קאנטרי סורט אופ ../images/Emo32.gif../images/Emo269.gif

הגעתי למסקנה שיש לי הרבה דברים לומר שלא קשורים אחד לשני ולא מצריכים הודעות חדשות אבל מצד שני לא שייכים לאוף. יאללה תהנו

א ליטל ביט סטרונגר מדהים../images/Emo23.gif

והאלבום של ליטל ביג טאון שדלילה המליצה עליו- מושלם! אני חורשת עליו כבר במשך שלושה ימים שלמים. לא הצלחתי לבחור שיר אהוב במיוחד כי קשה, אבל הכי פחות אהובים הם: יור גונה לאב מי, טו נו לאב, וואפור.. דעה ראשונית, יכול להיות בסוף שכן יתחבבו עליי.

LeAnnDylan

Well-known member
לוייפר צריך להתרגל

בהתחלה גם אני לא אהבתי אותו. עכשיוהוא לא הכי אהוב עליי אבל כיף לי לשמוע אותו ככה בסבבה. טו נואו לאב זה שיר שמאוד קשה להתחבר אליו והוא צריך לבוא רק במצבי רוח מסוימים אבל אני כבר יודעת מתי להאזין לו אז הוא בא לי גם בסבבה. את יור גונה לאב מי גם אני לא אוהבת.

Guncrazy

New member
ווייפור מעולה../images/Emo2.gif../images/Emo47.gif

השנים האחרים יה.. נוט סו מאץ'

האמת שדווקא וייפור נורא התחבב עליי בערב

אז אפשר להוסיף אותו לרשימה השנייה

Guncrazy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואו היא לא הייתה פעם ממש. אממ. תפוחה? חח סצנת משמש

LeAnnDylan

Well-known member
יו זה ניקולאס החתיך מימי חיינו../images/Emo226.gif../images/Emo99.gif

LOL דרורה תודי שאת אוהבת את הסצינה הזו רק בגלל הלאסביט בסוף;;

Guncrazy

New member
טוב אממ אני מניחה שזה קשור לפה

האלבום של שוגרלנד יוצא עוד מעט ובנתיים יצא לנו להאזין לאיזה 5 שירים מתוכו (זה כולל גרסאות גרועות ביוטיוב
) ואם לומר בכנות, הוא נשמע די מאכזב
חיכיתי לאלבום חדש במשך הרבה מאוד זמן אבל עכשיו אני חושבת שאני צריכה להנמיך קצת ציפיות...

LeAnnDylan

Well-known member
הו לא

תיעבתי בכל ליבי את התוכנית המטופשת הזו (שנאתי הגדולה לתוכניות ריאליטי לא תרמה) אין ממש סיכוי שאני אצטרף לקומונה בסגנון הזה. אבל שיהיה לך בהצלחה (ראיתי שנרשמת)
אם תהיה אפשרות להצביע לך גם אם אני לא לוקחת חלק פעיל בקומונה תגיד ואשמח להצביע לך

טוב שמעתי את ג'סי פארל וקייסי צ'יימברס

אני מחפשת מלא שירים חדשים לנסיעה ארוכה מחר
ג'סי נשמעת מעולה! קייסי קצת מוזרה אבל פריטי אינאפ נשמע טוב
אני פנוייה להצעות

יוווווווווווווווווווווו ג'סיייייייייייייייייי

יו קבעתי תאריך לרבנות פשוט
היום באוטובוס חרשתי על האלבום שלה ואני מאוהבת

טוב נו מה../images/Emo69.gif

איפה כולןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ג'סי
אגב ג'סי ג'יימס הכונפה מזכירה את ג'סי וג'יימס מפוקימון, ג'סט סאיינ. וור אר יו. זה נורא משעשע לכתוב הודעות לעצמי ולהגיב לעצמי, זה גורם לי להרגיש מיוחדת. אגב נזכרתי בקטע הזוי משיעור אזרחות
כזה חברה שלי מציעה לי ממתק( דוחפת לי את זה לשולחן) ואמרתי לה בצחוק כמובן:" אוי אבל היום צחצחתי שיניים בדיוק!" ואז מתברר שהמורה שמע את זה
ואמר:" אוי באמת? כל הכבוד לך! איזה יופי, ואו!" *אהבלה*

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מצטערת שנעלמתי. אין לי אינטרנט (כן, שוב...) בזק עושים לי בעיות
אני עכשיו בבייביסיטר אז גולשת אצלהם. למרות שאם לומר את האמת אפילו לא יצא לי להיות בבית מול מחשב כדי להבין שאין לי אינטרנט >< עוברת עליי תקופה נוראית בעבודה ואין לי זמן לכלום
מקווה שזה יסתיים מהר ושאני אשוב אליכם במהרה. בנתיים דרורה את מוזמנת להמשיך לדבר עם עצמך, אני אוהבת לקרוא את השיחות והתובנות שאת מגיעה אליהן

LoveMusicGuy

New member
חן ../images/Emo46.gif

למה את לא מסכימה להצעה שלי בפייסבוק? מה יש לך נגדי? חוץ מזה שאת לא יודעת שזה אני?
אני מציע עכשיו, יו גונה דיי איף את אינג'ור

למעלה