אולימפיאדה בתפוז
אנשים

../images/Emo106.gifאולימפיאדה בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

"הצעקה של סוני אריקסון K660" העלו צעקה שלכם ואולי תזכו במכשיר סוני אריקסון k660 http://www.zg-i.com/clients/SonyEricsson
הערב, בשעה 18:00, תתארח בפורום מתכונים השפית איילת אור. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם בנושאים: טיפים, מתכונים (איילת מתמחה גם בפירות ים ומאכלים נטולי גלוטן), בשר, יישון בשר, קינוחים ועוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=75&MessageId=119916188
משלחת השחייה לאולימפיאדה שנמצאת כרגע במחנה אימון ביפן, תגיע היום בשעות הערב לענות על שאלות בפורום אולימפיאדית בייג'ין 08: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1039&MessageId=119879315
פרויקט הכריות ממריא! פורום עבודת טלאים מזמין אתכם להשתתף בפרויקט הכריות החדש ולהכין כרית מרובעת מטלאים בצבעים של שחור, אדום ולבן! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2025&MessageId=119870570
מהי הטלנובלה לה אתם הכי מצפים? בואו לבחור, בפורום טלנובלות, את הטלנובלות אותן הכי הייתם רוצים לראות על המסך ולהצביע למועדפות עליכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=230&MessageId=119877313
מחר, בין השעות 16:00-17:30, יתארח בפורום רעננה ראש העיר, מר נחום חופרי, וישיב על שאלות הגולשים. כולכם מוזמנים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1789&MessageId=119813695

Devils Pet

New member
והו! שאלון!../images/Emo124.gif

סתם היא נורא אהבתי אותו, ומשעמם לי. נגנב באכזריות מפ.וקעקועים, שגנבו אותו מסקרים ושאלונים. גונב מגנב פטור. 1. מה השעה אצלך במחשב? 2. תלך לחלון בסלון ותסתכל החוצה. מה הדבר הראשון שאתה רואה? 3. מה צבע הבגדים שאתה לובש? 4. תפתח את "תפוז פורומים" בחלון נוסף, ותלחץ על "פורום אקראי". לאיזה פורום הגעת? 5. ענית על הסקר של הפורום שהגעת אליו? תענה! 6. מה היתה שאלת הסקר? 7. תקח ספר כלשהו ליד, תפתח בעמ' 77, ותעתיק את שורה 11: 8. מה עמוד הבית שלך? 9. לך למטבח, ותפתח את המקרר. מה הדבר הראשון שאתה רואה? 10. תדמיין בית גדול ויפה, על חוף ים. באיזה צבע הבית? 11. איזה שיר מתנגן אצלך עכשיו? 12. תיקח את הפלפון, ותבדוק כמה דקות נמשכה השיחה האחרונה שלך: 13. מה המזל שלך? 14. כנס לכאן ותקרא את התחזית שלך להיום. 15. כהוכחה לכך שבאמת קראת (לא תצליחו להתחמק מזה!) תעתיק לפה את מה שרשום במזל שלך: 16. האם זה התגשם? 17. תלך להדליק את הטלויזיה. באיזה ערוץ היא נדלקה? 18. תוסיף להודעה שלך תמונה כלשהי מהמחשב שלך. 19. למה בחרת דווקא בתמונה הזאת? 20. מה השעה עכשיו במחשב שלך? 21. אם הייתם נולדים עם הוראות שימוש, מה היו ההוראות? תפרטו: אופן השימוש: סכנות: מקום איחסון מועדף: האם לשמור בקירור: אזהרות: תופעות לוואי: מקום ייצור: האם להרחיק מהישג ידם של ילדים: שיהיה לכם שבוע רדיואקטיבי

Devils Pet

New member
*סתם נורא אהבתי אותו

מה עובר עלי |: אני לא יכול לחשוב ולהקליד באותו זמן.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif כי אני חסרת חיים.

1. מה השעה אצלך במחשב? 21:20 2. תלך לחלון בסלון ותסתכל החוצה. מה הדבר הראשון שאתה רואה? אין חלון בסלון 3. מה צבע הבגדים שאתה לובש? שחור 4. תפתח את "תפוז פורומים" בחלון נוסף, ותלחץ על "פורום אקראי". לאיזה פורום הגעת? לא מוצאת. 5. ענית על הסקר של הפורום שהגעת אליו? תענה! 6. מה היתה שאלת הסקר? 7. תקח ספר כלשהו ליד, תפתח בעמ' 77, ותעתיק את שורה 11: ספר בישול, אין לי כוח. 8. מה עמוד הבית שלך? ישרא. 9. לך למטבח, ותפתח את המקרר. מה הדבר הראשון שאתה רואה? שוקו. 10. תדמיין בית גדול ויפה, על חוף ים. באיזה צבע הבית? שחור. 11. איזה שיר מתנגן אצלך עכשיו? כלום. 12. תיקח את הפלפון, ותבדוק כמה דקות נמשכה השיחה האחרונה שלך: 27. 13. מה המזל שלך? קשת. 14. כנס לכאן ותקרא את התחזית שלך להיום. 15. כהוכחה לכך שבאמת קראת (לא תצליחו להתחמק מזה!) תעתיק לפה את מה שרשום במזל שלך: 16. האם זה התגשם? 17. תלך להדליק את הטלויזיה. באיזה ערוץ היא נדלקה? 22. 18. תוסיף להודעה שלך תמונה כלשהי מהמחשב שלך. אני על תגובה מהירה. 19. למה בחרת דווקא בתמונה הזאת? 20. מה השעה עכשיו במחשב שלך? 21:26. 21. אם הייתם נולדים עם הוראות שימוש, מה היו ההוראות? תפרטו: אופן השימוש: סכנות: מקום איחסון מועדף: האם לשמור בקירור: אזהרות: תופעות לוואי: מקום ייצור: האם להרחיק מהישג ידם של ילדים:

phrizer

New member
"ותשחט הארץ לפני הבורא, ותמלא הארץ ../images/Emo70.gifחמס../images/Emo70.gif"

1. מה השעה אצלך במחשב? 09:02. 2. תלך לחלון בסלון ותסתכל החוצה. מה הדבר הראשון שאתה רואה? dead people. 3. מה צבע הבגדים שאתה לובש? כחול וסגול. סוטה. 4. תפתח את "תפוז פורומים" בחלון נוסף, ותלחץ על "פורום אקראי". לאיזה פורום הגעת? סימפל פלאן. יאק! (
) 5. ענית על הסקר של הפורום שהגעת אליו? איכסססססססססס. גועל נפש!!!הם השתנו כ``כ,כאלה ממוסחרים!. 6. מה היתה שאלת הסקר? מה דעתי על הדיסק החדש. לא ידעתי שיש כזה אבל מילא. 7. תקח ספר כלשהו ליד, תפתח בעמ' 77, ותעתיק את שורה 11: "טבועות, או לגופות אשר טובעו תיכף לאחר מוות אלים". 8. מה עמוד הבית שלך? http://www.shahor.co.il . נשמע כמו אתר של פריקים. 9. לך למטבח, ותפתח את המקרר. מה הדבר הראשון שאתה רואה? dead people. again. it's a wonderful life... 10. תדמיין בית גדול ויפה, על חוף ים. באיזה צבע הבית? לבן. 11. איזה שיר מתנגן אצלך עכשיו? ghost love score/nightwish (טיפר סטיקר?). 12. תיקח את הפלפון, ותבדוק כמה דקות נמשכה השיחה האחרונה שלך: dead people!. 13. מה המזל שלך? לא נראה לי שיש כזה אבל בתולה... 14. כנס לכאן ותקרא את התחזית שלך להיום. הנוכחות שלי קסומה במיוחד היום! 15. כהוכחה לכך שבאמת קראת (לא תצליחו להתחמק מזה!) תעתיק לפה את מה שרשום במזל שלך: זהו עוד יום שבו הנוכחות שלכם קסומה במיוחד, מה שאומר הצלחה בשיחות שחשובות לכם, וביוזמות חדשות שמעניינות אתכם, אם תסכימו לפחות לעשות צעד אחד בכוון, או לפחות לפתוח את הדלת. זמן טוב להשקיע קצת יותר בכל מה שקשור לכאן ולעכשיו ולא לדחות תכניות למחר או מחרתיים, אם אפשר. 16. האם זה התגשם? כן, התחזית מדוייקת לגמרי!! 17. תלך להדליק את הטלויזיה. באיזה ערוץ היא נדלקה? 10. 18. תוסיף להודעה שלך תמונה כלשהי מהמחשב שלך. לעזאזל, אני צריך לעבור עכשיו ל"הוספת תגובה"... 19. למה בחרת דווקא בתמונה הזאת? האולימפיאדה מתקרבת, אבל לא נראה לי שיש קשר... 20. מה השעה עכשיו במחשב שלך? 09:14. 21. אם הייתם נולדים עם הוראות שימוש, מה היו ההוראות? ואם לסבתא היו גלגלים זה היה יותר קינקי... תפרטו: לא רוצה
! אופן השימוש: אמרתי שאני לא רוצה! סכנות: כשיש שאלות מעצבנות בשאלון אני ממש ממש מתעצבן
מקום איחסון מועדף: פורמלין? האם לשמור בקירור: עדיף. אזהרות: כשיש שאלות מעצבנות בשאלון אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מתעצבן
תופעות לוואי: עדר בנות. מקום ייצור: אתם באמת רוצים לדעת? :-} האם להרחיק מהישג ידם של ילדים: זה בסדר, הם כבר ייתרחקו לבד.

Devils Pet

New member
הובַּלה הובַּלה הובַּלה.

1. מה השעה אצלך במחשב? 21:26 2. תלך לחלון בסלון ותסתכל החוצה. מה הדבר הראשון שאתה רואה? הר. ואז יער. 3. מה צבע הבגדים שאתה לובש? אפור וחאקי. 4. תפתח את "תפוז פורומים" בחלון נוסף, ותלחץ על "פורום אקראי". לאיזה פורום הגעת? "לוסטפרופטס" פיכס. (לא להעלב פרפקט. שום דבר לא מאהבה 3>) 5. ענית על הסקר של הפורום שהגעת אליו? תענה!יש להם סקר? 6. מה היתה שאלת הסקר? הכוסשלהאמא שלך. 7. תקח ספר כלשהו ליד, תפתח בעמ' 77, ותעתיק את שורה 11: "וכאותו מחזה, בו ביום ובה בשעה, נהרו אל "הנקודות" מכל מושבי היהודים הכפופים למרכז היודנארט של מטרופולי..." 8. מה עמוד הבית שלך? www.kafe.co.il אחלה אתר! 9. לך למטבח, ותפתח את המקרר. מה הדבר הראשון שאתה רואה? רגל קרושה|דגש| סתם, אני לא עד כדי כך פולני. כרוב חמוץ
10. תדמיין בית גדול ויפה, על חוף ים. באיזה צבע הבית? לבן וחום. 11. איזה שיר מתנגן אצלך עכשיו? Song To Say Goodbye- Placebo 12. תיקח את הפלפון, ותבדוק כמה דקות נמשכה השיחה האחרונה שלך: 14:09 13. מה המזל שלך? תאומים. 14. כנס לכאן ותקרא את התחזית שלך להיום. 15. כהוכחה לכך שבאמת קראת (לא תצליחו להתחמק מזה!) תעתיק לפה את מה שרשום במזל שלך: זה עשוי להיות אחד הימים היותר משפחתיים של השבוע, תאומימים. היום הזה כדאי להשקיע קצת יותר בבית ובסביבתו, לנקות לארגן ולסדר ולאפשר לעצמכם להפגין חוש ביתי במיוחד בתקשורת שלכם עם בני הבית. זמן טוב לנקות משקעים רגשיים שהצטברו להם וליהנות מזמן איכות עם אנשים קרובים. 16. האם זה התגשם? באופן מפתיע ומוזר- כן |: 17. תלך להדליק את הטלויזיה. באיזה ערוץ היא נדלקה? MTV דאנס. 18. תוסיף להודעה שלך תמונה כלשהי מהמחשב שלך. 19. למה בחרת דווקא בתמונה הזאת? זו היתה התמונה האחרונה ב"תמונות שלי"
20. מה השעה עכשיו במחשב שלך? 21:45 21. אם הייתם נולדים עם הוראות שימוש, מה היו ההוראות? תפרטו: אופן השימוש: להסיר את הניילון, להשתמש, ולהזיר את הניילון, שחלילה לא יקרה כלום. סכנות: רעיל, משתך, כמות גדולה גורמת לפסיכוזות, טעים. מקום איחסון מועדף: במקרר. ליד העוגת שוקולד. האם לשמור בקירור: להלן למעלה. אזהרות: לאמא שלך יש שומה על התחת. תופעות לוואי: עלול לגרום לאימפוטנציה. מקום ייצור: חלקים פנימיים מפולין. השאר מאזרבייג'ן. (יש מקום כזה, תמותו) האם להרחיק מהישג ידם של ילדים: אל תביאו ילדים בכלל, תנו לאנשים אחרים לעשות את זה. פרימיטיבים. הובלה!

RoryXstyle

New member
רק כי משעממ לי.

1. מה השעה אצלך במחשב? 22:12 2. תלך לחלון בסלון ותסתכל החוצה. מה הדבר הראשון שאתה רואה? בריכע. 3. מה צבע הבגדים שאתה לובש? חולצה של נוקיה O_O לבן עם כיתוב כחול כהה. D:: 4. תפתח את "תפוז פורומים" בחלון נוסף, ותלחץ על "פורום אקראי". לאיזה פורום הגעת? גאד. - פורום ניתוחים פלסטיים בילדים.. XD 5. ענית על הסקר של הפורום שהגעת אליו? תענה! למה שאני יענה עליו? >< 6. מה היתה שאלת הסקר? הוו, אין להם בכלל סקר לחארות האלה. D:: 7. תקח ספר כלשהו ליד, תפתח בעמ' 77, ותעתיק את שורה 11:"אחרי עשר דקות, כולם כבר מצויידים בוויסקי ומיץ פטל (משום מה," 8. מה עמוד הבית שלך? MSN 9. לך למטבח, ותפתח את המקרר. מה הדבר הראשון שאתה רואה? בטח חסה רומית. D:: 10. תדמיין בית גדול ויפה, על חוף ים. באיזה צבע הבית? לבנ. 11. איזה שיר מתנגן אצלך עכשיו? שומדבר. D: 12. תיקח את הפלפון, ותבדוק כמה דקות נמשכה השיחה האחרונה שלך: *פלאפון, 3 דקות 13. מה המזל שלך? גדי 14. כנס לכאן ותקרא את התחזית שלך להיום. לע. 15. כהוכחה לכך שבאמת קראת (לא תצליחו להתחמק מזה!) תעתיק לפה את מה שרשום במזל שלך: לע. 16. האם זה התגשם? לע. 17. תלך להדליק את הטלויזיה. באיזה ערוץ היא נדלקה? 10 18. תוסיף להודעה שלך תמונה כלשהי מהמחשב שלך. לע. 19. למה בחרת דווקא בתמונה הזאת? לע. 20. מה השעה עכשיו במחשב שלך? 22:28 21. אם הייתם נולדים עם הוראות שימוש, מה היו ההוראות? תפרטו: אופן השימוש: אין לה כוח. סכנות: לא לעצבן מקום איחסון מועדף: הוואי. D: האם לשמור בקירור: לא. -_- אזהרות: תופעות לוואי: שששששש מקום ייצור: ישראל האם להרחיק מהישג ידם של ילדים: כןכן,,!!!! שיהיה לכם שבוע רדיואקטיבי גם לך נשמע. 3> היע כיף. D:

PerfectSP

New member
הממ ../images/Emo190.gif

. מה השעה אצלך במחשב? 5:50 2. תלך לחלון בסלון ותסתכל החוצה. מה הדבר הראשון שאתה רואה? מהחלון שלי והסלון רואים אותו דבר לכן אני אשאר פה ואספר לכם שרואים דשא ושני עצים ענקיים^^ 3. מה צבע הבגדים שאתה לובש? שחור 4. תפתח את "תפוז פורומים" בחלון נוסף, ותלחץ על "פורום אקראי". לאיזה פורום הגעת? מה,לא,אינלי כוח>< 5. ענית על הסקר של הפורום שהגעת אליו? תענה! מה?>< 6. מה היתה שאלת הסקר? אהה 7. תקח ספר כלשהו ליד, תפתח בעמ' 77, ותעתיק את שורה 11: איןP: יש רק תווים^^ אני לא מחזיקה ספרי קריאה בחדר,אין לי מהXD 8. מה עמוד הבית שלך? about;blank לוקח שנה עד שזה נכנס לעמוד בית ואין לי צורך 9. לך למטבח, ותפתח את המקרר. מה הדבר הראשון שאתה רואה? הממ אני אנחש,כי המטבח למטה.. גבינה לבנה 10. תדמיין בית גדול ויפה, על חוף ים. באיזה צבע הבית? אופווייט 11. איזה שיר מתנגן אצלך עכשיו? ציוץ הציפורים
12. תיקח את הפלפון, ותבדוק כמה דקות נמשכה השיחה האחרונה שלך: לא יודעת נוXD בטח 10 דקות^^ 13. מה המזל שלך?קשת 14. כנס לכאן ותקרא את התחזית שלך להיום. 15. כהוכחה לכך שבאמת קראת (לא תצליחו להתחמק מזה!) תעתיק לפה את מה שרשום במזל שלך: אינלי כוח 16. האם זה התגשם? אולי 17. תלך להדליק את הטלויזיה. באיזה ערוץ היא נדלקה? אקסטרה הוט דעעע 18. תוסיף להודעה שלך תמונה כלשהי מהמחשב שלך. נה 19. למה בחרת דווקא בתמונה הזאת? כי בלי תמונה זה התמונה החדשהD: 20. מה השעה עכשיו במחשב שלך? 5:54 21. אם הייתם נולדים עם הוראות שימוש, מה היו ההוראות? אינלי כוח עוד,פרשתיXD תפרטו: אופן השימוש: סכנות: מקום איחסון מועדף: האם לשמור בקירור: אזהרות: תופעות לוואי: מקום ייצור: האם להרחיק מהישג ידם של ילדים:

למעלה