favor

New member
../images/Emo73.gifמפגש אפליקשיין יוצא לדרך!../images/Emo73.gif

אז כפי שאתם יודעים בחודש הבא הולך להתקיים אחד האירועים הגדולים שידע עולם ה-MMA לאחרונה. מה חשבתם, שנוותר על המפגש פורום? הצחקתם אותנו. ביום שני ה-21/7, ייערך המפגש בביתי שבבת-ים ברחוב ז'בוטינסקי 8 בשעה 17:00. המפגש פורום כידוע פתוח לכולם, גם לקוראים הפסיביים וגם לאלו שלא היו במפגש הקודם שבו היו 10 או 11 אנשים. ההודעה נכתבת בכוונה כחודש מראש, כי הפעם אין תירוצים! הודעות נוספות יבואו בהמשך בינתיים תבטיחו הגעתכם עם סימן

Meirav SA

New member
מקווה להצטרף

במידה ולא יהיה מפגש באותו יום עם קבוצת האימונים שלי

sandman2

New member
בהמשך לשאלתך

ביום שני 30/6 בשעה 12 בלילה עולה תוכנית חדשה של MMA נשים מאוסטרליה

Meirav SA

New member
בכיף.

הקבוצה שלי קיימת כבר שנים(אני הצטרפתי רק לפני מס' חודשים) והבסיס שלה הוא אגרוף תאילנדי. בשנה האחרונה יש התמקדות רצינית בMMA עם דגש על מואי תאי. אני מתאמנת אצל מושיק קידר שעובד ביחד עם איציק פרנקו. מי שראה את הדוג פייט שהיה בהדר יוסף וודאי ראה כמה חברים מהקבוצה שלי.

peergo

New member
אפשר להביר ליום שלישי? יש לי אימון ביום שני

עם כל הכבוד לצפייה בMMA יש גם כאלה שרוצים גם קצת לבצע...

favor

New member
תראה פאר

החלטנו לעשות את המפגש יומיים אחרי מועד האירוע במקום יום אחרי כי לא רצינו להיתקל בבעיה שהיתה במפגש הקודם מבחינת הצפייה באירוע ועל מנת שלא יהיו בעיות נוספות. לדחות בעוד יום זה כבר יהיה קשה לעמוד בפיתוי ולא לראות את האירוע לפני המפגש. אני דוקא ממך מצפה לדחות או לבטל אימון שגרתי נוסף בשביל חוויה חד פעמית כי זה עדיף מאשר ההיפך.

peergo

New member
יש לי הצעה יותר טובה

תגיעו איתי לאימון מ 20:15 עד 22:00 ואז ניסע כולם לראות את הארוע...כשהם שפוכים מעייפות. או שאני אפסיד אימון. בכל מקרה אני בא לראות איתכם את הארוע.

favor

New member
ונסיים לצפות בו למחרת בבוקר?

יש מצב שתספיק להגיע לאימון אם נתחיל ב-5 ולא יהיו איחורים. אם יהיה זמן והחבר'ה ירצו אז אפשר לראות גם את הקרבות של ה-UFC פייט נייט 14 שייערך באותו יום.

lefteris

New member
../images/Emo45.gifאפליקשיין

הייתי במפגש הקודם ..בשערי תקווה .אגיע למפגש !אתם אחלה!!!

גיא ע

New member
אני אדע רק באותו היום

כי אני בנסיעה. מה שכן, להוסיף את הקרבות שלא אירוע UFC זה רעיון מצויין, אם עלול להיות ארוך מדי... יש מקרן?

JayneCobb

New member
אני כנראה שם...

וכנראה אהיה היחיד שמעודד את סילביה במיין איבנט.

למעלה