../images/Emo80.gifהייתי פאקינג בסוף השאלון וזה יצא לי
מהפורום ._____________. סטפוש נכון שאת מתה עליי? ברור אני מפנטזת עלייך בכל לילה ועל ורוד? הצבע הכי מושי מושלם >__> ועל האחים ג'ונאס? שקסיםםם ג'ו תעשה לי ילד כפרעליךךך *_____* קיצר - לא . מבחר שאלות~~~~ 1. דבר אחד שלא היינו מנחשים אם לא היית אומרת: ממ לא יודעת 2. שתי תכונות שאת שונאת בעצמך: אני שונאת הכל בעצמי XD 3. שלושה הרגלים רעים: לשתות שוקו באמצע הלילה O.O, להסתכל על אימו בויז מתנשקים באמצע הלילה ו...לא יודעת 4. ארבע הדברים הכי טובים בכל עונה: עונה ? O.O 5. חמישה ספרים שקראת לאחרונה: מעריב לנוער וראש1 נחשב ? XDD 6. שש האובססיות האחרונות: דאגי, בס ובסיסטים, ערפדים *-*, אימו בויז , הצחקו והחיוך של דאגי *---* ו...דאגי ! XD 7.שבעה דברים בחדר שלך: מחשב,מיטה,טלוויזיה,פוף,שולחן,ארון ו...פוסטרים של מקפליי ? -הדבר האדום הראשון שאתה רואה: מפרט -הנעליים שהכי קרובות אלייך: וואנס -החולצה האהובה עלייך: אין ליאחת הכי אהובה Oo -המחברת הראשונה שאתה רואה: המחברת ציורים לשיעורים XD -הספר: אטלס ?
-החלון פתוח או סגור?סגור..מזגן וזה XD -הדבר הכחול הכי קרוב אלייך: ה...ג'ינס שאני לובשת ? 8.שמונה עובדות עלייך: -התחביבים שלך: נוו יש הרבה
-סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך: כמעט מלאכים, זאק וקודי, דרייק וג'וש, האנה מונטנה, אי קרלי, לא מדהימה ו..ו...עוד מלא -הספר האהוב עלייך: Oo -חברת נעליים האהובה עלייך: וואנס -חברת התיקים האהובה עלייך: לא יודעת Oo -הסרט האהוב עלייך: ג'אסט מיי לאק -המשקה האהוב עלייך: שוקווו XD 9.תשע התרמיות הגדולות: -שיקרת כדי שיוותרו לך על מבחן? כן XD -שקרת כדי להתחמק משיעור?: לא -העמדת פני חולה כדי לא ללכת למקום כלשהו? כן -תפסו אותך בשקר והתחמקת בשקר נוסף? כן -גנבת מחנות: לא -פרצת למקום כלשהו?: לא -התחמקת מדו"ח משטרתי?: לא -שיקרת כדי שיאשימו אדם אחר במקום? ממ לא שזכור לי ? XD -הפצת שמועה שקרית כדי לפגוע באדם אחר?: לא 10. דברים ראשונים: -הנשיקה הראשונה: נה האהבה הראשונה: כיתה ה' - ו'
בנזונה
הצו הראשון: כולה עולה לח' OO -הדייט הראשון: נה -הפעם הראשונה בחו"ל: גרמניה..היה גם שיט אבל שנאתי אותו XD -הטסט הראשון: נה -הבגרות הראשונה: נה -המילה הראשונה: אלה XD כאילו אלברט, אחשלי, כינוי כזה >.< -האכזבה הראשונה[ראשונה זו מילה מוזרה.באמת]: אה... -שברון הלב הראשון: הבנזונה מכיתה ו'
13. שלוש עשרה הדברים הרעים שקרו: -שברת רגל: יד -פתחת את הראש: לא -היית מעורב בתאונת דרכים: לא -עברת ניתוח: לא -שברת מראה: כן . ניראלי -היית בפיגוע טרור: לא -ראית מישהו נהרג: לא -גילית ששיקרו לך: כן -בגדו באמונך: אה...צור מה השאלות האלה ?! XDD -פגעת במישהו אחר בכוונת תחילה: ניראלי -הלכת מכות: כן XDDD -כמעט טבעת: לא -כרתו לך איבר: לא מה עדיף? -פנים יפות או גוף יפה: פנים -חכם או יפה: שניהם -ספר או סרט: תלוי -שקט או רעש: רעש מה מספר ההודעות הכי גדול שהיה לך בתפוז? לא יודעת מה מספר המסרים הכי גדול שהיה לך בתפוז? לא יודעת ? מה חשבון הטלפון הכי גבוהה שהיה לך? לא זוכרת מי האדם הכי מצחיק שאת מכירה? יש מלא מה הכי הרבה זמן ששמעת מוזיקה? אני שומעת מוזיקה כל היום . צורר מאיפה הקרצת את השאלות האלה ? מה העיר האהובה עלייך? אני לא אגיד נתניה >.< והמקצוע האהוב? אין איזה צבע את הכי אוהבת? כחול,שחור אנערף נכון שההתחלה של Star Girl ממש יפה? כן אבל השיר חופר XD מצאת את עצמך מתחננת פעם למישהו[חוץ ממני בשביל אנימציות של דאגי]? כן XD אבל הכל בצחוק. ושתקי !! XDD ניסרת פעם משהו? מישהו *
סתם ולסיום:איך השאלון שלי?P: חופרררר ושאלות מפגרות ואני שונאת אותך בכל עמקי ליבי