עוד הקפצה ונעיצה

Another Girl

New member
אוקיי,עכשיו תורכם

הנה הקטגוריות לתחרות אנשי השנה בפורום שתתקיים בשבוע של יום השנה.אתם בוחרים את המועמדים,ואתם בוחרים את הזוכים. אתם מוזמנים לשלוח לי במסר,ובמסר בלבד את המועמדים שלכם בקטגוריות הבאות: הודעת השנה,מאמר השנה,פרוייקט השנה,השרשור הכי הזוי,מרואיין השנה,אירוע השנה.... עוד רעיונות? "הכי מצחיק": "הכי מסתורי": "הכי תרם מבחינה תכנית": "הכי לא שפוי": "הכי"לך תלמד לשרשר ותחזור אלינו"": "הכי מגן בחירוף נפש על כבוד האישיות המוערצת עליו": "הכי להקים לו מקדש": "הכי מעלה מורל" "הכי תותח בידע": "הכי סביר שנמצא אותו עוד שנה בפורום "בריטני ספירס": "פורומיסט/ית השנה:" (יקבל האדמה לשבוע לפחות) וגם: הודעת השנה: מאמר השנה: פרוייקט השנה: אירוע השנה: אם יש קטגוריות חשובות שאתם חושבים שצריכות להיות כאן,עכשיו זה הזמן להציע אותן כתגובה כאן.. אציין שלא כל מועמד ייכנס לרשימה,אלא תהיה עדיפות למי שהציעו אותו יותר מפעם אחת. כמו כן צריך לוגו מיוחד ליום השנה לפורום (שכולל את הכיתוב "שנה לפורום הביטלס (298) בתפוז,או ב-
) שיתנוסס בעמוד הראשי בשבוע הנ"ל. לא להתעצל ולשלוח אליי מועמדים.קדימה.

מאור 87

New member
אוקיי מספר שאלות.. ../images/Emo9.gif

כמה מועמדים אפשר להציע לכל קטגוריה?? כי בעיקרון יש המון אנשים שלדעתי מתאימים לזכות בכל קטגוריה.. ומה הכוונה ב- (יקבל האדמה לשבוע לפחות) ??

Another Girl

New member
אפשר כמה שרוצים

בסוף ייכנסו לסופי אלו שייקבלו הכי הרבה קולות בשקלול. ולפחות לשבוע-כי עדיין לא חשבתי עד הסוף איך לצ'פר את הנ"ל...אז זה בתור התחלה

The Mad Hatter

New member
זה נחמד..P:

הטענה היחידה שלי היא שיש כאן כמה שאלות שדי ברור מה התשובה הרצויה עליהן (כמו "הכי מסתורי" ו"הכי מגן בחירוף נפש וכו'"), אבל השאלות נחמדות מאד. אם אני אענה עליהן, אני לא יודעת. אני באה לבקר לעתים רחוקות ואני לא ממש מכירה את האנשים פה, למרבה הבושה...>_<

Another Girl

New member
המממ נכון

זה בעיקר לקטע ההומוריסטי בקטגוריות....בגלל זה ביקשתי ממכם להציע עוד.
ותבחרי בכל זאת.את כאן לא מעט.

חידון.

ובכן, צריך להכין חידון, כפי שיכולתם לשים לב בעצמכם. המממ... הכינו שאלות. המלצותיי לחידון (אתם עשויים לקבל ועשויים לא לקבל
): 1. כמות השאלות- לדעתי 30 שאלות יספיקו בהחלט. אני מעריך שכדאי ש, הממ, נגיד, 10 שאלות על שירים, 10 שאלות ידע כללי על הביטלס, ו-10 שאלות הנוגעות לפורום ולחבריו (יש לפורום הזה חברים?
). 2. אופן התשובה- אני חושב שאולי (רק אולי
) כדאי שהחידון הזה יהיה דומה במשהו לאלופי הטריוויה דלפני הרבה זמן. אני ממליץ שישלחו את התשובות במסר לבתיה או משהו. העוף יוכל להיות מפורסם בפורום. 3. פרסים- ובכן, צריך פרסים
המממ... עוד הצעות? אגב, מתי בדיוק חל יום השנה?

100police

New member
אני כבר נתתי לבתיה קטגוריה...

"הסכיזופרן הכי קריפי בפורום": וגם נתתי תשובה מי זה............

"הכינו שאלות"?

מר מקרטע, האם לא היית בצבא?
האינך יודע ש"המנדב" סופו "להתנדב"? החידון הוא רעיון טוב, אבל *אתה* צריך לרכז אותו. אם אתה מוכן לעשות זאת, נשלח לך בשמחה שאלות במסרים. :)

ווד יו לייק טו קנואו ../images/Emo123.gif

המממ... אין לי בעייה לרכז את החידון. שלחי את השאלות. (אם יש לך)

Another Girl

New member
אשמח אם תהיה אחראי על זה.

אני גם ככה מטפלת בטקס "אנשי השנה" של הפורום ושאר ירקות.ועניין הפרס בטיפול...אני בתקווה שהפעם הוא יהיה שווה במיוחד
אלרוס- אתה אחראי על הקטע של הודעות הנוסטלגיה?

Another Girl

New member
אוקיי כמה קטגוריות אחרונות שהוצעו

אבקש לא להציע יותר, כי הרבה אנשים כבר שלחו מסרים עם ההצבעות שלהם...
"הסכיזופרן הכי קריפי בפורום": "משולש האהבה של הפורום": "הסקר הכי טוב שנערך בפורום אי פעם":(מארכיון הסקרים) כמו כן רובכם מזניחים בהצעת מועמדים את "מאמר השנה","הודעת השנה",פרוייקט השנה" ו"אירוע השנה". הכצעקתה? נועצת את ההודעה (כן,כן,לא להתבכיין) בראש הדף לימים הקרובים.

גרמה

New member
אומנם כבר שלחתי...

אבל (בחרו בי) אני מניח שמותר (בחרו בי) להצביע לך ..נכון? אני חושב שרק לוזרים משתמשים במסרים תת הכרתיים.

למעלה