ברור שאפשר לשפר

הנוסחה היא פשוטה - ככל שתתרגל יותר (ותלמד מטעויות) ככה הציון שלך יהיה גבוה יותר שיהיה בהצלחה!

chim chim

New member
בטח שאתה יכול

תלמד טוב טוב(אתה אומר ששיש לך הרבה זמן וזה הסוד להצליח) במבחן הראשון קיבלתי 528 ובזה(עשיתי ביולי ולמדתי ממש הרבה) בע"ה אני מקווה לשיפור רציני ביותר.(לעבור את ה600 בכמה עשרות במבחן הזה ואם אני אעשה עוד מבחן אני מאמין שאני יכול לעבור את ה700) אישית אני ממליץ לך על הערכה של קידום למדתי איתה ואני מאוד מרוצה (היי קיו אני לא מכיר) התיחסות מיוחדת?מה אתה רוצה מהם מתנה?הם רק יודעים לסחוט. אנחנו מדברים על "המרכז הארצי לסחיטת כספים"שכחת? בהצלחה

adidushim

New member
בהחלט כן!

אני עברתי את זה בעצמי. אתה תעשה בחינה שלמה (!) של שמונה פרקים מלאים וכל זה בזמן שמשקיפים עליך דרך מראה חד צדדית לאורך כל המבחן,זאת אחרי שתצולם במצלמת פולרויד. לאחר מכן יערכו איתך שיחה שבמהלכה יסבירו מדוע זומנת ואת החלטת הועדה לגבי הציון שלך. היום ,אגב, הם נזכרו לשלוח לי צ'ק החזר על הנסיעות לירושלים.מזלטוב.

adidushim

New member
בטח שאפשר לשפר..

וגם ארי מבחן אחד אני שיפרתי את הציון ב 213 נק' רק תהיה מוכן נפשית למבחן חוזר מעצבן סטייל חקירת KGB בירושלים.. בהצלחה

chim chim

New member
מה צריך להיות הפער?

בין המבחו הראשון לשני כדי לקבל זימון למבחן נוסף? 150?200? מה הם שאלו אותך?

gabizon79

New member
חשוב לציין!../images/Emo18.gif

שעדי הוא גם טבח מעולה,איש מצחיק,וכוסון בפני עצמו... תותח בפסיכומטרי אמרנו? :)

TRIPLEfnH

New member
בהצלחה

אם קיבלת פחות מ 500 אז בואדי שיש לך מקום לשיפור. לגביי החקירות סטייל KGB אם משפרים ב 150 פלוס, הם סתם מסתלבטים עליך.

TRIPLEfnH

New member
אממ...

אתם לא באמת רציניים לגביי החקירות סטייל KGB ??? נכון... ??.

qet1

New member
לא, החקירות אינן סטייל KGB

כי ה KGB , בניגוד לשמועות שהופצו ע"י האמריקאים, מעולם לא נהג להשתמש במכות חשמל

למעלה