בארץ הקטקטים

M i k e s F a n

New member
../images/Emo105.gifבארץ הקטקטים../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

בשנות ה -80 כיכבו בטלוויזיה סדרות על גמדים שונים הגרים בעיירות קטנות ביער.
היו כמובן "הדרדסים" ו"טוב טוב הגמד" ובים היו "הזרבובים", אך לפני כולם הגיעו לטלוויזיה "הקטקטים". הם היו יצורים קטנים בגובה של כ 2.5 ס"מ שחיו ביער בעיירה קטנה. גיבורי הסיפור היו טיפטיפ, שהייתה יתומה שגרה עם רופא הכפר העייף תמיד, וחברה הטוב טיפטיפון. ביחד הם כברו הרפתקאות רבות, כמו שריפות, הצפות, רעידות אדמה ומפגשים עם טרולים גדולים.
בעיירה חיו גם ראש העיר ובנו נאפו הנודניק, הזקן החכם, האחות הקטנה של טיפטיפ והמכשפה הרעה. הקטקטים ידעו לדבר עם חיות היער, איתם הרבו להתיידד והם נהגו לעבור ממקום למקום על גב חברם הסנאי המעופף. הקטקטים יצגו את האהבה
, השלום וההרמוניה וכמובן שלכל פרק היה מוסר הסכל חשוב לילדים.
הסדרה הופקה ביפן ע"י טטסונקו הפקות, שהפיקה בין השאר את כח ג'י, כשהגיעה הסדרה סוף סוף ,Belfy And Lillibit כבר בשנת 1980 לארה"ב (וזה קרה רק ב 1991 בניקולודיאון) שונה שמה ל- Littl' Bits.
שם: הקטקטים (באנגלית: Belfy And Lillibit / Littl' Bits ) התחלה: 1980 סיום: 1981 - עונה אחת פרקים: 26 פרקים/30 דקות קטגוריה: אנימציה/ ילדים מדינה: יפן רשת שידור: סינדיקציה חברת הפקה: טטסונוקו הפקות מדובבים: - יוני חן - מיקי קם (טיפטיפון) - עירית שילה (טיפטיפ) - שרי צוריאל (נאפו) דמויות: גברי ד"ר דוקליל הגבירה הקרה טיפטיפ טיפטיפון מונגה מוקי מיימון מרג'י המכשפה נאפו פיון קוקולה שיר פתיחה: "בואו נעוף יחד טרילי לי טרה לה לה טרילי אל יער החלום זה לא כל כך רחוק אל תשכחו לקחת טרילי לי טרה לה לה טרילי שק אחד גדול מלא שמחה וצחוק שם ביער גרים הקטקטים אף פעם לא ראיתי עוד כמותם זאטוטים אז בואו נעוף יחד טרילי לי טרה לה לה טרילי ונחלום יחדיו חלום מתוק ובחלום נפגוש את טיפ-טיפ טיפ-טיפ ואת חברה הטוב טיפטיפון טיפטיפון והשאר עוד לא ידוע איך אפשר לנחש חלום? רק דבר אחד בטוח שהכל יסתיים בשלום! טרה לה לה טרה לה לה טרילי טרה לה לה טילילילילי." גם אתם אוהבים את הקטקטים

אלבה

New member
לדעתי אתה טועה

הדרדסים שודרו בארץ לפני הקטקטים. הדרדסים התחילו ב-84, הקטקטים התחילו בחופש הגדול של 85 אם אני לא טועה.

porky169

New member
זה לא היא כתבה את זה../images/Emo134.gif

היא לקחה את זה מהאתר טיוי קלאסיק לפחות תתני קרדיט לאמיר שעמל על הכתיבה של המאמר!

M i k e s F a n

New member
../images/Emo109.gif

נכון זה לקוח מהאתר, ואני תמיד נותנת קרדיט לאתר, תסתכל אחורה מותק.

JAMES DEAN

New member
אגב מי לדעתכם יותר גבוהים

הדרדסים או הקטקטים? אבל תסבירו את עצמכם... (אני יודע את התשובה)

הדרדסים יותר גבוהים

בפרק הראשון של הדרדסים (אם אני לא טועה) גרגמל מתאר את הדרדסים כיצורים בגובה של שלושה תפוחים. לצורך העניין, הסנאי המעופף בקטקטים צריך להיות יותר קטן, כך שהקטקטים יכולים להיות מקסימום האוגרים של הדרדסים.

כןןןןןן

חחחחחחחח הנה הפורום לו חיכיתי! איזה כיף להזכר בנוסטלגיה
הייתי רואה את זה כל הזמן כשהייתי ילד. הטרילילי הזה ממש מדבק

ogispan

New member
כמה הערות

1- טיפטיפ לא גרה סתם אצל רופא הכפר... הוא היה הדוד שלה. 2- הרופא לא היה רק עייף כל הזמן...אלא גם שיכור. 3- אני לא בטוח לגבי זה, אבל אם טיכרוני אינו מזעני, רק טיפטיפ היתה יכולה לדבר עם חיות. אני זוכר פרק שבו היתה חיה פצועה והלכו לקרוא לטיפטיפ כדי שתברר מה קרה לחיה. 4- בקשר לזה אני בטוח. טיפטיפ לא היתה יתומה. היה פרק שבו היא פוגשת את אמא שלה (אולי גם אבא) שהם קטקטים נודדים שלא יכלו לגדל את טיפטיפ ולכן השאירו אותה לגדול אצל הדוד שלה

למעלה