אוסקר האחים

../images/Emo106.gif אוסקר האחים ../images/Emo106.gif

"... ותודה לאחיי שהביאוני עד הלום
". לו ניתנה לכם האפשרות לתת פרס בטקס אוסקר מיוחד שמיועד לאחים ואחיות- איזה פרס הייתם נותנים לכל אח ואחות שלכם ומדוע

התשובה שלי ../images/Emo9.gif

לאחותי הגדולה- פרס האחות הביקורתית- כי היא מעבירה ביקורת על כל דבר שעושה וכל דבר שאעשה מבחינתה לא יתקבל, אבל ביננו... למי איכפת
לאחי- פרס האח העצלן- הוא לא ממש מתאמץ לפתח את הקשר ביננו כאחים, הוא דווקא עושה ההיפך, מתנהג כמו אח קטן לא כמו גדול, אבל אני אישית לא מצפה ליותר מדי ולכן גם לא מתאכזבת.

והפרסים שלי

לאחותי- פרס טוב לב ועזרה לזולת
ולאחי הייתי מעניקה את הפרס על היותו מנותק מכל עכבה ומוסכמה ולחץ סביבתי

חחחחחחח

לאחי הייתי נותנת שני פרסים: 1. האח הסטלן.... 2. וואי איך אני אנסח את זה...האח המפחיד...כאילו הוא לא הפחיד אותי אישית אבל עשה דברים שהפחידו אותי למוות... וזהו אין עוד אחים

יעלי 8

New member
../images/Emo106.gif לאחים שלי

לאחי פרס על טוב לב הוא אחד האנשים הבודדים שאני מכירה שתמיד שמח לעזור . באמת לכל מיני אנשים זקנים לשכנים שלי שצריכים עזרה לסבתא שלי לחברים שלו לבעלי חיים אסופים הוא כזה סופר פשוט מלך
לאחותי התינוקת הכי מתוקה שיש היא חכמה נהדרת שקטה וטובה וחיכנית
חיבוק גדול

גליארד

New member
לאחי הבכור "פרס הגשמת החלומות" כי

הוא יודע איך להגשים כל חלום שיש לו, ומגשים זאת בהצלחה. לאחותי הקטנה "פרס המושלמות" כי היא יפה, חכמה, אומנותית, מוכשרת, חמה, משפחתית ובקיצור- שלמות. לאחי הקטן הייתי נותנת את פרס החוכמה, הוא חכם מאוד הבעיה שלא תמיד לוקח את זה לכיוונים טובים, הוא יכול להוציא פיל מכליו

*כחכוך* ../images/Emo106.gif

לאחי בן ה 16 - אני מתכבד להעניק את פרס קוטר השנה
: לאחר שנים רבות של מאמץ ונסיון להגיע למעמד זה , אלון סוף סוף הצליח לשבור שיאים ולהעפיל לגמר "האחים הקוטרים של השנה" . בגמר עצמו הוא הראה יכולת עצבון יוצאת מגדר הרגיל בכך שגרם לאמא שלו לבכות פעמיים ולאבא שלו לצרוח שלושה פעמים . כל הכבוד |מ\יע| לנועה בת השבוע - אני מתכבד להעניק את פרס בובונת השנה
: כל מילה נוספת מיותרת .

eris1515

New member
../images/Emo106.gif

לאח שלי-הייתי מביאה את פרס הבנאדם ההכי שרוט על פני האדמה!!! ול2אחויות שלי הייתי מביאה את פרס הבנות שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלריב...

gilad269

New member
פרסים

לאחי-על זה שהוא גאון ולאחותי-על נהול הבית,החכמה וההצטינות

איימו

New member
וואי ..........

אם אני יתן פרס לכל אח שלי זה באמת יהיה ארוך ..... אז אני יתן פרס כולל שהוא פרס האחים הכי סבלניים בעולם. עובדה שהם מצליחים לסבול אותי.

SadClown

New member
אמממ לאחי הקטן

פרס שחקן הדרמה הטוב ביותר... הוא כל כך יודע לנפח כל דבר כדי לצאת המסכן והתמיםםםם.

מיי 5

New member
לאחותי שפרה - פרס - מילה קטנה.

פרס על-כך שהיא הכי יפה, פנים וחוץ. על סובלנות גדולה, על רגישות ענקית. על-כך שהיא אוהבת אותי כל-כך
. אחותי... איך אני מתרגשת לדבר עלייך! ולא פרס אבל... תודה שיש לי זכות להיות לה אחות. "תודה אחותי שהיית אחותי מרגע שנולדת, ואחותי עד שלא נהיה. ועכשיו תסלחי לי שאין לי מילים כדי להביע כמה אני אוהבת אותך..."

מיי 5

New member
לאחותי ויוי

פרס על-כך שהיא אוהבת בני-אדם, צמחים וחיות. שתמיד היא מחפשת למי לדאוג, והיא תמיד מוצאת
. פרס על מסירות. פרס על חיוכים, גם כשקשה לפעמים. ויוית, אני אוהבת אותך מאוד!!! -

מיי 5

New member
לאחותי אלסקה - (נינה).

פרס, בעצם פרסים המון, על התמיכה שלה בחלשים. על הרדיפה לצדק ושיוויון חברתי. פרסים אני אתן לה פה מכל האנשים שרוצים ולא יכולים. פרס על ארגון, מוטיבציה ולחימה בלתי פוסקת בכל מקום נצרך. פרס גם על הומור ושמחה בלתי נדלית תמיד תמיד. "פרס אחותי הכי קטנה, בעצם את כל-כך גדולה!!! אוהבת אותך מאוד מאוד!!! -
"

מיי 5

New member
פרס אחד מיוחד

לאמא שלי. יש לי הרבה מה לומר, אבל זו פינה של אחים ואחיות. אז תודה לך אמא יקרה שלי שלא השארת אותי לבד ושדאגת שיהיו לי אחיות כאלה.

נסיכה9

New member
לאחותי הבכורה - הגדולה מהחיים, מרים

כמה שאני אוהבת אותך, מילים לעולם לא יוכלו להביע. אני אוהבת אותך אחותי הגדולה הכי בעולם. תודה לך על שאת בחיי. תודה לך על האהבה ללא תנאי. תודה על נשמתך היפה, החמה והמחבקת. ותודה גדולה על הצחוק שלא מש משפתייך. תודה לך אחותי האהובה על קיומך בחיי. אני אוהבת אותך מרים שלי.

RVD18

New member
שלי

לאחותי הקטנה - האחות העצלנית. כי היא מסוגלת להרבה יותר בלימודים ובעוד תחומים אבל היא מעדיפה לראות טלנובלות. לאחי שעוד מעט 18 - האח המעצבן, חסר הכבוד והמציק - זה באמת סיפור עצוב שבהזדמנות אני אספר אותו. הוא משרה אווירה רעה על הבית ומפריע לנו. לא משנה כמה הולכים איתו בטוב, הוא רוצה להרוס לנו את החיים כנראה. מילא זה שלא אכפת לו מעצמו והוא לא עושה כלום אבל למה להפריע להורים ולאחים? לאחי הקטן ממני בשנה וקצת - האח עם מצבי הרוח, איתו אני מסתדר הכי טוב, בטח בגלל הפרש הגילאים הקטן. וגם כי אנחנו מהדור הפחות מפונק

פילפולה

New member
../images/Emo106.gifאני הבכורה..

לאחותי "פרס הבורחת"-על הבריחה מהבית לפני שנתיי-לנצח נזכור
לאחי "פרס ההבטחה הערסית של השנה" למרבה הצער אני רואה שפנו מועדות להיות ערס צעיר-אבל לא נורא...אני אוהב אותו גם כערס צעיר...

למעלה