../images/Emo105.gif

זה מוזר לראות איך שהפורום מתמלא בחדשים שבטח בחיים לא ראו הודעה שלי פה [ואפשר לחשוב כמה הפורום הזה כבר קיים.], ובעצם הייתי פה בין החמישה הראשונים. אז
מה שלומכם?
איך עבר השבוע?
מהו שיר השבוע?
מהו אלבום השבוע?
הסמיילי שהכי מסמל אתכם השבוע?
הדבר הכי שמח\מצחיק שקרה השבוע?
הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע?
הדבר הכי עצוב\כואב שקרה השבוע?
מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?
למה אתם מצפים בשבוע הבא?
ליטל.
[קצת חזרתי לכתוב פה גם יצירות שלי, מסתבר.]

תלתלית

New member
אני אוהבת שאלונים../images/Emo23.gif

נעים מאד, אני תלתלית
1. שלומי אחלה 2. השבוע טס 3. שיר השבוע שלי - קיץ - של איה כורם 4. אוהד חיטמן הוא אלבום השבוע 5. :) 6. משהו מצחיק? לא זוכרת. 7. דבר משמעותי - החלטות חשובות. 8. דבר הכי עצוב - חייל צה"ל נהרג מירי חבריו. 9. מה רציתי שיקרה השבוע? מה לא? 10. למה אני מצפה- שיהיה קצת שקט מבפנים.

אז קודם כל נעים מאד...

שלומי- לא ממש אופטימי השבוע עבר- צולע לחלוטין...בסחיבה שיר השבור- שיר בעיפרון אלבום השבוע- אביב גפן עם הזמן הסמיילי הוא-
אני צריכה אחד כזה :) דבר מצחיק שקרה השבוע שהתחפשתי לאינדיאנית וכולם בעבודה אמרו לי שמתאים לי ככה ושאני לעולם לא אוריד את הפאה :) ואפילו היו כאלה ששיכנעו אותי לעשות החלק ולצבוע לשחור..:) דבר משמעותי- קיבלתי תוצאה חיובית של בדיקה וזה מאד שימח אותי עצוב- רבתי עם חברה שלי משהו שיקרה השבוע- שיהיה לי קצת זמן לעצמי בשבוע הבא- להרגיש יותר טוב ולחייך קצת בין לבין שיהיה סוף שבוע רגוע :)

מ ה פ כ ן

New member
שבת שלום לכולם...

- שלומי טוב תודה - השבוע עבר בעצלתיים, העיקר שהגיע סוף השבוע - שיר השבוע שלי הוא - בלונים של מירי מסיקה - אלבום השבוע והשנה הוא - מירי מסיקה - הסמיילי שמתאים לי -
ולא ארחיב את הדיבור - הדבר הכי מצחיק - לא היה משהו שבאמת הצחיק אותי... - הדבר הכי משמעותי - אני מתחיל להנחות קבוצת תמיכה לעזרה עצמית במסגרת אנוש - הדבר הכי עצוב -
גם הפעם לא ארחיב את הדיבור - רציתי שתופיע כתבה על הספר שלי בעיתונים, וזה לא קרה - מצפה מהשבוע הבא שיאיר את פניו אלינו

RainDrops

New member
שלי

מה שלומכם? רע מאוד איך עבר השבוע? רע מהו שיר השבוע?לאן שלא תלכי-שירי מימון, שיטחי שיטחי אבל התחברתי למילים. "לאן שלא תלכי, רק אל תשכחי יבוא היום שתביני הכל, תהיי בישבילך ותתחילי לגדול." מהו אלבום השבוע? אין הסמיילי שהכי מסמל אתכם השבוע?
הדבר הכי שמח\מצחיק שקרה השבוע? הבדיחות של חברות שלי הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע? הבנתי שהוא פשוט בן **** הדבר הכי עצוב\כואב שקרה השבוע? כנ"ל, ציונים גרועים אחרי השקעה מרובה מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? שיהיה לי פשוט שבוע טוב. למה אתם מצפים בשבוע הבא? כנ"ל.

../images/Emo210.gif

מה שלומכם? מוזר, אבל היום הזה פשוט עובר ממש טוב. [חוץ מהמבחן במתמטיקה, אבל זה לא חשוב.
איך עבר השבוע? עצוב, אבל לפחות הסוף טוב.
מהו שיר השבוע? אלפי אנשים-אביב גפן וגם זוהרים-אביב גפן. מהו אלבום השבוע? עם הזמן-אביב גפן. הסמיילי שהכי מסמל אתכם השבוע? ;[ . הדבר הכי שמח\מצחיק שקרה השבוע? תל אביב ולא תל אביב. [כי היה גם מאכזב. אבל אני ליטל שאוהבת את תל אביב, אז אני משכנעת את עצמי שלא היה מאכזב.
סתם.^^"]
הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע? סיפרתי לידיד שלי משהו עצוב וחשוב שקשור אליי. הדבר הכי עצוב\כואב שקרה השבוע? רצון למשהו נוראי. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? להנות ב-100% בתל אביב. למה אתם מצפים בשבוע הבא? שידיד קרוב יחזור מחו"ל.
שבת שלום לכולנו.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
התשובות שלי.....

איך עבר השבוע?- השבוע עבר נפלא, כל מיני הפתעות נחמדות כאלו. מהו שיר השבוע?- מחר של אביב גפן הדבר הכי שמח\מצחיק שקרה השבוע?- ספור ארוך... הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע?- השמש שיצאה החוצה... הדבר הכי עצוב\כואב שקרה השבוע?- לא היה משהו עצוב... מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?-לזכות בלוטו, חוץ מזה היה שבוע גדול למה אתם מצפים בשבוע הבא?-שיהיה שבוע טוב לפחות כמו השבוע שעבר!!!

ornit4

New member
אני P:

מה שלומכם? הכל טוב איך עבר השבוע? מדהים מהו שיר השבוע? LIES-EVANESCENCE מהו אלבום השבוע? אחד של סימפל פלאן שאני לא זוכרת איך קוראים לו P: הסמיילי שהכי מסמל אתכם השבוע?
הדבר הכי שמח\מצחיק שקרה השבוע? כל מיני בדיחות עם חברים הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע? מפגש ישראבלוג :] הדבר הכי עצוב\כואב שקרה השבוע? לא יודעת \: מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? שלא ייגמר החופש... והוא כן נגמר :( למה אתם מצפים בשבוע הבא? הרבה בצפר.

Freaking Eyes

New member
../images/Emo127.gif

מה שלומכם?עייפות וכאבים במקומות שלא ידעתי עליהם אפילו
מהו שיר השבוע?Opeth - Ghost Of Perdition איך עבר השבוע?אחלה מהו אלבום השבוע?אין אחד מסויים הסמיילי שהכי מסמל אתכם השבוע?
הדבר הכי שמח\מצחיק שקרה השבוע?הליכה לנמלה[מועדון] הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע?יום הולדת של אורי+פסיכולוגית הדבר הכי עצוב\כואב שקרה השבוע? ראיתי את מה שמו מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?לשמור על דיאטה בסגנון משטר נאצי
למה אתם מצפים בשבוע הבא?לרזות עוד

טלינקה5

New member
...

אז מה שלומכם? כרגע לא משהו בכלל איך עבר השבוע? חלק בסדר וחלק פחות מהו שיר השבוע? זה בעייתי... קשה לי מהו אלבום השבוע? דיסק שלמרבה הבושה צרבתי הסמיילי שהכי מסמל אתכם השבוע?
ולמה אין סמיילי שמסמל בלבול? הדבר הכי שמח\מצחיק שקרה השבוע? קשה לי להגדיר... היו כמה הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע? אתמול יצאתי בשיש בלילה לראשונה בחיי הדבר הכי עצוב\כואב שקרה השבוע? כנ"ל שמח/מצחיק מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? שאני אלך להסתובב עם אח שלי, אבל הוא בא מאוחר... למה אתם מצפים בשבוע הבא? לשום דבר. בחיים שלי למדתי שאסור לי לצפות. שבוע טוב לכולם.

אני[=

מה שלומכם? מצויין. איך עבר השבוע? טוב מאוד. מהו שיר השבוע? EVRYTHING GONNA BE OK מהו אלבום השבוע? אממממ.... הסמיילי שהכי מסמל אתכם השבוע? [= הדבר הכי שמח\מצחיק שקרה השבוע? אני מכינה לחבר שלי הפתעות וזה ממלא אותי באנדרנלין הדבר הכי משמעותי שקרה השבוע? מסקנות חדשות... הדבר הכי עצוב\כואב שקרה השבוע? עידו שפירא ז"ל. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? שלמות עם עצמי. למה אתם מצפים בשבוע הבא? תהליך של שלמות עם עצמי... שבוע מצויין[=

למעלה