קופצת מהפורום השכן..

לימידדי

New member
../images/Emo105.gifקופצת מהפורום השכן..

שלום לכולן.. אני בשבוע 36+2 והלידה מתקרבת.. החלטתי ללדת בבית חולים אך התכוננתי ואני שואפת ללידה טבעית ועם כמה שפחות התערבויות.. הייתי בסיור בקפלן ואסף הרופא והתרשמתי שקפלן קצת יותר הולך לקראת היולדת בבקשות ללידה טבעית ותהיתי האם זה אכן כך. אשמח לשמוע חוות דעת מבנות שילדו שם בלידה טבעית או שדרשו דברים דומים למה שאני רוצה ויודעות האם זה באמת כך והאם הם אכן הולכים לקראת היולדת. אצרף את תכנית הלידה שלי כדי שתראו מהן דרישותיי.. תודה

לימור

הכל כמובן תלוי בהרבה גורמים- בלחץ, במיילדת, באחראית משמרת ועוד.... בקפלן הייתי בלידות מדהימות וגם באס"ה. כן אס"ה יותר התערבותיים מאיך שאני רואה אותם. המינוס בקפלן- העדר מקלחות בחדרים חוץ מחדר מס' 1 - שאז באמת הוא נחשב החדר הטיבעי יותר ומשתדלים לשים שם מיילדת עם אוריאנטציה טיבעית..... אבל אם החדר תפוס- זה מבאס בהצלחה לירון

אשכר ש

New member
לגבי תוכנית הלידה

יש לי כמה הערות: * את הבקשה שיידעו אותך לפני כל בדיקה הייתי מגדילה ומדגישה יותר. *חיבור למוניטור: לא הייתי מפרטת באיזו תנוחות תרצי להיות בזמן המוניטור, כי תכל'ס את עכשיו לא יודעת מה יהיה לך נח בזמן הלידה. הייתי משאירה את זה פתוח, כלומר כותבת, "במידה ואצטרך חיבור למוניטור, אעדיף להיות בתנוחה שאינה שכיבה על הגב, אלא כל תנוחה אחרת שתהיה לי נוחה" *בשלב הראשון של הלידה, הייתי שוב מדגישה את הבקשה שלא יעשו סטריפינג או פקיעת מים (בכלל אולי שווה להדגיש כל מה שאת לא רוצה שיעשו מבחינת התערבות רפואית). בסה"כ התוכנית קצרה ולעניין. השאלה היא, למי מראים אותה ומתי? יש שם דברים חשובים המתייחסים כבר לשלב הקבלה, אך האם יש מי שיקרא אותה שם? אני חושבת שתוכנית לידה זה טוב מאוד, אבל, הכי חשוב שאת ובן זוגך (בעיקר בן זוגך, כי לא תמיד יהיה כח) תדעו מה את רוצה. אל תבני על זה שהם יקראו את התוכנית וילכו לפיה, זה תסריט מאוד ורוד... תחליטו ביניכם על מה אתם עומדים להתעקש ואיך תנסו לעשות זאת. תבינו מה עומד מאחורי הבקשות שלכם, כך יהיה לכם יותר קל לדרוש אותן. המון הצלחה

לימידדי

New member
תודה על ההתייחסות

תיקנתי
אני מתכננת על "קפלן" ומאוד מקווה שבאמת יתייחסו לתכנית כמו שהם הצהירו בסיור. בכל מקרה, את צודקת שכדאי להתכונן לאפשרות שלא, דיברנו על זה הרבה (אני ובעלי) ובהחלט יודעים על מה להתעקש , מה חשוב לנו. שוב תודה

למעלה