שאלה...

latina

New member
../images/Emo105.gifשאלה...../images/Emo9.gif

יש לי את אמריקן אידיוט ואת דוקי, ואני רוצה לקנות עוד דיסק, אבל יש כל כך הרבה שאין לי מושג מה לקנות.... על איזה אתם הכי ממליצים?

tnnia

New member
לי יש את אמריקן ונימרוד..

אני רוצה את דוקי.. אבל יש לך אותו כבר אז אני ממליצה על נימרוד

tnnia

New member
שחכתי להוסיף!!

שאני אפילו יותר אוהבת את נימרוד מאשר את אמריקן.. הנה השירים שיש בו.. ומה שאני אוהבת.. 1. Nice Guys Finish Last שיר נחמד 2. Hitchin' A Ride שיר יפה 3. The Grouch שיר ממש מהמם!!!! 4. Redundant חביב 5. Scattered נחמד 6. All The Time נחמד 7. Worry Rock נחמד 8. Platypus (I Hate You) ככה ככה 9. Uptight ככה ככה 10. Last Ride In ככה ככה 11. Jinx לא משו 12. Haushinka לא משו 13. Walking Alone יפה 14. Reject ככה ככה 15. Take Backככה ככה 16. King For A Dayחביב ביותר 17. Good Riddance (Time Of Your Life) ממש ממש יפה!!!! 18. Prosthetic Head השיר שאני הכי אוהבת מהדיסק!!!!!!!!!!

dorche

New member
אמממ

אני אהבתי את כולם, במיוחד את נמרוד לדעתי תקני את אינסומניאק, כי הוא הכי פחות מוכר והכי פחות מיינסטרים ויש שם שירים אדירים! ומה יותר כיף מלשמוע דיסק שהוא לא כ"כ מוכר...? אותו דבר בקשר לשני הראשונים שלהם

BlueBeIl

New member
אינסומניאק הכי פחות מוכר?

נראה לי שזה אומר שאתה לא מכיר את השניים הראשונים בכלל....

gp53

New member
הכי טוב,

זה להכנס לאמזון ולחפש greenday(כמו פה), אפשר לשמוע 30 שניות מכל שיר בעמוד של הדיסק וזה נותן מושג מסוים לגביו. אני אוהבת יחסית את הדיסקים הראשונים שלהם, אז או Kerplunk או Warning שהוא גם חביב.

דוקי מן

New member
תקנה את אנסומניאק, נימרוד או

וורנינג תלוי לאיזה תקופה של גרין דיי אתה מתחבר. אם אתה אוהב את גרין דיי של אמריקן אדיוט אז האלבום הכי קרוב (עד כמה שאפשר אם בכלל) הוא וורנינג אבל אתה אוהב את גרין דיי של דוקי תקנה את אינסומניאק או נימרוד שתיהם אדירים, אבל השניים הראשונים לפי דעתי יותר קשיים לשמיעה כי אין בהם להיטים כמו באלו של אחריהם וכו'...

dorche

New member
אני מכיר את השניים הראשונים

ועוד איחך מכיר פשוט כמו שאמרו הם קשים לשמיעה לא מצאתי הרבה אנשים שאהבו אותם כמוני, הרבה אנשים בכלל לא מחשיבים אותם

למעלה