עידכונים לפה

תודה ../images/Emo24.gif

אני לא מבינה איך בן אדם כל כך חתיך... יכול להיות עם בן אדם כל כך ... כל כך.... אני אפילו לא יודעת איך לתאר אותה...

גרבע

New member
../images/Emo105.gif היי היי היא יפה

היא פשוט דוגמנית בגלל זה כולם שונאים אותה <: ולא הבנתי מאיפה הסטיגמה שלכם שכל דוגמנית היא מפגרת,זה ממש לא נכון.. אבל אין ספק שהקשר שלהם לא יחזיק מעמד הרבה אז אין מה לדאוג LOL

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifזה לא שכל דוגמנית מפגרת...

אבל היא נראית מהטיפשות האלה.... ורוב הדוגמניות טיפשות (לא כולן) לא שונאים אותה בגלל שהיא דוגמנית, שונאים אותה בגלל שהיא נראית דוגמנית מפגרת. (והדגש הוא על המפגרת) היא בכללי נראית כונפה סטומה כזאת

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאויש נו

שומדבר לא נראה טיפש בה. פשוט תודי שאת שונאת אותה כי היא יוצאת עם דני וזהו XD [זה לא שאני ממש מחבבת אותה,אני פשוט נגד הסטיגמות האלה]

דור1996

New member
חחח אבל הריי אנחנו לא מכירות אותה אולי היא

ממש חמודה ? חחחחח מזה לא מתאים לי לדבר ככה xD לא אבל רציני היא נראית מזה חמדוה פה, אולי קצת שתויה
חח אבל סבבה . [=

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifאני אוהבת את איזי וג'יו והן עם

הארי וטום..... אז זה לא רק בגלל זה.. והקטע של הסטיגמות נראה לי ממש מטופש כי זה לא על כ-ל הדוגמניות, אלא רק על האלה שנראות כאלה

loserontheloose

New member
לא, קוראים לה Elise

והתמונות צולמו ב-Studio Valbonne, מועדון לילה בלונדון. ככה היה כתוב באתר של הברזילאיות הזונות שגם גנבו את התמונות מהחשבונות האישיים של הבנים, וגם עושות על זה קופה ע"י כך שהן שמות את התמונות ב-shareapic שזה אתר שמשלם למעלה התמונה על כל קליק עליה.

loserontheloose

New member
זה שונה

אנחנו יודעים שאנחנו משלמים בשביל מוצר שהם יצרו. בעוד כשזה מגיע לתמונות האלה, אנשים בד"כ לא מודעים לעובדה שכל קליק שלהם מביא כסף לבנות האלה, על תמונות שהן גנבו שהן חלק מהחיים האישיים של הבנים... לדעתי זה מגעיל.

rox love BSM

New member
אני לא מדברת על דיסקים

אני מדברת על רינגטונים שהם מקדמים בהופעות,ועוד מרצאנדייז שנועדו לקחת מהמעריצים עוד כסף... חוץ מזה כמה הן מקבלות מהתמונות האלה 4$? +שפאפארצי מצלמים מפורסמים הם מוכרים את התמונות לסוכנות ומקבלים הרבה יותר כסף מהבנות האלה...מקפליי מורסמים וזה המחיר שהם צריכים לשלם...

mcfly6

New member
הם לא מתאימים!!!../images/Emo4.gif

אני ממש מקווה שהם רק ידידים כי היא נראית ממש שרמוטה שמנצלת אותו בשבית עוד פרסום. בואו נתפלל

וואי, באמת מה נסגר עם כף היד שלו?!

דנון הקטון:) נראה שהוא נהנה... זה טוב. הוא כבר גדולצ'יקקקקקק עאאאאא. וככה הוא גם דומה לג'יימס
.

למעלה