Music Man XD

New member
פרטים על הסינגל החדש של ביונסה!

אני לא בטוח עד כמה זה אמין, אבל הפרטים הבאים דווחו ע"י האתר popstateofmind. על פי האתר, הפרטים נמסרו מרקדנית שנבחנה באודישן כדי להופיע בקליפ החדש לסינגל החדש. השם של הסינגל הוא "Girl" והוא הופק ע"י Switch. הרקדנית תיארה אותו כשיר עם אווירת "העצמה נשית". היא הוסיפה ואמרה שהיא מסמפל את השיר "Pon De Floor" של Major Lazer. אותה הרקדנית מסרה פרטים גם על הקליפ: 1. מבויים על ידי Francis Lawrence (ביים בין השאר את Bad Romance של גהגה). 2. הקליפ יכלול סצינת ריקוד גדולה בה משתתפות מעל 100 רקדניות. רק 20 מתוכן מבצעות את הכוריאוגרפיה, השאר אוחזות במעין "מקל" וצועדות מאחורי ביונסה. 3. רקדנים בנים לא כלולים בסצנת הריקוד עליה אחראיים שמונה כוריאוגרפים שונים. 4. הקליפ יהיה בהוויה אפריקנית. נשמע מאוד מעניין! מה דעתכם?

Music Man XD

New member
תמונה ראשונה מצילומי הקליפ החדש!

הוא צולם בקליפורניה. ביונסה לובשת שמלת קוטור של ג'יבנשי.

Music Man XD

New member
הצמד Handsome Furs חוזר עם אלבום חדש ביוני!

הצמד הקנדי ישחרר אלבום חדש בחודש יוני הקרוב. השירים באלבום מושפעים מהמוזיקה האלקטרונית והסאונד התעשייתי של מזרח אירופה בשנות השמונים. אחד משירי האלבום שוחרר ברשת וניתן להוריד אותו באופן חוקי, בחינם. כדאי לתת צ'אנס, אחלה שיר! http://pitchfork.com/news/42171-handsome-furs-announce-new-album/ (בשביל לשמוע את השיר לחצו על Continue reading) בנוסף, שוחררה רשימת שירים לאלבום:
01 When I Get Back 02 Damage 03 Bury Me Standing 04 Memories of the Future 05 Serve the People 06 What About Us 07 Repatriated 08 Cheap Music 09 No Feelings​

Music Man XD

New member
../images/Emo13.gif

נראה לי ששמעתי עליהם היום בפעם הראשונה והם נראו לי סבבה אז עדכנתי

Music Man XD

New member
BLAQSTARR מוציא מיקסטייפ!

האמן (ראפר, מפיק) האמריקני מוציא באתר הרשמי שלו מיקסטייפ להורדה חינמית! במיקסטייפ שיתופי פעולה עם דיפלו, M.I.A. וכו'... כל שעליכם לעשות זה להזין כתובת אימייל: http://www.blaqstarrmusic.com/#!all

Music Man XD

New member
גהגה: "האלבום החדש שלי הוא כמו הרואין"

ליידי גהגה מופיעה על שער המגזין Harper's Bazaar, ומשווה את האלבום החדש שלה להרואין.
"The [album's] experience gets massively more intense as you explore it. All the different songs are different kinds of highs."
את הראיון המלא ניתן לקרוא כאן: http://www.harpersbazaar.com/magazine/feature-articles/lady-gaga-interview?click=pp משובב נפש. הסינגל החדש, "Judas" יצא בתאריך 19/04/2011.

כמה שאני מחכה ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

Scheibe ו- Government Hooker נשמעים פשוט מדהים. יש לי גם תחושה מעולה לגבי Judas, יכול להיות שהוא יהיה השריטה החדשה שלי

Music Man XD

New member
האמת שגם אני מצפה לזה.

יש המון באזז סביב האלבום הזה, ולפי מה שגהגה אמרה הוא אמור להיות מעולה. אני לא מת על החומרים שלה עד כה אבל BTW הוא לגמרי אחד השירים הטובים שלה לדעתי. הוא הרבה יותר מהלהיטים הראשונים שלה.

תומס277

New member
תודה... ממש תחילת הקיץ

הולך להיות היסטרי אה וזה גם קצת לפני היום הולדת שלי

Music Man XD

New member
רמיקס Bollywood לשיר Born This Way ../images/Emo240.gif

אחרי הרמיקס בגרסת הקאנטרי, גהגה שומרת את המעריצים שלה עסוקים ומשחררת גרסת בוליווד מעניינת ללהיט הענק Born This Way. היא צייצה למעריציה עם שחרור הרמיקס:
"I worked with some Indian Producers on "BORN THIS WAY" to show all the little monsters in India that I appreciate you!"​
חביב :) http://www.youtube.com/watch?v=HxIHWAtIJmQ&feature=player_embedded

ידוע שב- 19 תתקיים הפרימיירה של השיר.

אני לא בטוח מתי הוא או הקליפ שלו ישתחררו רשמית.

Music Man XD

New member
Little Dragon חוזרים! ../images/Emo252.gif

הלהקה השוודית ליטל דרגון, הוציאה סינגל חדש ששמו Nightlight מתוך אלבום ששמו Ritual Union. זו להקה מעולה שיוצרת מוזיקה בעלת צליל ייחודי ומעניין (בסגנון אלקטרוני, טריפ-הופי שמשלב אלמנטים של ז'אנרים שונים). אני מאוד אוהב אותם וציפיתי לאלבום החדש. הוא יצא בתאריך 12/07 השנה! איזה כיף! עטיפת האלבום המצורפת מכילה תמונות של זוגות בערב הכלולות שלהם. רשימת השירים באלבום היא:
01 Ritual Union 02 Little Man 03 Brush the Heat 04 Shuffle a Dream 05 Please Turn 06 Crystalfilm 07 Precious 08 Nightlight 09 Summertearz 10 When I Go Out 11 Seconds​

Music Man XD

New member
שיר חדש! Santigold + Karen O ../images/Emo240.gif

היום הזה רק ממשיך להשתפר! באתר הלייפ-סטייל החדש של ג'יי-זי פורסם שיתוף פעולה בין סנטיגולד וסולנית הלהקה 'יה יה יהז' קארן או. שם השיר הוא GO. עוד לא ידוע לי לאיזה פרויקט שייך השיר הזה. אני כל כך שמח! כמה חדשות טובות ביום אחד!

למעלה