אוסקר התאומות- הזוכים!

motib4

New member
../images/Emo106.gifאוסקר התאומות- הזוכים!../images/Emo106.gif

כמו שכולכם בטח יודעים, הייתה הענות גדולה מאוד למשחק, והוא הצליח מאוד. הצביעו כמעט כל חברי הפורום (ומי שלא, חבל). והרי הזוכים הגדולים: הסרט הכי טוב של התאומות: 1. במקום הראשון: "לונדון המנצחת"- עם 7 קולות. 2. במקום השני: "מותק הילדות התחלפו"- 5 קולות. 3. במקום השלישי: "שפתינו חתומות"- 3 קולות. 4. במקום הרביעי: "חופשה בשמש", "להגיע לשם", "דרכון לפריז"- 2 קולות. 5. ובמקום החמישי: "אבא משתדך"- 1 קולות. הדיסק/פסקול הכי מוצלח: 1. מקום ראשון: "לונדון המנצחת" - 7 קולות. 2. מקום שני: i am the cute one, חופשה בשמש- 2 קולות 3. מקום שלישי: brother for sale, "להגיע לשם" - 1 קולות התקופה בה הכי אהבתם אותן: 1. במקום הראשון: גילאי 15-16- 11 קולות. 2. במקום השני: גילאי 11-14- 10 קולות. 3. במקום השלישי: 6-10, 1-5, 1 קולות. הסדרה הכי ממכרת: 1. במקום הראשון: "מזל תשומות"- 10 קולות. 2. במקום השני: "צער גידול בנות", "טובות השתיים"- 5 קולות. 3. ובמקום השלישי: "מרי קייט ואשלי מארחות"- 1 קולות. הדמויות שהכי התאימו להן: 1. במקום הראשון: קלואי וריילי קרלסון- "מזל תאומות"- 7 קולות. 2. במקום השני: מרי קייט ואשלי ברוק- "טובות השתיים- 4 קולות. 3. במקום השלישי: מישל, "צער גידול בנות"- 3 קולות. 4. במקום הרביעי: קלואי וריילי לורנס, "לזכות בלונדון"- 2 קולות. 5. ובמקום החמישי: אמה וסם מ"להחליף מטרות", אלכס ומדיסון, "חופשה בשמש", אבי טורטלבי, מדי טורטלבי- "שפתינו חתומות" - 1 קולות. הסרט שהכי לא אהבתם: 1. במקום הראשון: "איך המערב היה כיף"- 4 קולות. 2. במקום השני: "לבית סבתא אנו הולכות" - 3 קולות. 3. ובמקום השלישי: "גול כפול", "אבא משתדך", "שפתינו חתומות", "צרות כפולות ומכופלות", "לונדון המנצחת"- 1 קולות. הסדרה שהכי לא אהבתם: 1. במקום הראשון: "הרפתקאות מרי קייט ואשלי"- 17 (!) קולות. 2. במקום השני: "מרי קייט ואשלי מארחות"- 3 קולות. המוצר השווה של התאומות: 1. במקום הראשון: ספרים עם 10 קולות. 2. במקום השני: בגדים עם 4 קולות. 3. במקום השלישי: איפור, מכשירי שיער- 2 קולות. 4. ובמקום הרביעי: משחקי גיימבוי ופלייסטיישן- 1 קולות. אלו כל הזוכים באוסקר התאומות השנתי
אתם מוזמנים להגיב. מקווה שנהנתם מהמשחק-

תגובה

אני מסכימה בהכל חוץ מבהסרט שהכי לא אהבתם שמקום שני הוא הולכות לבית של סבתא דווקא הסרט הזה הוא מקום שני הכי אהוב עליי העלילה יפה הן כאלה מתוקות שם וזה סרט פשוט פצצתי

Alexis14

New member
אממממ...

יש לי דיגיטלי אבל לא היה לי כשהיה כזה ספיישל התאומות אולסן בסינמה 2, אז מישהו יכול להודיע כשיהיה את זה שוב?

*Ginny Weasley*

New member
אני לא ראיתי :((

וחבל... אבל אני אקח מתישהו בוידיאו.... תודה מוטי על האוסקר המדהיםםםם! היה נורא כיף.....

אין את הסרט הבית של סבתא בוידיאו...

רק ערוצי סינמה רכשו אותו אם אני אראה שיש שידור חוזר אני יודיע

למעלה