[חברתי.]

../images/Emo105.gif[חברתי.]

נעלמתי, אני יודעת. זה קורה כל פעם מחדש כשאני עצובה. הרגשתי שהכל נהרס ושכולם הולכים לאיבוד, אבל הם לא. אפילו כשביקשתי, אמא שלי לא מוכנה לשלוח אותי לפסיכולוג ליותר משלוש פגישות, ואני יודעת שזה לא יעזור אז אני כבר לא רוצה. (ואפילו אמרתי לה למה.) אני בת 14 וחצי היום ואתמול קרה משהו כ"כ משמח ומקסים, אז אני שמחה. אני באמת באמת שמחה. ירד היום גשם וזה מסמל בשבילי משהו, אבל אני לא רוצה לפרט.
(עכשיו תורכם לספר.
) אני לא איעלם מפה יותר, אני מקווה.

האמת היא שאני לא בטוחה,../images/Emo210.gif

אני לא אוהבת גשם חזק-חזק או רוח שכמעט מעיפה אותי, וגם לא שממש חם לי. לכל אחת מהעונות יש את היתרונות והחסרונות. אני אוהבת את האביב.
בקיץ-אני לא לובשת גופיות ולא הולכת רק עם בגד-ים גם בים ובלה בלה. מצד שני השמש נורא משמחת אותי.:) בחורף-אני שונאת מטריות ומעילים וסוודרים [חוץ מכאלה עם מעויינים.], אבל אוהבת גשם קל ורוח לא חזקה מדי.

שמחה לשמוע שאת שמחה!

אולי בכל זאת ללכת לשלוש פגישות?-כי,יש סיכוי שהפסיכולוג ישכנע את אימך שצריך טיפול יותר ארוך... אצלי... ידיד טוב מתחמק ממני.זה מצער אותי מאוד.אבל אלה החיים-אצטרך להמשיך הלאה בעדיו,כנראה... ופה הכחל האביב... אביב זו עונה רומנטית,אבל מחלישה... או שייש התעטשויות,(למזלי לא אצלי) או שעייפים בלי סיבה,וכאבי ראש... בקיצור-לא קל להפשיר מהכפור... (רק להזכירכם,אני ממוקמת באירופה,כך שאצלי חורף זה עם שלג ומתחת לאפס,וזה בהחלט שונה מהחום של האביב)

וואו, את לא מהארץ?../images/Emo12.gif../images/Emo210.gif

לא ידעתי. איפה את גרה? אני מצטערת בקשר לידיד שלך, אולי הוא מתרחק קצת בגלל שקשה לו. לאנשים יש נטייה לעשות כאלה דברים.

תודה חמודה...

צירוף מקרים מוזר- ממש לפני כמה דקות, הוא שלח הודעה במסן שבעבודה שלו,זה שעובד איתו בחופשה-ככה שנופל עליו יותר מהרגיל(שזה גם ככה די הרבה). אז הוא היה פשוט עסוק... ואני כבר חשבתי שאולי נמאסתי עליו...
אני גרה כבר שנתיים וחצי בגרמניה. שבוע טוב ורוגוע לכלנו...

../images/Emo13.gif

הו לא.... אני לא חובבת 'אקשן'... אני מעדיפה חיים שלווים... והאקשן 'רודף' אחרי בכל מקרה-דרך אתרי החדשות... בימנו,עם הרשת-מייד אני מעודכנת...

תודה חמודה...

עכשיו טוב לי... בהתחלה,לפני בערך שנה או שנה וחצי,היה גרוע... כמה דברים שהצטברו יחד.(אחד מהם,המקום הזה שאני לא דוברת את שפתו). יש לי חיים מאוד נוחים פה...

מ ה פ כ ן

New member
שיהיה לך המון מזל טוב... ../images/Emo140.gif

אישית אני מעדיף את הקיץ... השבוע מצלמים אותי לתוכנית "הסיפור שלי" עם שירה פליקס בערוץ 10, כמו כן יצרו איתי קשר מהתוכנית של רפי רשף, יצלמו אותי אחרי הבלאגן של הבחירות. אני מאד מתרגש, הודעה על מועד שידור התוכניות תגיע בנפרד...

הו.../images/Emo13.gif../images/Emo210.gif

שוב-בהצלחה!D: ובאמת שאתה לא צריך לדאוג לגבי הצילומים. קשה לי להגיד מה אני מעדיפה, קיץ או חורף, וכבר כתבתי על זה בתגובה לבן.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
גם אם תתבלבל- לא קרה כלום....

זכור את המטרה המרכזית שלך-לשלוח את סיפור חייך כלקח וכחיזוק לאנשים אחרים שנמצאים בסיטוציה שלך!!!

תכלס גשם

מסמל בעבורי מעבר בין טוב לרע. גשם כאילו שוטף את העולם מכל הרע והפיכסה שהיה , ואפשר להתחיל בעשיית טוב (אם לפני כן היה רע) ככה שלמי שהיה רע - נצלו ת'גשם הזה לצאת מזה
אני למשל בזמנו לא הצלחתי לעבור טסט בנהיגה ונכשלתי כבר 7!!! טסטים (ה-מ-ו-ן לאלה שלא התחילו ללמוד וכאלה) ואז בקיץ, בבוקר של הטסט השמיני שלי , פתאום אני מתעורר לצלילי גשם חמוד שיורד לובחוץ. באותו רגע ידעתי שהיום אני עובר , כי כל הרע נשטף מהעולם והגיע הזמן למשהו טוב- שאני אעבור טסט
וכך היה.

../images/Emo210.gifהגשם מסמל סוף של תקופה מסויימת

. אבל בשבילי יש לו עוד משמעות. לאחשוב.

למעלה