מומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo105.gif מומלצי השבוע../images/Emo105.gif

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)
מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
-- ובהזדמנות הזו אני רוצה להגיד לכם שאני נוסעת לאילת ביום ראשון ואני אחזור רק בשבוע הבא. ככה שגם לא ייצא לי להגיד לכם "גמר חתימה טובה" וכאלה. אז אני אומרת מעכשיו. שיהיה צום קל למי שצם. ותבקשו סליחות ממי שצריך ותסלחו למי שצריך.
לירון.

../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif

לא אומרת כלום מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
דבר אלי - אלג'יר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
הסינגל של אנה לא באה
משהו שהרס לכם את השבוע-
החיים משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
כלום לירוני תהני באילת

ד י א ט ה

New member
תעשי חיים באילת לירון :)

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין) מלאכים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) הפסקול של מטריקס (כל השלושה) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ספר - ארבעה בתים וגעגוע של אשכול נבו. סרט - עיר החטאים. משהו שהרס לכם את השבוע- היה סבבה. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- מחכה למחר, הופעה של מטרופולין.

scoobysnax

New member
שלי-

בלי לומר מילה מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
שעתיים אחרי/אפרת גוש תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> ציור שעשיתי.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- חבר שבא לבקר אחרי שלא נפגשנו חצי שנה משהו שהרס לכם את השבוע- לא לקבל את 'לא אומרת כלום'
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- הופעה של אפרת גוש ב14 לחודש.. עוד שבוע בדיוק.

scoobysnax

New member
מה?

"אחרי שאפרת התאבדה הלכתי לשבת באיבן גבירול הזמנתי קפה ועוגה זה הכל.. היה שם בחור עם פסנתר ניגן והרס איזה שיר לא שלו היה לי בראש שיר אחר אבל לא.." תבין לבד

למעלה