היום ב-
אנשים

../images/Emo105.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo60.gif

באנו חושך לגרש! עם קצת יצירתיות, דימיון וחימר פולימרי, גם אתם יכולים להכניס קצת אור, ואולי אפילו לזכות בפרסים! הכנסו לקישור והשתתפו בתחרות של פורום אמנות בחימר פולימרי. ההנאה מובטחת! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1484&msgid=89924332

chen010189

New member
אנשים!

מה קורה? קודם כל מזל טוב על הזכייה. לא הייתי פה הרבה זמן, מלא עבודות ומבחנים. (קיבלתי 86 בהסטוריה, אני בשוק. אחרי שכל השנים ישבתי על 60 במקצוע הזה) אני מבינה שיש שירים חדשים (ל'ה, כמה צפוי) מישהו מוכן לעדכן אותי? לא שמעתי גלגלצ כבר שבוע, אין קליטה משום מה ובאינטרנט זה לרוב תוקע לי את המחשב ולא עובד כמו שצריך. זה חסר לי, וזה לא כיף בכלל לראות את הפלייליסט של לינק והמסור בלי לשמוע את התכנית. בכל אופן, תעדכנו אותי עכשיו עד אחרי חנוכה אין לי מבחנים ועבודות בכלל ככה שאני חוזרת!

limors2

Active member
חן!!../images/Emo99.gif

דיברנו עלייך לפני כמה סינגלסים ותהינו איפה את! היום תבואי?
לא יצא לי לעבוד בבוקר הרבה השבוע (לא לצערי!) אז לא יצא לי לשמוע הרבה גלגלצ בבוקר(כן לצערי!) אני יודעת שיש מוש, האברמור הזה ומשינה חדש, אבל אני לא בטוחה מה עוד

chen010189

New member
ליאורה!!../images/Emo99.gif

איזה יום? יכול להיות איזו גאווה, לא פעם ראשונה שאני רואה את השם שלי מתנוסס לו בשרשורי סינגלס לצד שאלות קבועות: "איפה היא?", "מעניין לאן היא נעלמה". זה כבוד
אני ממש מקווה שהרדיו יפעל כמו שצריך היום. שמתי לב שלמוזייק פרוג'ט יש שיר חדש (פיליפס), איך הוא?

limors2

Active member
כן, ראיתי כשהצבעתי עכשיו למצעד.

אבל לא שמעתי אותו! מישהו שמע אותו?
הם השמיעו אותו?
נקווה בשבילך
היום צריך לחפור לפיצוי על אתמול

tkuihehr

New member
כן, כולנו חייבים לחפור

אחרי שאתמול היה שרשור עלוב של אנשים לא חפרניים כמו שאנחנו מכירים בדר"כ בשרשור הזה

limors2

Active member
אבל אתה באמת היית בסדר../images/Emo6.gif

אני לא אוהבת לחפור ככה כשאני לבד, הפורום נהיה כחול מידי

למעלה