גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo32.gif../images/Emo207.gif

כי הקודם היה למטה,ו..עמוס הו ושני
הנה התמונות מהסט שביקשת,פשוט לא חשבתי שתראי את זה למטה

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifילדה כנסי שנייה -

אמ אני רוצה להכין משהו בפוטושופ , ובשביל זה צריך סט תמונות כיאילו לקחת מישהו לדוגמא דני ולקחת תמונות שלו רק מאיזשהו קליפ שהוא עם אותו שיער בגדים וכו' . אז ישלי תמונה אחת שאני לא יודעת אם ישלה סט . תמיד ידעתי שאת קשת קליטה ._.

גרבע

New member
../images/Emo105.gif הו

חשבתי היא ביקשה ת'סט של התמונה O: מה מה את חשה?עאלק ילדה

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif יאי תוווודהD:

אבל ראיתי שאיזה ילדה אחת הכינה רקע בפוטושופ , ועם מלא תמונות מהסט הזה שלהם שהם עומדים אחד מול השני ועוד כמה שהם ביחד . ואני ממש צריכה אותם (; אבל תודהההההההההההההההההה :D:D נו צור עבר לך המחלה שהייתה לך ??!?!! שלא בא לך יותר על מישהי האמהאממקפליהאמההאמ

גרבע

New member
../images/Emo105.gif -_-

תשמעי להתעורר בבוקר ולראות אותם מול הפנים,על כל הקירות שלי בהחלט עוזר להעביר אותה. =] אינלי מושג על מה את מדברת :| את מתכוונות לסט מהתמונה הזאת או משו? הממ,את יכולה להעלות את הרקע ההוא?

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gifיאייייייייייייייייייייייייי../images/Emo23.gif

אני כל כך שמחהההההההההה וכל כך ידעתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי עוד פעם תדברי איתי על סימפל פלאן ושהמשמעות של השירים שלהם יותר אמיתית ועמוקה . אני יהיה מסוגלת לקפוץ מאיזה גג
חחחחחחח הקפצצת לי את הלב אל תעשי את זה שוב
אמ אני אחפש את הרקע שהיא הכינה ותראי את התמונות שהיא שמה בפנים , תשמעי קניתי את כל העיתונים בסוף את 1 2 3 ו 4 , ותשמעי ........... היה שוה כל שקלללללללללללללללללל XDDDDDDDDDDDDD כל כך חבל שלא באת

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאוי רעה :|

טוב נו במילא אין לי מקום לזבוב בחדר X:

../images/Emo60.gif חחח גדול!!

חחחחחחחחחחחחחחחח ואיי זה קורעע.. והם גם לא יודעות לשיר אז זה מזה מצחיק חחחחח
"i love twitter, tweet,tweet,tweet" XDDD

../images/Emo221.gif תאכלס הוא חופר חחחח

ואני מכורה לחפירות שלו.. של כולם שם בעצם.

McGirl For Life

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo207.gifעזרה../images/Emo70.gif

טוב אז ככה בגלל שהחורף עבר ואיתו מת הקרמבו המאומץ שלי אני צריכה למצוא חבר מאומץ ל
הבודד שלי
מה עדיף
אז מה יותר מתאים ל
הבודד שלי

McGirl For Life

New member
../images/Emo85.gifרילי../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif באסה...

טוב נראה לי נלך על השוקו....

למעלה