Drorrrrrr

New member
../images/Emo41.gif הצעות ייעול לפורום ../images/Emo41.gif

השרשור הזה יעלה פעם בשבוע/יים במטרה לשפר את הפורום ורק לייעל אותו. שרשרו לכאן הצעות ייעול ותלונות.

crazy4tc

New member
אתם לא../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

אבל הפורום לעומת זאת כן
לא חושבת שצריך לעשות שינויים בפורום, מישהו כן

ט ל i i ש

New member
../images/Emo12.gif

חחחחחחחחח דרור ואתמר לא..!! חחחחחח לאה מצחיקה.... הפרום זקוק לשיפור..
לא שידוע לי... מה עוד אנחנו צריכים יש לנו משפחה....סולן הומו.....גיטריסט מחבל.....
אההה כן אולי שמנהל מסוים *שיעול*איתמר*שיעול* יהיה קצת יותר פה...

adi u

New member
וואאאאו...

בחיית...תעזבו את איתמר בשקט כבר... יש סיבה שיש 2 מנהלים לפורום... כנראה הוא עובר תקופה לחוצה בחיים שמחוץ למסך המחשב... תבינו אותו סה"כ... הוא עוד יחזור...

Adrienne

New member
איזה חומד! תנקס!

באמת רדו מאיתמר! חיחיחי סתם אמרתי לכם שאני ממש עסוק בזמן האחרון ושאני נכנס לכאן מתי שאני יכול, לדוגמא עכשיו. ביום שישי הזה יש לי מתכונת בפסקל(בעעעעעעעע) וביום שני הזה יש לי מתכונת בהיסטוריה(עוד יותר בעעעעעעע) אז אתם מבינים? מה גם שאני נמצא בבית איזה 15 שעות ביום ו 10 שעות מהם אני רק ישן... כל מקרה, באמת יש סיבה שיש 2 מנהלים וזאת הסיבה הזאת, בנוגע לשיפורים בפורום: כמו שאתם רואים אני לא כאן הרבה, אבל עדיין אני לא חושב שיש בעיות בפורום, אם יש למישהו בעיות\טענות אתם יודעים שאני ודרור תמיד כאן(טוב אולי אני לא :p) ואם אתם מתביישים על גבי הפורום - מסרים, איציק, הכל!

ט ל i i ש

New member
ררר איתמר אני אוהבת לעלות עלייך../images/Emo8.gif

חחחחחחחחחח
או שלא....אני אישה נשואה!!! לא משנה החלטתי היום לקחת הפסקוננת מלימודים בלתי פוסקים לקראת המבחן במתמטיקה שיהיה בביום שישי...
אני יודעת משו בערך...אבל רק בערך!!!
אממ אני מוצפת בשיעורי בית ובעבודות.....
וווולמרוווות הכללל אין ילדה מאושרת ממני בכל העולם ואך ורק בגלל שהבנתי משו אחד ויחיד!!!(המבין יבין *שיעול* לאה ויולי *שיעול*) קיצר ביום שישי-שבת אני נוסעת עם השמו"צ לטיולאז אני אחזור ביום שבת בערב ואבוא לרשום לכם איך היה זאת אומרת אם יהיה לי כח...
אני בפאלפון לצריכים אותי ולמי שאין אייסיקיו או מסרים!!!

adi u

New member
יו... איתמר...

בהצלחה לך במתכונות... גם אתה לומד בפסקל?! איזה קטע ME2! נדיר ביותר...

ט ל i i ש

New member
גם לי מותרלפעמים לעלות!!!../images/Emo12.gif

זזתי ללמוד למתמטיקה!!!! תאחלו לי בהצלחה!!!!

crazy4tc

New member
בהצלחההההההההההה

גם לך טלוש וגם לעדי ואיתמר ולכל מי שצריך ללכת ללמוד עכשיו... (מסכנים...)

ט ל i i ש

New member
../images/Emo7.gif

כלום לא מצליח לי!!! שום בעיה שום תרגיל!!! אני בדרך לכישלון מוחץ!!! הלפ...!!!

crazy4tc

New member
אל תיכנעי!!!!

תמשיכי ללמוד!!! זה יצליח לך בסוף!!! את קיבלת 100 במתמטיקה אל תשכחי את זה!!!!! ולפעמים כשהמורה הסתומה שלך לא מסבירה טוב רצוי שתסתכלי על ההסברים של בני גורן בספרים שלו... יש פעמים שזה עוזר מאוד (גאד אני לא מאמינה שאני כותבת את זה...)

aYaLoLy

New member
אתמ נורמלימ?! ../images/Emo12.gif|אשטונ|

יש לי חדשות! שמועות גורסות אומרות שבני גורנ.....יושב בכלא!!! בא לכמ להסביר לי כיצד אנחנו נותנימ לפושע מסוכנ ללמד אותנו מתמטיקה!? כל המספרימ האלה המ בטח קודימ לפריצת בנקימ או משהו!!!

crazy4tc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גם אני שמעתי את זה ואין לך מה לדאוג (בעצם יש)- הוא לא יושב בכלא (למרות שאני הייתי כולאת אותו על התעללות נפשית באלפי ילדים) שאלו את המורה שלי ומסתבר שהיא אפילו דיברה איתו בטלפון... אז לא הוא לא ישב בכלא... חבל...

Drorrrrrr

New member
זה לא יושב, זה ישב

וזה בכלל לא הוא זה היה אהרון אספיס....

למעלה