ayaliar

Well-known member
../images/Emo41.gifפגוש את הפורומיסט../images/Emo41.gif

ברוכים הבאים למשחק ההכרויות החדש של פורום אוהד חיטמן
קורבן השבוע לתחקיר מעמיק היא הוגת הרעיון, האדומה שלנו - love billy zane 2004 הלא היא ליאת אתם מוזמנים לשאול אותה שאלות. ולהנות

ענת 19

New member
ליאת, ספרי לנו על עצמך:

מה את עושה בחיים? בת כמה את? מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? וכל מה שבא לך...

תשובותיי לענת 19

מה את עושה בחיים: מחפשת עבודה
בת כמה את? כמעט 24
מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? לכתוב שירים ולעשות רק מה שעושה לי טוב. נהניתי לענות לך

skwooshi

New member
ממ

ליאת.איפה נולדת?מאיפה את?עובדת?לומדת?צבא?חבר?אוכל אהוב:] זהו.

herut123

New member
יופי מתחילים :) אז...

ליאתתת
קודם כל, מה קורה? הכל בסדר? אם כן אז יופי אז לשאלות, מה את אוהבת לעשות בזמנך החופשי? ממתי הכרת את אוהד ולמה התחלת להעריץ אותו? היית בצבא? אם כן מה עשית? איזה תוכניות את אוהבת? (חוץ מפוקימון
)

אממ...

משקה אהוב, מאכל, מקום, בגד, הדבר הכי מטורף שעשית, התכונה הכי טובה, התכונה הכי רעה, דבר ראשון בבוקר, דבר אחרון לפני השינה, המילה שאת אומרת הכי הרבה, איך את חוגגת יום הולדת... זהוו בינתיים

תשובותיי לעדי פסקל.

משקה אהוב: בירה שחורה. מאכל: הכל רק שיהיה כשר. בגד: לא משנה לי, רק שיתאים לאופי שלי. הדבר הכי מטורף שעשית: לא היה כזה, אני בחורה מאוד משעממת. התכונה הכי טובה: אוהבת לעזור. התכונה הכי רעה: אני קרציה מטבעי, ומתעצבנת בקלות. דבר ראשון בבוקר: מדליקה טלוויזיה
. דבר אחרון לפני השינה: משתיקה את בני הבית ורק אז מכבה את הטלוויזיה
. המילה שאת אומרת הכי הרבה: מאמי. איך את חוגגת יום הולדת: השנה אני רוצה לחגוג עם חברות בנאפיס, ויומיים אחרי בהופעה של אוהד חיטמן
. נהניתי לענות לך

תשובותיי לחירות../images/Emo13.gif

קודם כל מה קורה? אחלה התעוררתי הבוקר בצד ימין
הכל בסדר? כן
מה את אוהבת לעשות בזמנך החופשי? כותבת שירים, ובגלל שיש לי הרבה זמן פנוי אני עם חברות, עוזרת להן בשיעורי בית, ופה בפורום ובכלל באינטרנט. ממתי הכרת את אוהד ולמה התחלת להעריץ אותו? "הכרתי" אותו בנובמבר 2004, כשהיה המופע לזכרו של עוזי חיטמן ז"ל בערוץ 11, שהוא שר את "ילד מבית טוב". התחלתי להעריץ אותו קודם כל בגלל שהמוזיקה שלו נגעה בי, במיוחד בתקופה הזאת שהיא הקשה בחיי. הוא פשוט כשרון מדהים
לא כך?!
. היית בצבא? לא, פטור.. אם כן מה עשית? עבדתי בעבודות זמניות עד שמצאתי עבודה קבועה. איזה תוכניות את אוהבת?(חוץ מפוקימון): חחח חוץ מפוקימון, אני אוהבת "לא כולל שירות", טלנובלות בויוה, כמו "אם חורגת" ו"אני אניטה","הרקיע השביעי", "בנות גילמור", אהבה מעבר לפינה", וכל תוכניות הבידור למיניהן, "משחק מכור" והתוכנית החדשה של אדיר מילר ומה קשור, ופוקימון
. נהניתי לענות לך!

תשובותיי לskwooshi (הדר)

ליאת איפה נולדת? נולדתי בארץ, בבת- ים. מאיפה את? חולון. עובדת? מחפשת עבודה. לומדת? אני מקווה שבקרוב. צבא? פטור
חבר? אין
אוכל אהוב? הכל רק שיהיה כשר
. נהניתי לענות לך

ranch22

New member
אוקיי תתכונני להרבה...

ליאת את בקשת הרבה שאלות אז קבלת.... האם את עוסדת? האם יש לך אובססיה למשהו ואם כן למה? האם את אוהבת את המשפחה שלך? האם את מדברת הרבה בפלאפון? האם את כותבת שירים/סיפורים? האם את חושבת על עצמך לפני אחרים? האם את חוסכת כסף? האם את מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? האם את קונה מתנות? האם את חושבת שאת בן אדם טוב? האם אי פעם שקרת? האם אי פעם פגעת במישהו בכוונה תחילה? האם אמרת למישהו שאת שונאת אותו? האם אי פעם לא ישנת יום שלם? האם אי פעם היית במחשב כל הלילה? האם אי פעם היית בחו"ל? האם אי פעם חבקת מישהו מפורסם? וחוץ מאוהד? האם אי פעם הופעת על במה? האם אי פעם גנבת משהו? האם אי פעם תפסת טרמפ? האם אי פעם אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? האם אי פעם הלכת לאיבוד? האם אי פעם נשברה לך שן? האם אי פעם עשנת? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שקנית? מה הספר האחרון שקראת? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? מה השיר האחרון שנתקע לך בראש? מה הדבר האחרון שהדפסת? מי האדם האחרון שראית? מי האדם האחרון שחיבק אותך? מי האדם האחרון שדברת איתו בטלפון? מי האדם האחרון שצעקת עליו? מה הצבע האהוב עליך? מה הסרט האהוב עליך? מה הספר האהוב עליך? מה הדיסק האהוב עליך? מה השיר האהוב עליך? מי הבן אדם שאת הכי אוהבת? מה המקצוע האהוב עליך? מה הזמן האהוב עליך-יום/לילה? מה הממתק האהוב עליך? מה הקליפ האהוב עליך? מה את מעדיפה.... אביב או סתיו או משהו אחר? כתום או צהוב? טלפון או פלאפון? סלקום או אורנג'? שוקולד מריר או חלב? ירח או שמש? קור או חום? אילת או חרמון? קרמבו או גלידה? מוזיקה ישראלית או לועזית? שיחות נפש בפלאפון או פנים מול פנים? נעלי בית או יחפה? בצפר או צבא? מי היה מאמין שהעתקתי את כל זה עכשיו... תהני!!

אוקיי...

אני חושב ששאלו כבר מספיק
יותר שאלות מהפסיכוטכני, הפסיכומטרי והמבדקים הצבאיים ביחד... אני אנסה שאלה מאוד כללית, אבל חשובה לדעתי... כשאת מסתכלת על עצמך, ומנסה לבקר ולנתח את מי את, ממה מורכב העולם שלך, איזה אדם היית אומר שאת?

תשובותיי לרגב.

באמת שאלו מספיק
. כשאת מסתכלת על עצמך, ומנסה לבקר ולנתח את מי את, ממה מורכב העולם שלך, איזה אדם היית אומרץ שאת? כשאני מסתכלת על עצמי, אני רואה שאני לא שלמה אם המראה החיצוני שלי, אבל בחיים לא אעשה ניתוח פלסטי, אני לא אפגום ביצירת האל. אך אני מבקרת את עצמי באופן שלילי, עולמי מורכב ממה שספגתי ממנו, השפלות ודחיות בגלל איך שאני נראית וממה שאני מקרינה מבפנים גבנאדם תבוסתן שלא עושה כלום כדי לעזור לעצמו, כאדם חלש אופי, אני אומרת שאני אדם שרוצה לשנות את העולם, רוצה צדק, וכל הזמן מחפשת אחריו, ומנסה תמיד לשנות את כולם, לפני שאני מנסה לשנות את עצמי. (טוב מזל מאזניים)
. נהניתי לענות לך.

תשובותיי לרינת ../images/Emo24.gif

האם את עובדת? מחפשת עבודה האם יש לך אובססיה למשהו ואם כן למה? קשה לי עם המילה הזאת, אני לא אוהבת לפתח אובססיה למשהו.. האם את אוהבת את המשפחה שלך: כן אפילו שלא ממש טוב לי איתם
. האם את מדברת הרבה בפלאפון? לא שאני אבין זאת שאלה רטורית
, כן אני מכורה לדבר הקטן והמצלצל הזה
. האם את כותבת שירים/סיפורים? כן שירים אני כותבת, סיפורים פעם כתבתי. האם את חושבת על עצמך לפני אחרים? לא אני מטבעי ככה, קודם על אחרים אחרי זה על עצמי. האם את חוסכת כסף? לא.. האם את מבזבזת כסף בעיקר על שטויות? כן
. האם את קונה מתנות? ברור! האם את חושבת שאת בנאדם טוב? לא יודעת תשאלי את החברות שלי.. אני חושבת שיש מקום לשיפור
. האם אי פעם שיקרת? לצערי כן. האם אי פעם פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא זוכרת ואם כן אז סליחה
. האם אמרת למישהו שאת שונאת אותו? שנאה זו מילה חזקה מידי, אולי אם אמרתי לא התכוונתי לשנאה אמיתית. אני בכלל לא מסוגלת לשמור טינה. האם אי פעם לא ישנת יום שלם? לא ישנתי לילה שלם אם כבר זה היה בליל שימורים בכיתה י' ובחג השבועות, הייתי בבית כנסת לילה שלם. האם אי פעם היית במחשב כל הלילה? לא זאת אומרת אני רוצה, אבל אחי ישן בלילה והמחשב לידו
. האם אי פעם היית בחו"ל? לא
. האם אי פעם חיבקת מישהו מפורסם? וחוץ מאוהד? לא.. אני לא מחבקת אנשים מפורסמים
וגם את אוהד לא חיבקתי
. האם אי פעם הופעת על במה: מסיבת סיום כיתה ח' נחשב?!.. אז במסיבת סיום של כיתה ח' עמדתי 2 דקות על הבמה ודקלמתי 7 משפטים. האם אי פעם גנבת משהו? למה לי.. אם אני רוצה משהו אני מבקשת יפה
. האם אי פעם תפסת טרמפ? אני מודה שאני וחברה שלי תפסנו טרמפ, עצרו לנו למזלנו משפחה טובה והסיעה אותנו הביתה בשלום, מאז אני הולכת ברגל אם אין לי כסף לאוטובוס
. האם אי פעם אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא.. חח מה זאת השאלה הזאת. האם אי פעם הלכת לאיבוד? כן ביום העצמאות, כשהייתי ילדה קטנה, עזבתי את היד של אמא והלכתי לכיוון הבמת בידור רק כדי לראות את ריטה..
ארבע שעות חיפשו אחריי.. האם אי פעם נשברה לך שן? כן בסופרלנד, במכוניות המתנגשות לא שמתי חגורה מישהו מאחוריי התנגש בי ואני לעסתי באותו זמן מסטיק, ואז נשברה לי שן, וזה לא מצחיק זה כאב מאוד
. האם אי פעם עישנת? לא. אני ילדה טובה
. מה הדבר האחרון שאכלת? ארוחת בוקר. מה הדבר האחרון שקנית? מעריב לנוער
מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת.. לא קוראת ספרים לעיתים קרובות
. מה הדיסק האחרון ששמעת? של אוהד חיטמן. מה השיר האחרון ששמעת? "נוקטורנו"
. מה השיר האחרון שנתקע לך בראש? השיר האחרון שאני שמעתי
. מה הדבר האחרון שהדפסת? כתבה על אוהד חיטמן. מי האדם האחרון שראית? את אחי. מי האדם האחרון שחיבק אותך? דורית, חברה שלי
. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? עם חברה אתמול בערב. מי האדם האחרון שצעקת עליו? על אחי
. מה הצבע האהוב עלייך? סגול. מה הסרט האהוב עלייך? "טיטניק". מה הספר האהוב עלייך? אין. מה הדיסק האהוב עלייך? מיותר להגיד שאת הדיסק של אוהד חיטמן
. מה השיר האהוב עלייך? "תגידי לו". מי הבנאדם שאת הכי אוהבת? את סבתא חנה ז"ל. ואת דורית חברה שלי הנשמה הטובה.(ובכלל אני אוהבת את כולם) מה המקצוע האהוב עלייך? תנ"ך. מה הזמן האהוב עלייך-יום/לילה? יום. מה הממתק האהוב עלייך? שוקולד
. מה הקליפ האהוב עלייך? "תגידי לו". מה את מעדיפה...אביב סתיו או משהו אחר? סתיו. כתום או צהוב? צהוב. טלפון או פלאפון? פלאפון. סלקום או אורנג'? "פלאפון"
. שוקולד מריר או חלב? חלב. ירח או שמש? שמש. קור או חום? חום. אילת או חרמון? חרמון
. קרמבו או גלידה? גלידה. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית. שיחות נפש בפלאפון או פנים מול פנים? גם וגם. נעלי בית או יחפה? יחפה. בצפר או צבא? בצפר. רינת נהניתי לענות לך, תאמיני או לא, אבל זאת האמת

ranch22

New member
תודה רבה!!../images/Emo24.gif

אחלה תשובות ושמחה שנהינת!!

boaz233

New member
תפסיקו לשאול כ"כ הרבה שאלות

תיכנסו לבלוג שלה ותבינו לבד איזה אדם רגיש ומקסים היא. זה הכל. אם אחרי זה יהיו שאלות, תשאלו. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=liatbakalo יום נעים לכולם! בועז

למעלה