גרין דיי
גרין דיי|צפרד

Pink Lavender

New member
../images/Emo105.gifגרין דיי../images/Emo105.gifגרין דיי|צפרד

למה חייבים להגביל מקום בכותרות??? טוב אהמ... לכולם יש קטע של הערצה... (חוץ ממני, אני מעריצה שרופה של עצמי) אם אתם מעריצים מישהו או משהו (
) איך מתבטאת ההערצה שלכם?

Pink Lavender

New member
ייתכן שזו אי הבנה... זה או שהטופיק

ממש מסריח... אבל אתם אמורים להגיב אנשים... ואם זה טופיק מסריח, פשוט תגיבו בהערה סרקסטית שהטופיק גרוע. ואין לכם תגובה. לדוגמא: גמל שלמה: "אין תגובה
"

שאלה קשה...

אני מעריצה את גין דיי ולכן אני משתתפת בפורום הזה ויש לי דיסקים שלהם והמון שירים במחשב ואני יודעת המון דברים עליהם.. וזהו אה ויש לי גם המון תמונות שלהם

clam

New member
הממממממממ.....

אין ממש משהו שאני מעריץ.....אפשר להגיד שאני מעריץ את בלינק..... אבל אני פשוט אוהב אותם אני לא יודע אם אני מעריץ אותם אמממ....איך זה מתבטא....יש לי את כל הדיסקים שלהם חולצה שלהם תמונה שלהם על הדלת ואני מנסה להשיג פוסטר...אבל לא הולך לי כל כך אמממ.....ואני יודע עליהם מלא דברים....ו...זהו...נראה לי

Pink Lavender

New member
../images/Emo11.gifאין תגובה... לא סתם..../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תודה ארבל!!! אהמ אהמ... לדעתי כולם הבינו מה צריך לעשות, לא קשה, נכון? סה"כ כמה שעות שאתם צוברים מספיק כוח נפשי כדי להתמודד עם השאלה הקשה הזאת, המעוררת את השאלות הפילוסופיות העמוקות ביותר בחיים... כל הכבוד ארבל

NiKi†a

New member
אתה לא באמת רוצה לדעת.

K...בגלל שהתחלתי ממש לאהוב אותם לא מזמן (5 חודשים זה לא מזמן!), יש לי את שני דיסקים מתוך שלושה, הראשון והאחרון עוד כמה ימים אני אלך לקנות את האמצעי ואת ה-DVD שלהם
350+ תמונות במחשב 70+ שירים במחשב כל היומן שלי מפוצץ בדברים עליהם. התיק גם (התחלתי לקשט אותו...מעניין במה
) מתי שאני אוכל אני אסע לתומר ואקנה פוסטר ועם יש שם עוד מלא דברים (כל מה שיש שם אני אקנה, אני מתפללת שיש חולצות
) אמרתי לחברה שלי לעשות לי חולצה שלהם. אני שומעת את הדיסקים שלהם פעם אחת ביום- כל היום
והחלום שלי זה לנסוע להופעה שלהם...
וכמובן להתחתן עם הסולן אבל לא משנה
....חחח זייהו, זאת רק ההתחלה. |שולטיםםםםםםםם|

gp53

New member
זה לא ממש הערצה

יותר הערכה ואהבה של השירים שלהם. יש לי 3 פוסטרים שלהם בחדר, את כל הדיסקים ועוד מעט כנראה גם הופעה

למעלה