היום ב
אנשים

שזה גורם לי לקפוץ לזרוק את המחשבP:

אולי עוד לא התרגלתי לזה או משו אלב בנתיים בעעע

אני מקווה שאתה תאהב את האלבום

כי בזה שאני נדחה ממנו אתה לא יודע מה אתה מפסיד

הוא נשמע לי רעש בלי קשר\:

חוץ מהשיר סט אנגר עצמו ופראקניק משו כזה לא הכי התבחרתי

Nollie69Flip

New member
סט. אנגר אחלה אלבום!!!!!!!!!

והתופים מאד קשורים. למשל בSKOM. אתם פשוט לא יודעים להעריך מטאל אמיתי, או שאתם מסכימים סתם עם דעות של אחרים(כדי לא לצאת עם דעה אחרת). כי הרוב בארץ שונאים את סט.אנגר. חפרתי. הקיצל האלבום הזה שולט!

תאמת,

לא התעמקתי בו הכי אבל זה מה שהרושם ראשוני נתן לי מי יודע אולי אני עוד יאהב אותו כמו שלמשל לפני שנה ומשו לא יכולתי לשמוע מטאל כי זה הה כבד לי מידי,ועכשיו אני לא יכול בלי

Mena Rea

New member
מה?!?!?!?!?!

"אתם פשוט לא יודעים להעריך מטאל אמיתי, או שאתם מסכימים סתם עם דעות של אחרים(כדי לא לצאת עם דעה אחרת)". בוא'נה, אתה קצת חוצפן, אתה לא חושב? 1.כשאני שמעתי מטאל אמיתי, אתה בקושי נולדת. 2.יש פה הרבה אנשים, שכולם שומעים מטאל. 3.מתוכם, רק 3 מעריכים מאד את האלבום הזה. 4.מתוך ה-3 האלה, את הדעות של שניים מהם אני מאד מעריך, אז אני מכבד את העובדה שהם אוהבים את האלבום. 5.תרשה לי לחרבן על הדעות שלך. אתה טוען בעצם, שכולנו, חוץ מכפיר, ציון וממך לא יודעים להעריך מטאל אמיתי? מי אתה בכלל? 6.אם כולם פה היו מסוג האנשים שהולכים עם דעות של אחרים, קונפורמיסטים כאילו, היינו שומעים קרן פלס והראל מויאל. לא מה שאנחנו שומעים עכשיו.

אבל סט. אנגר באמת אחלה אלבום../images/Emo3.gif

לגבי 4- גם אני מעריך את דעותייך, ומקווה שגם אתה יום אחד תתאהב בסט. אנגר
............ואני התחלתי לשמוע ספייס גירלס..............סתם, לא

Mena Rea

New member
שמע, כל עוד אתה לא בא ואומר שאנחנו

לא מסתלבטים על האלבום בגלל שאנחנו לא מעריכים מטאל אמיתי, או נגררים אחרי מישהו אחר, אין לי בעיה עם זה.

Octavarium

New member
אתה פשוט הומו

מצטער לומר לך אם אתה חושב שאני לא שומע סיינט אנגר בגלל דעות של אחרים אז אתה ממש טיפש אם אתה חושב שאני לא יודע להעריך מטאל אמיתי כי אני לא שומע סיינט אנגר, אז מטאל זה חרא. תיכף תגיד לי שהאלבום הזה יותר טוב מAWAKE או מMETROPOLIS PART 2

JumpInTheFire

New member
תגידו לי, איך תמיד, אבל תמיד!!

יגיעו לדבר על מטאליקה בפורום הזה?!?!

...(שונא כותרת חח)

זה בגלל שבכל מקום שאתה נמצא אתה מעביר לאנשים אנרגיות לדבר על מטאליקה חח סתםP:

תאמין או לא- כן!

טראנסים זה כל כך משעמם ולא מוזיקה לדעתי בכלל, אבל אין לי מושג למה אהבתי את הסגנון של סקאזי.. גם אם זה ריף וחצי, וגם אם יש שם איזה ראפר חסר השכלה.. אני לא אומרת שכל השירים שלו טובים אבל יש לו כמה שולטים..

למעלה