הקורבן מוחהחהח

../images/Emo105.gif../images/Emo26.gifהקורבן מוחהחהח../images/Emo36.gif../images/Emo105.gif

שמתן לב שאני עושה לא בימים מדויקים ורק מה שיוצא ?חחחחחח XD בכל מקרה ..... השבווע הקורבן שלנו תהיה סטפי 33 > מממ מיותר להגיד שהיא חייבת לענות על כל השאלות וזה וזה XD אז ... תפוצצו אותה בשאלות

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif סטפפייייייייייייייייייי !@#@!$

זה השאלון ששמתי שבוע שעבר, זה הקבוע שהתכוונת ? XD בכל מקרה .. תהני ^_____^ שם: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? השתכרת עד אבדן חושים? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש? אתה אוהב לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית? חיחיחיחי ~אקראית~

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifחחח אין לי מושג XD בטח התבלבלתי ><

שם: סטפי\סטפני\סטפ תאריך לידה:23.9.96 מקום מגורים: נתניה האיכסה שפתחו בה כביש פאקינג סגול שיר אהוב: הרבה סרט אהוב: ג'אסי מיי לאק תוכנית טלוויזיה אהובה: הרבההה OO זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין XD יום אהוב בשבוע: שישי דיסק אהוב: וונדרלנד, רדיואקטיב של מק, החדש של גרין דיי תאריך אהוב: 1.9 !!! שיגיע כבר !! >< האם אי פעם עישנת? נופ האם אי פעם שתית אלכוהול? יאפ האם אי פעם לקחת סמים? נופ האם אי פעם עברת על החוק? אימיול נחשב ? האם אי פעם נשבר לך הלב? יאפ האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אממ ניראלי [?] האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן Oo האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? מי לא ? יש\אין חבר: אין גובה: אין לי מושג Oo מידת נעלים: כנ''ל XD פריסינג: אין קעקועים: קעקוע של דאגי על התחת ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: הרבה דברים[?] מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? התחתונים של דאגלס פוינטר
סתם. אין XD האדם האחרון שהתקשר אלי- ידיד שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: שנים לא דיברתי באייסי O_O המקום האחרון שהייתי בו: החדר שלי ? הסטיה שלי היא: בריטים, מבטא בריטי, דאגי, שוקו באמצע הלילה ועוד XD הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- המון תכונה טובה שלי: יש אחת כזאת ? XD תכונה רעה שלי: ממ...קנאית,צינית,פה גדול,חסרת טאקט..להמשיך ? XD האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? בכיתה ד' נו XD האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? נופ האם צחקת על מישהו בעל מום? נוופ האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא . אין לי עצבים לזה XD תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חברים, משפחה, פלאפון XD אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא כ"כ שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא בכוונה כל הזמן הפרת הבטחה שהבטחת? ניראלי השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? כתום
באיזה בושם אתה משתמש? כל מיני אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? שאני ארחיב ?
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 16 וחצי, 17 .. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? נוור חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? נוור שתית משקה אלכוהולי? ממזמן השתכרת? נוור שכבת עם מישהו/י? לפני דקה >>" היית במועדון? מועדון מועדון כאילו ? OO לבשת חצאית? כשהייתי בת שנתיים קנית בגד? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? חח לא ממזמן חברה שלי בכוונה הקדישה לי שיר במזרחית XD שיפרו לך את המצברוח? אתמול . כשראיתי סרטון של דאגי צוחק *-* היום: באיזו שעה התעוררת? 8 וחצי כי אני שונאת ילדים קטנים שצורחים מתחת לחלון שלי מה/מי העיר אותך? ילדים קטנים שצורחים מתחת לחלון שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "איפה הוא?!" - עזבו XD מה היה הדבר הראשון ששמעת? הטלוויזיה בסלון מה היה השיר הראשון ששמעת? ממ..עשיתי בוקר נוסטלגיות עם מור [מהפורום] אז יצא שפאקינג שמעתי אשלי טיסדייל בשביל להזכר בימי הפאקציות שלי O____O מה אכלת? שוגי עם חלב איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אני חושבת ?
איזה כיתה את: עולה לח' הבנאדם הכי יפה שראית: דאגי |ריסים| סתם. מה השאלות האלה ? את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? תלוי למי ולמה את חושבת שאת קנאית? קצת את חושבת שאת קרצייה? כן XD את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? תלוי בנאדם ש: שונא/ת: מליון ואחד אנשים D: אוהב/ת: כנ''ל מתגעגע/ת אליו: החברה הכי טובה שלי ;-; חסר לך: החברה הכי טובה שלי ;-; עושה לך טוב להיות איתו: החברה הכי טובה שלי ;-; הכי מצחיק: החברה הכי..סתם. הרבה.. הכי דפוק: הרבה OO הכי מוזר: כנ''ל הכי כיף לדבר איתו: החברה הכי טובה שלי והידיד האינטרנטי הכי טוב שלי XD יש לך פלאפון? באארור . יש לי אובססיה אליו
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברה הכי טובה שלי ;-; איזה צלצול יש לך? לחברה הכי טובה שלי [;-;] - איזי ווי אאוט , לאמא שלי - אבריבדי נואוז, לחבר הכי טוב שלי - קוראפטד ולשאר - פאלינג אין לאב הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת ? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של מק את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? בדיוק היום דיברתי עם שני שלשחק למשל בדרייק וג'וש או משהו כזה זה הדבר הכי כיף בעולם XD אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? סיידליפ ~!! אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? משתלטת על העולם פורום אהוב: מק באיזה פורומים את כותבת: מק XD יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? מדברת עם שני מה את עושה עכשיו? רואה סוויני טוד ועונה על שאלון אידיוטי שמפריע לי לראות סוויני טוד את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? את סוויני טוד מאחורי !! מה הסרט האחרון שראית? סוויני טוד ! מה התוכנית האחרונה שראית? הפיג'מות XD מה הדיסק האחרון ששמעת? גרייטס היטס של מק נחשב ? מה החלום שלך? לא מתכוונת לפרט S: האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? ט'ח . לא . בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא. גמככה אין פרטיות בעולם הזה נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? לא

גרבע

New member
../images/Emo105.gifXDDDDDDD

עאלק "אימיול נחשב
" XDDDD יש בנתניה כביש סגול
O.O

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifמה את קוראת את זה יא חסרת חיים ?! XDDD

כן, פאקינג פתחו כביש סגול ברחוב הראשי
וזה זוועה XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifנו חיכיתי שייטען לי סרטXDDD

WTH?אני חייבת לעבור שם מתישהו ולראותO:

גרבע

New member
../images/Emo105.gifבוחאחאחאחאחאחאחאאחחאחא../images/Emo70.gif

סטפוש נכון שאת מתה עליי? ועל ורוד? ועל האחים ג'ונאס? *_____* מבחר שאלות~~~~ 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים אם לא היית אומרת: 2. שתי תכונות שאת שונאת בעצמך: 3. שלושה הרגלים רעים: 4. ארבע הדברים הכי טובים בכל עונה: 5. חמישה ספרים שקראת לאחרונה: 6. שש האובססיות האחרונות: 7.שבעה דברים בחדר שלך: -הדבר האדום הראשון שאתה רואה: -הנעליים שהכי קרובות אלייך: -החולצה האהובה עלייך: -המחברת הראשונה שאתה רואה: -הספר: -החלון פתוח או סגור? -הדבר הכחול הכי קרוב אלייך: 8.שמונה עובדות עלייך: -התחביבים שלך: -סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך: -הספר האהוב עלייך: -חברת נעליים האהובה עלייך: -חברת התיקים האהובה עלייך: -הסרט האהוב עלייך: -המשקה האהוב עלייך: 9.תשע התרמיות הגדולות: -שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? -שקרת כדי להתחמק משיעור?: -העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? -תפסו אותך בשקר והתחמקת בשקר נוסף? -גנבת מחנות: -פרצת למקום כלשהו?: -התחמקת מדו"ח משטרתי?: -שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? -הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?: 10. דברים ראשונים: -הנשיקה הראשונה: האהבה הראשונה: הצו הראשון: -הדייט הראשון: -הפעם הראשונה בחו"ל: -הטסט הראשון: -הבגרות הראשונה: -המילה הראשונה: -האכזבה הראשונה[ראשונה זו מילה מוזרה.באמת]: -שברון הלב הראשון: 13. שלוש עשרה הדברים הרעים שקרו: -שברת רגל: -פתחת את הראש: -היית מעורב בתאונת דרכים: -עברת ניתוח: -שברת מראה: -היית בפיגוע טרור: -ראית מישהו נהרג: -גילית ששיקרו לך: -בגדו באמונך: -פגעת במישהו אחר בכוונת תחילה: -הלכת מכות: -כמעט טבעת: -כרתו לך איבר: מה עדיף? -פנים יפות או גוף יפה: -חכם או יפה: -ספר או סרט: -שקט או רעש: מה מספר ההודעות הכי גדול שהיה לך בתפוז? מה מספר המסרים הכי גדול שהיה לך בתפוז? מה חשבון הטלפון הכי גבוהה שהיה לך? מי האדם הכי מצחיק שאת מכירה? מה הכי הרבה זמן ששמעת מוזיקה? מה העיר האהובה עלייך? והמקצוע האהוב? איזה צבע את הכי אוהבת? נכון שההתחלה של Star Girl ממש יפה? מצאת את עצמך מתחננת פעם למישהו[חוץ ממני בשביל אנימציות של דאגי]? ניסרת פעם משהו? ולסיום:איך השאלון שלי?P:

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifהייתי פאקינג בסוף השאלון וזה יצא לי

מהפורום ._____________. סטפוש נכון שאת מתה עליי? ברור אני מפנטזת עלייך בכל לילה ועל ורוד? הצבע הכי מושי מושלם >__> ועל האחים ג'ונאס? שקסיםםם ג'ו תעשה לי ילד כפרעליךךך *_____* קיצר - לא . מבחר שאלות~~~~ 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים אם לא היית אומרת: ממ לא יודעת 2. שתי תכונות שאת שונאת בעצמך: אני שונאת הכל בעצמי XD 3. שלושה הרגלים רעים: לשתות שוקו באמצע הלילה O.O, להסתכל על אימו בויז מתנשקים באמצע הלילה ו...לא יודעת 4. ארבע הדברים הכי טובים בכל עונה: עונה ? O.O 5. חמישה ספרים שקראת לאחרונה: מעריב לנוער וראש1 נחשב ? XDD 6. שש האובססיות האחרונות: דאגי, בס ובסיסטים, ערפדים *-*, אימו בויז , הצחקו והחיוך של דאגי *---* ו...דאגי ! XD 7.שבעה דברים בחדר שלך: מחשב,מיטה,טלוויזיה,פוף,שולחן,ארון ו...פוסטרים של מקפליי ? -הדבר האדום הראשון שאתה רואה: מפרט -הנעליים שהכי קרובות אלייך: וואנס -החולצה האהובה עלייך: אין ליאחת הכי אהובה Oo -המחברת הראשונה שאתה רואה: המחברת ציורים לשיעורים XD -הספר: אטלס ?
-החלון פתוח או סגור?סגור..מזגן וזה XD -הדבר הכחול הכי קרוב אלייך: ה...ג'ינס שאני לובשת ? 8.שמונה עובדות עלייך: -התחביבים שלך: נוו יש הרבה
-סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך: כמעט מלאכים, זאק וקודי, דרייק וג'וש, האנה מונטנה, אי קרלי, לא מדהימה ו..ו...עוד מלא -הספר האהוב עלייך: Oo -חברת נעליים האהובה עלייך: וואנס -חברת התיקים האהובה עלייך: לא יודעת Oo -הסרט האהוב עלייך: ג'אסט מיי לאק -המשקה האהוב עלייך: שוקווו XD 9.תשע התרמיות הגדולות: -שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן XD -שקרת כדי להתחמק משיעור?: לא -העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן -תפסו אותך בשקר והתחמקת בשקר נוסף? כן -גנבת מחנות: לא -פרצת למקום כלשהו?: לא -התחמקת מדו"ח משטרתי?: לא -שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? ממ לא שזכור לי ? XD -הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?: לא 10. דברים ראשונים: -הנשיקה הראשונה: נה האהבה הראשונה: כיתה ה' - ו'
בנזונה
הצו הראשון: כולה עולה לח' OO -הדייט הראשון: נה -הפעם הראשונה בחו"ל: גרמניה..היה גם שיט אבל שנאתי אותו XD -הטסט הראשון: נה -הבגרות הראשונה: נה -המילה הראשונה: אלה XD כאילו אלברט, אחשלי, כינוי כזה >.< -האכזבה הראשונה[ראשונה זו מילה מוזרה.באמת]: אה... -שברון הלב הראשון: הבנזונה מכיתה ו'
13. שלוש עשרה הדברים הרעים שקרו: -שברת רגל: יד -פתחת את הראש: לא -היית מעורב בתאונת דרכים: לא -עברת ניתוח: לא -שברת מראה: כן . ניראלי -היית בפיגוע טרור: לא -ראית מישהו נהרג: לא -גילית ששיקרו לך: כן -בגדו באמונך: אה...צור מה השאלות האלה ?! XDD -פגעת במישהו אחר בכוונת תחילה: ניראלי -הלכת מכות: כן XDDD -כמעט טבעת: לא -כרתו לך איבר: לא מה עדיף? -פנים יפות או גוף יפה: פנים -חכם או יפה: שניהם -ספר או סרט: תלוי -שקט או רעש: רעש מה מספר ההודעות הכי גדול שהיה לך בתפוז? לא יודעת מה מספר המסרים הכי גדול שהיה לך בתפוז? לא יודעת ? מה חשבון הטלפון הכי גבוהה שהיה לך? לא זוכרת מי האדם הכי מצחיק שאת מכירה? יש מלא מה הכי הרבה זמן ששמעת מוזיקה? אני שומעת מוזיקה כל היום . צורר מאיפה הקרצת את השאלות האלה ? מה העיר האהובה עלייך? אני לא אגיד נתניה >.< והמקצוע האהוב? אין איזה צבע את הכי אוהבת? כחול,שחור אנערף נכון שההתחלה של Star Girl ממש יפה? כן אבל השיר חופר XD מצאת את עצמך מתחננת פעם למישהו[חוץ ממני בשביל אנימציות של דאגי]? כן XD אבל הכל בצחוק. ושתקי !! XDD ניסרת פעם משהו? מישהו *
סתם ולסיום:איך השאלון שלי?P: חופרררר ושאלות מפגרות ואני שונאת אותך בכל עמקי ליבי

גרבע

New member
../images/Emo105.gifXDDD גם אני מתה עלייךXD

נו מה את הרוב העתקתי מהאינטרנט אבל חלק המצאתיD: [יש לך ג'ינס כחול?!]

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifאז באיזה צבע את רוצה שיהיה לי ג'ינס ?!XD

סגול כמו הכביש בנתניה ? XDDD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifנו זה יכול להיות אדירXD

דיי אני חייבת לראות את הכביש@$@ [אותך לא.את יכולה לחכות] XD

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifאת בילית 3 שעות בשכונה שלי ולא יכולנו

להפגש אז שקט X__X

גרבע

New member
../images/Emo105.gifכל הילדות שלי הייתי שםXD

לונורא.פעם הבאה,למה שלא תמצאי גם את דודים אבודים בחיפה
XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifרילי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

ולא חשבת לקפוץ לבקר?!XD

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifלא אמרתי שאני הייתי שמה אבל XDDD

אין לי כח לחיפה !!! מספיק כשאני נוסעת שמה יש לי כבר בחילות בגלל ההרים וזה XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifגם לנתניה זה לא כזה כיף משגע לנסוע@!

עצלנית.^^

../images/Emo73.gifסטפי..מוחעמחוע ../images/Emo11.gif

חיחי אוקיי.. אז זה שאלון שמצאתי באינטרנט ולא היה לי כוח לשנות את זה לנקבה אז זה בזכר
את תצליחי להתמודד עם זה נכון?
תהניייי: שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: משקל: מיקום: איפה נולדת: נכשלת במקצוע: ביצפר: מאוהב: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: תעשי סקס לפני החתונה: התאהבת פעם במורה?: מעשנת?: שותה?: סמים: מפלרטט: צבע אהוב: חיות אהובות: סימני לידה: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: שונא ביצפר?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: פירסינגים?: אוהב לקחת תמונות של אחרים?: אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מישהי שיחקה בך?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? קעקוע?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקסית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה הממוצע שלך? מה מספר המזל שלך?: תוכל להיות צמחוני?: תצא עם מישהי צעירה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין השני, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:. מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? עוד קצת עלי: תכונה טובה: תכונה רעה: אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? שיעור אהוב? חג? שם לבן? שם לבת? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? בכית? צחקת? גרמת למישהו לצחוק? קנית משהו? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי? מישהי בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נשארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה: שאלון דפוק נכון?

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifהייתי בשאלה האחרונה וזה עשה לי רענן ../images/Emo11.gif

זין. אני לא עושה את זה עוד פעם

למעלה