מקבץ שאלות

תמיצקה

New member
אולי למישהו יש המלצות על קיסריה

מקום טוב לארוחת צהריים? משהו באיזור? תודה, תמי.

עזרה - ביקורת...

מישהו יכול לתת לי ביקורת על "בית היקב" שבשדרות ההסתדרות חיפה?

ג טלי

New member
שמעתם על מקום שנקרא "מקום בלב"?

איפשהו בין רעננה לגבעת חן? שמעתי המלצה אחת נלהבת ורציתי לדעת אם יש עוד קונים...

liti

New member
שמתם ../images/Emo23.gif,

שבעמוד הראשי של הפורום, בקטגוריה של "מחברי הפורום", התמונות בדרך כלל חוזרות על עצמן? רציתי לבקש מכל החברים להיכנס לכרטיס האישי ולהכניס תמונה- גם אם לא תמונה שלכם אז כל תמונה שמדברת אליכם או שנראית לכם מתאימה. ובאותה הזדמנות, אני מזכירה את קריאתו של גידי לרענן קצת את הכרטיסים האישיים שלכם, להוסיף מילה אחת או שתיים על עצמכם, לא בקטע של לחשוף את הזהות שלכם אלא כדי שנוכל להכיר קצת יותר את האישיות שעומדת מאחורי הכינוי הוירטואלי...

zoyaniv

New member
צריך המלצה למסעדה(לא כשרה)בב"ש

שלום אני צריך המלצה למסעדה שמגישה בשר לא כשר במחיר לא יקר מידיי בב"ש מסעדה שאפשר לאכול בה ארוחת צהריים או ערב טובה של בשר

mammi

New member
נושא נדוש אך משמעותי

ובכן,על אף שכבר דובר וידובר עוד רבות על הנושא, אשמח מאוד לקבל המלצות על מקום רומנטי שברומנטים עם אוכל משובח ( אך שלא מרושש ).....באיזור המרכז, רצוי תל אביב אך בשביל קולינריה במיטבה נרחיק.. תודה....

masterpooh

New member
מחפש המלצות למסעדה ../images/Emo96.gif

באזור תל אביב בתודה מראש

תלתלית

New member
מיכאלי ברשפון יפה בעיני ונעימה

נכתב עליה כבר פה בעבר. אופס... אבל זה טיפונת יקר. למרות זאת נעים וטעים. אחפש את הקישור עבורך.

liti

New member
חסר מידע,

על מנת ששאלתך תיענה, אנו זקוקים לפרטים נוספים,דוגמת- לרגל מה היציאה למסעדה (אירוע מיוחד או יציאה רגילה?) מתי הוא מתוכנן (בוקר, צהריים, ערב)? מהו התקציב? איזה סגנון אוכל? מעבר לכשרות הבשר, האם המסעדה צריכה להיות כשרה (סגורה בשבת וכו')?

liti

New member
קצת בעייתי,

בדרך כלל שאלות על מסעדות בבאר שבע נותרות מיותמות ללא מענה. אני מצרפת עבורך המלצות שפורסמו בגליון "גורמה" האחרון על שלוש מסעדות שנפתחו שם בשנה וחצי האחרונות שלדבריהם מציעות אוכל משובח. הוספתי לך קישור למגזין.
"אחוזת הלפרין" (מסעדת שף)- נמצאת בוילה בשכונת "נוה נוי" ואין בה מקום ליותר מ- 18 סועדים. פתוחה בסופי שבוע (חמישי,שישי ושבת, 19:00-24:00). המסעדה כוללת תפריט קבוע (שמשתנה מידי פעם) המורכב מ- 7 מנות בסגנון צרפתי- ים תיכוני. השף הוא עידן הלפרין מ"רוטשילד" בראשון לציון.
"לוקא" (בר מסעדה)- נמצא בעיר העתיקה ברחוב סמילנסקי. מתפקד כמסעדה בין השעות 12:00-23:00 ומהשעה 23:00 הופך למקום בילוי עם די ג´יי. המסעדה היא מסעדת פיוז´ן- משלבת מזון אוריינטלי ממקומות שונים בעולם, למשל סלט קוסקוס צפון אפריקאי עם ירקות מוקפצים סיניים.
"בראנץ´" (סנדוויץ´ בר)- נמצא ליד היכל בית המשפט החדש, לדבריהם ייחודם הוא בסנדוויצ´ים איטלקיים, בשרים חמים וקרים וממרחים תוצרת בית. נשמח לשמוע את הרשמים שלך מהמסעדה בה תבקר! ולמי שההודעה הזו נראית מוכרת- אכן, זו הודעה שעניתי למישהו אחר בחודש שעבר ששאל את אותה השאלה.

jisack

New member
מקום בלב

בית קפה מסעדה נחמדה אם הרבה "פלצנים תושבי רעננה"

למעלה