מלאכיית

New member
|בלונ../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif../images/Emo187.gif../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gifכנסו:)../images/Emo13.gif

היי לכולם!!
ראיתי שהפורום קצת יבשוש, וזה לא ממש מצא חן בעיניי
אז החלטתי שיתחיל פה משחק עיצובים קטנטן
והמשחק הולך ככה: אני נותנת פה משפט וכל אחד צריך לעצב עיצוב למשפט, מה שניראה לו הכי מתאים, מה שהמשפט אומר לו.. וכל מה שעולה לו בראש! מובן
המשפט הוא- לאהוב זה הרבה יותר טוב

לקחתי הפסקה מהעבודה../images/Emo178.gif

לא יצא מי-יודע-מה אבל לפחות אווררתי את המוח קצת
בואו נראה כמה אתם יצירתיים
ו
גדולה למלאכית על הרעיון המקסים

לא הכ הכנתיל! משתמשת בחלקים מוכנים

אני לא בונה פרח, מסגרת, כפתור וכו'... משתמשת בעיצובים של עיצובי אלבומים. מה שעשיתי בעצמי זה הג'ירפות (עשוי מג'ירפה שהורדתי מאתר רקעים),הכתב, העיצוב של העצמים השונים בדף, רקעים למשל מאחורי הג'ירפות, כפתורים עם החוט כדי לשים על השלט הקטן - אז "גזרתי" - דברים כאלה פחות או יותר.

אופס! יצאה כותרת מוזרה

ככז זה שלוחצים על המקלדת בטעות... אז הכוונה ל: ,לא הכל הכנתי לבד"

לצערי, זה בלתי אפשרי מכמה טעמים:

1. שוקל הרבה יותר מ2M שמותר כאן (אני מקטינה כדי לשלוח אחר כך בפורום) 2. זאת הפרנסה שלי. חלק מהדברים זה עיצובים אישיים שלי. 3. אני עובדת שעות בחיפוש חומרים, חלקם בתשלום, וזה לא הוגן כלפי המעצב שזה יופץ כך ברבים - בכל זאת יש על זה זכויות יוצרים! חפשי באינטרנט Free Digital Scrapbook ותופתעי מכמות החומרים שתמצאי.

butterfly white

New member
תקשיבי

את לא צריכה לשלוח לי את המ שקיבלת בשלום או את העיצוב שאת בנית אבל אשמח לאלה שבחינם ולקבל קישורים לאלה שעולים בתשלום כדי שאראה את האתר ואסתכל גם. תודה מראש

יש הרבה מחלוקות על זה אבל..

בסופו של דבר כל אחד בוחר לעבוד על התוכנה שהכי נוח לו לעבוד.. ולגבי הפיינטשופ, אני שולחת לך מסר

למעלה