה חיו גם ראש העיר ובנו נאפו הנודניק, הזקן החכם, האחות הקטנה של טיפטיפ והמכשפה הרעה. הקטקטים ידעו לדבר עם חיות היער, איתם הרבו להתיידד והם נהגו לעבור ממקום למקום על גב חברם הסנאי המעופף. הקטקטים יצגו את האהבה
, השלום וההרמוניה וכמובן שלכל פרק היה מוסר הסכל חשוב לילדים.
הסדרה הופקה ביפן ע"י טטסונקו הפקות, שהפיקה בין השאר את כח ג'י, כשהגיעה הסדרה סוף סוף ,Belfy And Lillibit כבר בשנת 1980 לארה"ב (וזה קרה רק ב 1991 בניקולודיאון) שונה שמה ל- Littl' Bits.
שם: הקטקטים (באנגלית: Belfy And Lillibit / Littl' Bits ) התחלה: 1980 סיום: 1981 - עונה אחת פרקים: 26 פרקים/30 דקות קטגוריה: אנימציה/ ילדים מדינה: יפן רשת שידור: סינדיקציה חברת הפקה: טטסונוקו הפקות מדובבים: - יוני חן - מיקי קם (טיפטיפון) - עירית שילה (טיפטיפ) - שרי צוריאל (נאפו) דמויות: גברי ד"ר דוקליל הגבירה הקרה טיפטיפ טיפטיפון מונגה מוקי מיימון מרג'י המכשפה נאפו פיון קוקולה שיר פתיחה: "בואו נעוף יחד טרילי לי טרה לה לה טרילי אל יער החלום זה לא כל כך רחוק אל תשכחו לקחת טרילי לי טרה לה לה טרילי שק אחד גדול מלא שמחה וצחוק שם ביער גרים הקטקטים אף פעם לא ראיתי עוד כמותם זאטוטים אז בואו נעוף יחד טרילי לי טרה לה לה טרילי ונחלום יחדיו חלום מתוק ובחלום נפגוש את טיפ-טיפ טיפ-טיפ ואת חברה הטוב טיפטיפון טיפטיפון והשאר עוד לא ידוע איך אפשר לנחש חלום? רק דבר אחד בטוח שהכל יסתיים בשלום! טרה לה לה טרה לה לה טרילי טרה לה לה טילילילילי." גם אתם אוהבים את הקטקטים
בשנות ה -80 כיכבו בטלוויזיה סדרות על גמדים שונים הגרים בעיירות קטנות ביער.