../images/Emo105.gif

תראו, אתם לא ממש מבינים את הרעיון של השרשור החברתי.
חוץ מהשאלון שאני שמה בו, אתם אמורים לכתוב פה כל מה שבא לך. אני למשל אכתוב יותר מאוחר איזה הודעת מרמור-לא-מרמור.
סתם, באמת מה שבא לך. שאלות ודברים שאתם מרגישים וחושבים והכלהכלהכל. אז יאללה, בינתיים אין שום שאלון עד שאני לא רואה פה הודעות לעניין חוץ משאלונים.

סבבה...

אני בתקופה מוזרה של יום אסל יום באסל(ככה כותבים?)... נראה לי שזה משגע את האנשים שמסביבי... לא ממש חברתי...אמממ...אני לא יודעת מה איתי שנה הבאה והייתי צריכה כבר להחליט מזמן מזמן! זהו בינתיים...אני בלחץ ממשהו בדקות האלו, ההודעה בהתאם. סי יו.

כן, באמת, למה את כ"כ לחוצה?../images/Emo210.gif

תזכרי לא לוותר על דברים שאת אוהבת, לא חשוב מה. שנה הבאה? לגבי מה? תיכון? אני לא יודעת אם מה שאני מרגישה היה משגע אנשים מסביבי, אני לא מספרת יותר מדי, ובטח שלא להרבה אנשים. וגם לא כאלה שאני רואה ביום-יום. (רק לפעמים לפעמים, ורק עם מישהי אחת.)
מקווה שיסתדר.

אמממ...

כשאני יודעת בוודאות שבדקות מסויימות אנשים שאני מכירה קוראים את מה שאני כותבת(בבלוג) זה מכניס אותי ללחץ. לא משהו רציני. תיכון? פחחח...יקירתי, אנחנו תיכון כבר סיימנו, תודה. אל תחזירי אותי לתקופת הבגרויות בבקשה[= אני גם לא מספרת, אבל הסבלנות/חוסר הסבלנות שלי תלויים במצב הרוח שלי. יסתדר, רק כי אין אופציה אחרת.

שכחת לשים ../images/Emo32.gif

ובשביל שיהיה מעניין ....אני עדיין בבלבול לגבי הבחורה שעליה אני כותב כל הזמן שירים ...בטח נמאס לכם לשמוע עליה
אני לא מצליח לגרום לה לשים עליי, ומצד שני לא יכול להמשיך הלאה. עוד חודש בערך אנחנו נוסעים לסמינר יוגה של שלושה ימים בערך בים המלח - צריך להיות משהו מדהים...אולי שם תהיה איזה התפתחות...

../images/Emo210.gifלא חובה לשים OFF.../images/Emo3.gif

אף פעם לא נמאס לנו לשמוע.
אל תתן לזה לקרות מעצמו, תעשה משהו לגבי זה. משהו מספיק גדול בשביל שהיא כן תשים לב, סוף-סוף. בהצלחה.

מ ה פ כ ן

New member
אני...

מתרגש לקראת הצילומים לערוץ 10... לפני יומיים ראיינה אותי התחקירנית שעתיים וחצי בטלפון (קווי, לא סלולרי) ואני מפחד שבצילומים אני אתבלבל או שיהיה לי בלאק אאוט, או שאני אגיד משהו שאני לא מתכוון אליו ואני אתחרט, בקיצור אני דיי מודאג...

יאללה אני מחכה לזה...

אני מת לשמוע אותך באמת מדבר על כל זה ולאו דווקא דרך ספר שתכנתת את כתיבתו וכו' אלא משהו יותר זורם. בהצלחה!

../images/Emo210.gif

אל תדאג, זה לא שאתה צריך לזכור. זה משהו שאתה יצרת, לא איזה מבחן בהסטוריה. באמת שאני בטוחה שהכל יהיה בסדר.
במקרה הכי גרוע, אתה מבקש לצלם את הקטע שוב. זה הרי לא בשידור חי...
בהצלחה.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
מהניסיון שלי בטלוויזיה...

אני התראיינתי שלושה פעמים בטלוויזיה. בפעם הראשונה די התרגשתי אבל מהר מאוד הבנתי שכולם יודעים שאני מתרגש ואם אני אטעה זה לא סוף העולם, תמיד אפשר לתקן. המראיין יודע להוציא אותך מזה (אם הוא מראיין טוב). בפעמים האחרות זה הלך הרבה יותר קל. זה אחלה יחסי ציבור. אני זוכר שקניתי לפני זה אישזהו ספר איתך להתראיין בטלווזיה, איך לעשות רושם ואיך ליצור דינמיקה טובה עם המראיין, שהרי אם אתה רוצה לעשות רושם על הצופים אתה צריך לקחת בחשבון שהם אוהבים את המראיין וללכת איתו.

מ ה פ כ ן

New member
תודה לך על הטיפים...

בעיקרון, דברים כאלה גורמים לי להתרגש, אני מקווה שמרוב התרגשות לא יהיה לי בלק אאוט או שאני אגיד שטויות. נראה מה יהיה, נקווה לטוב. מחכה לכך בקוצר רוח...

המון בהצלחה../images/Emo9.gif נשמע מעניין, אני מחכ

ה לראות במה מדובר
ולבן חורין, עצות טובות! אם יצא לי להתראיין, אני אזכור אותן חח טנקס

למעלה