משטרת האופנה

westlife 4ever

New member
../images/Emo105.gifמשטרת האופנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז איך משחקים?! אני נותנת תמונה של שרה ואתם צריכים לתת ציון למראה שלה בתמונה. הנתונים שאתם צריכים למלא:
שיער:
פוזה:
איפור:
תכשיטים:
חולצה:
מכנס/חצאית:
הבעת פנים:
מה ביאס אותי בתמונה:
מה הכי אהבתי בתמונה:
ציון כללי לתמונה: התמונה

westlife 4ever

New member
../images/Emo105.gifעונה../images/Emo70.gif

שיער:
10
פוזה:
10
איפור:
10 ממש יפה לה!!
תכשיטים:
10-השרשראות יפות
חולצה:
9 חמודה
מכנס/חצאית:
10
הבעת פנים:
10
מה ביאס אותי בתמונה:
החולצה שלה אבל היא בסדר
מה הכי אהבתי בתמונה:
אותה
ציון כללי לתמונה:
10

אליעד699

New member
עונה

שיער: 10 אני אוהב אותה עם בלונדיני קצר פוזה: 10 סקסיתתתתתת איפור: 10 עדין ויפה תכשיטים: 9 יפים חולצה: ניראה לי זה שמלה.. 10 מכנס/חצאית: 10 הבעת פנים: 10 מה ביאס אותי בתמונה: שהיא קטנה מה הכי אהבתי בתמונה: את הפוזה הסקסית... ציון כללי לתמונה: 10

Aspen

New member
שלי

שיער: 9, אני מעדיפה אותה עם שיער ארוך פוזה: 10, קליל וסקסי כזה איפור: 10, כל הכבוד למאפר שהצליח ליצור איפור עדין ויפה תכשיטים: 10, למרות שלא ממש רואים, מהלא רואים זה נראה יפה חולצה: 8, מוזרה כזאת בצורה טובה מכנס/חצאית: 10, מתאים לה הבעת פנים: 10, חמודה מאוד מה ביאס אותי בתמונה: הכובע שלא קשור, אבל הכל לא קשור אז זה די יפה מה הכי אהבתי בתמונה: את הציפורני רגליים הצבועות בלק ציון כללי לתמונה: 9, אחת מהתמונות שאני יותר אוהבת שלה!

smgfan

New member
עכשיו תורי! ../images/Emo24.gif

שיער: 5, גם ככה לא רואים אותו כל כך ואני מעדיפה שיער ארוך בהרבה!!! פוזה: 9 ממש אהבתי!
איפור: 10!!! איפור מעולה ונקי! עיניים מודגשות יפהפה וגם השפתיים בורדרד כזה! מעולה! תכשיטים: לא רואים כל כך אבל גם 10 זה מתאים לבגדים וזה לא יותר מדי! חולצה: נחמדה, לא מתאימה כל כך לשרה... אבל היא בסדר. 7 מכנס: ג'ינס! תמיד טוב על שרה! ושרה גם מאוד אוהבת! 10 הבעת פנים: 8 חמודה כזו עמוקה. מה ביאס: השיער הקצר חחח מה אהבתי: את העיניים היפהפיות שלה!
ציון כללי: 7!

למעלה