Chandler Rulz

New member
מכנה משותף

בלי הרבה הקדמות: ציטוטים.. מה המכנה המשותף.. (מעורב) 1. אתה תהיה הראשון שנשען על הקיר 2. So hold on the ones who really care 3. I want you back for the rhythm-attack 4. תשמור את השכל שלך ואת הכסף 5. הלילה לא תבוא בת-שבע 6. Suddenly I'm santimental 7. The shells pink and the sea is big 8. now dear the things that i need are very few 9. רעבים לתפוח שהנחש כל הזמן הציע 10. שכל משאלותיך יתגשמו 11. אולי השמיים יפתחו לטובתי בהצלחה

Chandler Rulz

New member
נו ב'מת! תחשבי! ואני רוצה שם גברת..

זה שאני מבין למה את מתכוונת לא יעזור

המממ

New member
יש לי רעיון בקשר למכנה המשותף

אבל אני לא מצליחה לקשר את "עכשיו" של לירן נדל לכל העסק. אז כנראה שאולי זה לא זה, אני אמשיך לחכות שיפתרו את השאר...

pink cigarette

New member
ניחוש פרוע..

כל שיר/אמן מתקשר לכינוי/שם פרטי של חבר פורום? באמת ניחוש פרוע, כי אני בעצם לא ממש מכירה פה מישהו. ובכל זאת.. לונג-שוט.

Chandler Rulz

New member
../images/Emo41.gifסיכומון+רמזים../images/Emo41.gif

הנושא המשותף: כינויים ושמות החברים בפורום (לא כולם..) ===================================== 1. Radiohead - Android Paranoid - הכינוי של לירן: אנדרויד פרנויד. 2. שיר שהיה להיט בשנות ה-90. להקה שההרכב שלה דומה להרכב של ה-Bee Gees. 3. שיר דאנס שמשלב צעקות. אמן שאוהב לצרוח את השם שלו בכל טראק כמעט.. 4. שיר ראפ שמשלב קטע אופרה. 5. שולה חן - אוריה החטי - אוריה (א.א.אפל) 6. שיר של להקה של יגאל בשן. 7. יזהר אשדות - נועה של הים - נועה (המממ) 8. שיר שאני לא מכיר.. אז תעשו חיפוש בגוגל ותדעו.. (באותה מידה אני יכול פשוט לגלות אבל שיהיה..
) 9. פרודיה של שיר מוכר מאוד, שמשמש פתיחה לתוכנית טלויזיה שמשודרת בערוץ 3.. 10. שיר שיאיר לפיד תרגם לעברית, אבל זה המקור שלו. 11. לירן נדל - ועכשיו - לירן (פרנויד אנדרויד)

למעלה