הקפצה

סקיפי

New member
שלום לכולם...

קוראים לי הדס, ואני מ-א-ו-ש-ר-ת להיכנס לפה סוף סוף... אני לומדת באולפנא, שבה מצנזרים את האינטרנט - מה שאומר, שעד שהצלחתי להיכנס הנה... אני כותבת פנטזיה כבר די הרבה זמן, וחברה המליצה לי לפרסם את זה כאן. צירפתי את הפרק הראשון. היום, באופן יוצא דופן, מישהו הצליח לבטל את החסימה - אבל זה ממש חד פעמי... אז ניצלתי את ההזדמנות. בכולופן, רציתי רק לבקש שאם תרצו לשלוח לי תגובות - אז אם אפשר בבקשה לאימייל: [email protected] תודה רבה! (ואני מצטערת אם אני נשמעת חצופה מדי - אני עוד לא מכירה את הכללים...)

Boojie

New member
לא רע בכלל!

יפה. כמובן, אי אפשר לדעת אם הרעיונות ימריאו מעל המקובל בז'אנר, אבל הכתיבה בהחלט ראויה לציון. יש (תמיד) מקום לליטוש נוסף - למשל, את רוב הסוגריים שהוספת לטקסט שלך אפשר להעיף, ולהכניס את אותו טקסט בין מקפים או פסיקים. סוגריים גורמים לקורא להרגיש שהסופר לא היה סגור לגמרי על מה שרצה להגיד, בבחינת "אוי, נזכרתי במשהו" או "אני לא יודע איך בדיוק להכניס את המידע הזה לטקסט".

סקיפי

New member
שתים

שלום - שוב אני. סוף סוף הורידו את החסימה (זה רק לכמה דקות - אז אני אזדרז)! אני מצרפת את החלק השני בסיפור שלי - ואת השאר אני אוסיף בהזדמנויות שינטרלו פה את מורשת... ראיתי בתקנון שצריך להוסיף לינקים לפרקים קודמים - רק שאני לא כל כך יודעת איך עושים את זה, אז אשמח אם תסבירו לי. הדס גלות בהר"ן

mp38

New member
תגובה לסיפור

נהניתי לקרוא אותו. הכתיבה שלך מאוד זורמת ומהנה לקריאה, והעלילה מתפתחת יפה ומעניינת. שני דברים הפריעו לי, למרות שאולי בחלק הבא הבעיה תיפטר:
היא עזבה את בית היתומים שכל כך קשה לעזוב אותו, ואילו אחר כך היא עוברת לידו בלי חשש, כאילו אין סיכוי שמישהו יחפש אחריה. לי היה נראה יותר הגיוני אם היא היתה שומעת קולות מרוחקים ופונה חרש לדרך צדדית לפני שיבחינו בה.
כשהזקנה (אני לא מסוגלת לכתוב את השם הזה
) והגומע משוחחים הם אומרים שהילדה באחריותם, וכשהיא מתעוררת היא לבדה, מבלי שהם הודיעו לה משהו לפני כן. בקשר לזה, אני לא יודעת, אני מקווה שהבעיה הזאת נפתרת בהמשך. חוץ מזה אני אשמח לקרוא את החלקים הבאים, כשתפרסמי אותם

סקיפי

New member
תודה...

על התגובה - זה באמת מעודד... לא כל כך הבנתי: מתי היא עברה ליד בית היתומים? היא הסתלקה משם יחד עם מייחרבנח, ואת הבירה היא קנתה ברפוטסירק. תמקדי לי יותר, כדי שאוכל לתקן. תודה! הדס גלות בהר"ן

סקיפי

New member
שלוש

היי, אני מצרפת את הפרק השלישי בסיפור שלי - אשמח לתגובות... ואגב - איך עשים לינקים להודעות קודמות? הדס גלות בהר"ן (אבל עכשיו בחופש!)

Yuli Gama

New member
../images/Emo105.gif הקפצה ../images/Emo105.gif

כדי לשרשר את שאר הפרקים שלך לשרשור זה פשות תעשי "תגובה להודע זו" (ותבחרי בהודעה אליה את רוצה לשרשר), במקום להתחיל הודעה חדשה נ.ב להרבה אנשים יש בעיה לפתוח קבצים. (לא פותח הודעות, חשש לוירוס וכו') ממליצה בחום להדביק את הטקסת ישירות לתוכן ההודעה. כך יותר אנשים יוכלו להגיב.

סקיפי

New member
ארבע

היי, מצטערת שלא כתבתי את הטקסט כאן אלא צירפתי קובץ - ניסיתי, אבל שלחו לי הודעה שזה ארוך מדי, ונא לקצר.

Odonata

New member
הי

אני לא יודעת אם תקראי את זה,אבל רק עכשיו סיימתי לקרא את כל חלקי הסיפור שלך למרות שהוא נדחק לו מטה יותר ויותר. אני חושבת שהוא נהדר! מלא דמיון ,כתוב בצורה קולחת. אני באמת חושבת שזה אחד הסיפורים הטובים ביותר שקראתי לאחרונה ואני לא יכולה לחכות שתמשיכי אותו.

למעלה