הקפצה

חידון ג'ון פרושאנטה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!|

רציתי לעשות משהו מעניין... כמה שאלות שהצלחתי לחבר: 1. מהו שמו המלא? 2. איך כינו חברי הלהקה את ג'ון כשהצטרף ולמה? 3. איך קראו לחברות שלו? 4.באיזו שנה פרש ג'ון מהלהקה? 5.כמה דיסקים הוא הוציא עד היום? 6.כמה אחים ואחיות ש לו? 7.מה שמותיהם? 8.מהו התאריך הרשמי של החזרה של ג'ון ללהקה? 9.כמה חברות היו לו? 10.כמה קעקועים יש לו? 11. איזו סוג של חית מחמד יש לו וכמה? בהצלחה

country joe

New member
אהמ

למה לא לשלוח במקום זה את השאלות האלה לחידון המסודר?

dafnaleh

New member
ובכן

1. John Anthony Frusciante אבל שמעתי איפשהו שפורושונטה זה לא השם המקורי.

lollapalooza

New member
אוקיי

2. גריני. למה
לא יודעת. 4. 92 נדמה לי 5. שלושה. ואני באמת חושבת ששאלות כאלו צריכות להיות חלק מהחידון של יום שישי, אז בפעם הבאה אני אודה לך מאוד אם תעבירי אותן במסר לנדב.

lollapalooza

New member
אולי זה

כי החידון ירד למטה ולא שמים לב אליו
מממ... רגע אני אקפיץ אותו.

lollapalooza

New member
עוד../images/Emo70.gif

6- שני אחים, שתי אחיות 7- אריק, מייקל, אנה, לילי (
) (ד"א שמתם לב איזה שמות אמריקאיים בנאליים
ג'ון, מייקל ואריק
) 8- אם אינני טועה ההודעה הרשמית הייתה ב- 29.4.98 11- נראה לי חתולים. זוכרת כמה.

נכון

ויש לו 3 חתולים. הוא דיבר על זה כשהיה ה v פסטיבל לא ממש מזמן... (כשג'ק אוסבורן ראיין שם כל מיני אנשים.. אז הוא הגיע לצ'אד .. ואז לג'ון ושאל אותו משו .. לא זוכרת...)

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif והתשובות הן:

2. קראו לו גריני כי הוא היה הכי צעיר (זה מה שהוא אמר בראיון מ 99 לפי מה שאני זוכרת...) 3. החברות שלו 1) טוניס- בתקופה הרעה שלו 2) מילה גבוביץ' בסביביות 2001 3,9) סטלה שנבל, שהיא הבת של הבמאי ג'וליאן שנבל שגם צילם את התמונות של ביי דה וואי... והיא גם חברה של מילה בין היתר. אה, ומובטלת כמובן... 10. יש 5 קעקועים , התמנון, הלוגו של הלהקה, ועוד אחד אינדאני בכתף ועוד אחד ביד ימין מאחורי פרק היד. (שהלוואי שהייתי יודעת מה הוא אומר...) תודה על ההשתתפות....

lollapalooza

New member
חמישה. אכן.

משום מה באתר היה כתוב שישה אבל כתבו אחד פעמיים *גאונות* אז כנראה שזה באמת חמישה. (John, if you feel like coming here so i could count your tatoos please send me a message) וזה שביד ימין שאת לא יודעת מה הוא אומר- אלו גבר ואשה שעושים סקס. תסתכלי טוב ותראי שזה הגיוני. (זה לא אני אמרתי, זה מהאתר שלו)

למעלה