חברתי, הופ.D:

../images/Emo105.gifחברתי, הופ.D:

|מסיכה|
אז
השבוע שעבר:
מה שלומכם?
איך עבר השבוע?
איך אתם מרגישים? זמר\זמרת\להקת השבוע: אוהבים את פורים? התחפושת מוכנה? מאכל השבוע: שיר השבוע: משהו שעשה לכם את השבוע: משהו שהרס לכם אמת השבוע:
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
פורים שמח!

הנה../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: מה שלומכם? ממ בסדר כזה איך עבר השבוע? עם עליות ומורדות איך אתם מרגישים? קצת לחוצה, כפי שאמרתי, אפס אנד דאונס.. זמר\זמרת\להקת השבוע: עדיין שומעת הרבה את "because of you " של קלארקסון. אוהבים את פורים?ממ כן, פחות או יותר חח אניט אוהבת את היצירתיות שזה מאפשר והחופש שמרגישי לפעמים כשמתחפשים התחפושת מוכנה? ממ כן מאכל השבוע:לא יודעת
אה.. מאפי בטטה חחחח שיר השבוע:זה לא בהכרח שיר השבוע אבל כמו שאמרתי במעלה השאלון... אני שומעת אותו הרבה משהו שעשה לכם את השבוע: לא יודעת אם יש משהו חד משמעי שאני יכולה להגיד ש"זה זה"... אולי ה.. מפגש החתולי עם חבר שלי חחח משהו שהרס לכם אמת השבוע:ממ תחושות קשות למיניהן השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגש משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שילך לי טוב באיזה משהו שאני צריכה לעשות ושיהיה לי שבוע כיפי האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ממ חברות מהפורום שלי ואולי חבר שלי חח אבל זו השתוקקות שתמיד יש
שאלון נחמד

שלי

מה שלומכם? קמתי משינה אז סבבה איך עבר השבוע? עבר בלאי לגמרי איך אתם מרגישים? ערניים
זמר\זמרת\להקת השבוע: Aritha Franklin אוהבים את פורים? לגמרי. מלא בנות בחצאיות קצרות תמיד עשה לי את זה
התחפושת מוכנה? אין לי כ"כ למה להתחפש אז לא.. מאכל השבוע: שיר השבוע: Aritha Franklin - Think. היה ממש כיף לרקוד לזה במסיבה שהייתי לא מזמן משהו שעשה לכם את השבוע: שמצאתי הים עבודה חדשה, שנכנסתי למעין קורס הכנה למאסטריות ברייקי משהו שהרס לכם אמת השבוע: שיו םראשון אבדתי ת'עבודה וזה עשה שבוע בלאי
השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום ראשון - עבודה חדשה. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: איזה התקדמות עם הבחורה שאני רוצה (אבל זה שוב, סטנרדטי) האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: "היא" והמבינים יבינו

Freaking Eyes

New member
../images/Emo127.gif

השבוע שעבר: מה שלומכם?טוב יותר :) איך עבר השבוע?ככה ככה איך אתם מרגישים?אחרי שלושה ימים של חום טוב יותר זמר\זמרת\להקת השבוע:eek:peth אוהבים את פורים?כן מחמם בלב התחפושת מוכנה?לא מתחפשת מאכל השבוע:לא אכלתי
שיר השבוע:refuse resist משהו שעשה לכם את השבוע:קפה תיאטרון משהו שהרס לכם אמת השבוע:וירוס:\ השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע:בילויים עם החבר'ה שלי משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שילך לי טוב אצל הפסיכולוג האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אני והבנות באיחוד מלא

למעלה