[חברתי.]

../images/Emo105.gif[חברתי.]

אני לא אכתוב כל פעם מחדש שזה שרשור חברתי, פשוט לא ממש סיכמנו על איזה סמיילי, אז אני אשאיר אותו, ותדעו שהצפרדע מסמלת את השרשור החברתי. [עד שיימאס לנו ממנה. אל תדאגו, זה לא נצחי.] אז איך עובר הסופ"ש?

RainDrops

New member
חביב. מה איתך?

מחר טיול שנתי... ככה שאני לא אהיה פה להגיב ולכתוב יומיים. אני ממש מקווה שהוא יהיה מוצלח מבחינה חברתית, ושאולי אני אפתח קשרים חדשים, כי אם לא, זה יהרוס לי את המצב רוח לכל השבוע. ויהיה זכרון רע בעתיד. ולבן חורין- בקשר למה שביקשת ממני לכתוב, עדיין אין לי רעיון, אני מבטיחה שאני אנסה לחשוב על משהו ולפרסם את זה שבוע הבא. המשך יום נעים לכולם

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תקראי מה אני כתבתי, קצת יותר למטה

השם שלך נמצא בכותרת ההודעה (כיוון ל-raindrops..)- זה יתן לך רעיונות

RainDrops

New member
כן..

שמתי לב לזה רק אחרי שכתבתי כאן את התגובה. תודה.

הו, גם לי יש מחר טיול שנתי!../images/Emo13.gif אבל

שלי לארבעה ימים. [במקום כמה גיחות יש לנו שני טיולים של ארבעה ימים בשנה וכמה של יום אחד.] עבר בסדר, עם קצת עצבים על המין הנשי שגם ככה אני לא מי יודע מה מתחברת אליו. [רובן הגדול כלבות בוגדניות.] ועוד משהו שהוכח בעבר ורק רציתי לשתף אתכם, אין כזה דבר חברות טובות, זה הכל אשליה אופטית.

RainDrops

New member
המין הנשי

תמיד אמרתי שרוב הבנות הן כלבות. למרות שלי שיחק המזל עם החברות שלי, הן באמת נפלאות!

RainDrops

New member
גם אצלי הן מעטות

והסיבה היא העיקרית היא כי אני לא יכולה לסבול צביעות, לא להיות צבועה, ולא שאנשים יהיו צבועים אליי. ובכללי אין לי חברות שהן כלבות או צבועות מהסיבה הפשוטה שאני לא מתחברת עם כאלה. למרות שאני מכירה המון בנות כאלה, אבל אני לא ממש יכולה להחשיב אותן לחברות שלי. אבל אני מעדיפה שיהיה לי מעט חברות אמיתיות מאשר המון חברות צבועות.

אני חושבת בדיוק כמוך, אבל לא תמיד

אנחנו יכולים לדעת מי צבוע ומי לא, וככה יוצא שאני כן מתחברת עם בנות צבועות, ואז פשוט מתרחקת מהן.

דווקא מאוזן

יום שישי בערב- יצאתי עם החברים שלי לבית של חברה- והיה מבאס- חצי נרדמו והיה משעמם ובבוקר למחרת [שבת] היה ממש כייף באה המישפוחה וחגגנו יומולדת!!! חחח אז זה מאוזן=>> ועכשיו-אחרי שהם הלכו נשארתי עם הש.ב :/

למעלה