סוף סוף יודע באיזה פלייר מדובר

קיבלתי אותו בדאר השבוע (פעמיים). דעתי לא השתנתה: ליתומי צה"ל אין מה לחפש בבחירות, והדבר היחיד שדרוש הוא הכרה בעמותה כארגון יציג. אין לי מושג מי זאת בתשבע, ואת נאווה אני מכיר רק מפרסומים בתקשורת - וזה לא לטובתה. ועכשיו לךכמה הערות על הדיון: פאטוט: "תפנים בבקשה אמא שלי היא הכי בעולם בעדי בכל גיל שאהיה, ואמא יש רק אחת, ואם היא חושבת שנאוה היא הפתרון האולטימטיבי אין לי ספק שהיא לוקחת בחשבון גם אותי וכך רוב האמהות שלנו" טיעון בעייתי, וכבר הסברתי את זה כמה פעמים. ראשית אמא שלך היא לטובתך, אבל האם היא גם לטובתי? לא בטוח. וזה נכון גם לגבי נאווה ושולי. הן לטובת היתומים הפרטיים שלהן, אבל כנראה שלא לטובת כלל יתומי צה"ל (כלומר קצת כן, אבל רק אם זה לא ממש מפריע להן לקבל כח וכבוד. שנית, שנית, אמא שלך אמנם לטובתך, אבל זה לא אומר שהיא לא יכולה לטעות ושאתה לא יכול לחשוב אחרת ממנה. זה שהיא חושבת שנאווה הכי טובה זאת זכותה, אבל ממש לא מחייב אותך לחשוב כך. בגילך, אתה כבר זכאי לדעה עצמונית. לגבי הטענה שלך שאמא שלך עוזרת לך בכסף ממשרד הבטחון - אז יש גם אמהות שלא עוזרות, ויש כאלו שעוזרות קצת. השאלה היא האם זה כסף שהיא מקבלת עבור עצמה (ואז שתעזור כמה שהיא מוצאת לנכון - זה בסדר) או בכסף שהיא מקבלת עבורך? כי אם זה כסף שהיא מקבלת עבורך (למשל מענק לאלמנה כאשר היתום מתחתן) - אז אם כל הכבוד, זה כסף שלך, והוא צריך לעבור אליך כולו, בלי תירוצים. ולכן הוא צריך להגיע ישירות לחשבון הבנק שלך בלי תיווך של אמא בדרך. ובשביל זה צריך ארגון יציג עצמאי. לגבי דני יתום - אתה צודק. מאחר שדני יתום, באתר הרשמי והמאד מעודכן שלו לא מציג את עצמו כיו"ר השדולה למען היתומים (ויש שדולות שהוא כן מציג את עצמו כיו"רן) אז לא ראוי להציג אותו כך בפלייר. תהיו רציניים: לא רוצה להיות רציני - מה תעשה לי? "גם ברשימה של נאוה יש יתום צהל" - איפה ראית את הרשימה? כי בגוגל שלי היא לא נמצאת. ואחרונה חביבה - סיגל: חכי חכי - יום אחד עוד יצא לי לעשות פרוייקט מול הצוות שלך... אוי, מישהי תהיה מסכנה אז

מה זה נהיה פורום ועדת הביקורת, שלנו?של דני ית

ום של מי עוד.? בהקשר לעשיה ולמי עשה פרסמתי מכתב שכתבנו באפריל 2005. להזכירכם ''אמא'' נאוה והצוות ''נולדו'' רק בדצמבר 2005...וקטפו את פירות העמל הקשה שלנו ושלי. על זה אני אומר: ''להצלחות אלמנות רבות,הכשרון של יתום בוגר''(כל הזכויות שמורות ©)|

עדי אף אחד לא יעתיק

רעיונות שלך. לכן הסימון החוזר ונישנה שלך (כל הזכויות שמורות ©) מיותר לגמרי.

תהיה רציני - אני לא מוצא עצמי מחויב

לענות למי שאינו מציג פרטים או לפחות דרך לענות לו. אם באת לכאן להשמיץ ולהוציא לשון הרע ודיבה כפי שעשית בהערתך שנמחקה אראה לך מיד את הדרך לאמא! רעיונותי ''אומצו'' שלא כחוק על ידי פנינה כהן ואחרות לשם דוגמא: פעולת מחאה בשנת 2004 בערב ויום הזכרון בבתי הקברות הצבאיים לראשונה בישראל על ידי חברי העמותה - נעשתה שנה אחרי זה על ידי פנינה שהפגינה את מחאתה על ההפסד שנחלה בבגץ'' ''הטייסים'' זה אחד ומהרעיונות שאומצו. וכפי שכתבתי לעיל אני לא מוצא עצמי מחויב לענות למי שאינו מציג פרטים או לפחות דרך לענות לו, ובמיוחד למוציאי דיבה ולשון הרע. לתשומת לב כולכן.

למעלה