אל תגידו שלא חיכיתם לזה

Nienna17

New member
../images/Emo106.gif אל תגידו שלא חיכיתם לזה../images/Emo106.gif

נו כאילו שזה לא ברור מי המנצח בתחרות
. אז עכשיו סתם בשביל האפקט הדרמתי - והזוכה באתגר השבועי הוא.... *תופים* ... ... ... ... ... ... ... Light Warrior!
- מזל טוב
.
אז עכשיו אנחנו אחרי האתגר, אז מה עם דיון על האתגר עצמו? מה אהבתם? מה לא אהבתם? מה עוד אתם רוצים לראות באתגרים? להמשיך במגמה הרגילה של ריטושים או לעשות משהו מקורי במיוחד? (אם יש לכם רעיונות תעלו אותם). בטוח יש כאלו מכם שהעלו את הריטוש שלהם אבל עדיין המשיכו אותו אחרי שהעלו, אז לכל אלה אתם מוזמנים להעלות את הריטושים שלכם בשביל תגובות וביקורות למיניהם או סתם להעלות אותם. אשמח לשמוע מכולם פדבקים בנוגע לתחרות, ואם יש לכם תלונות בנוסף, אתם גם מוזמנים לרשום אותן פה. סוף שבוע מעולה שיהיה לכולנו

Nienna17

New member
והזוכה על הריטוש במקום השני..

והלא פחות טוב מהקודם היא כמובן - אינסה - Welcome to Heaven
אז גם לה מגיע כל הכבוד על הריטוש המושקע שלה

מזל"ט ../images/Emo13.gif

אמ.. תגובות? אז לדעתי לא הוגן ששמת רק את ה5 שאהבת, כי זה לא אמורה להיות רק הדיעה שלך אלה גם הדיעה של הפורום. וגם לא אהבתי חלק מה5 ששמת.

Nienna17

New member
לא שמתי את ה5 שאהבתי

היו אחרים שאהבתי ולא שמתי אותם. אני נשארתי מאוד אובייקטיבית והתייחסתי למרכיבים של הרעיון עצמו, אופן הביצוע ומקוריות. אולי יש כאלה שאהבת אבל מבחינת מקצועיות או מקוריות הם לא חידשו שום דבר. חמשת הריטושים האלה הם הריטושים שהראו הכי הרבה שוני מכל שאר הריטושים. במהלך כל התחרות נתקלתי בריטושים, שואללה בכללי היו מאוד יפים, אבל הביצוע היה מאוד חלש או ריטושים שהיו באמת טובים מבחינת מקצועיות אבל הם היו ריטושים רגילים ופחות נשארו עם המהות של התחרות. מתוך שיקולים של השתתפות רבה בתחרות, זה מאוד בעייתי לתת לכולם להצביע בעד כל הריטושים האפשריים, כי בואי נודה בזה לא כולם עוברים ריטוש ריטוש ובודקים את מה הם הכי אוהבים. ולכן צמצמתי את האפשרות לחמישה ריטושים הכי טובים. אני ציינתי בשרשור הראשון אם מישהו רוצה להשתתף איתי בתהליך ההצבעה, אך אף אחד לא נענה - אבל אני נשארתי כמה שיותר אובייקטיבית בנוגע לבחירת הריטושים ובחירתם לפי כל האספקטים של מהות התחרות. גם אתה וגם רבים אחרים העלו את העובדה הזאת שאני שפטתי וגורם לי לחשוב שאולי לא כולם קראו את הכללים עד הסוף.

S h i r l y y y

New member
לדעתי הרעיון של לבחור 5

הוא רעיון מצוין, ובאמת מקל על ההצבעה אבל כנראה שחשוב שתהיה דעה של מישהו נוסף בבחירה הזאת, ככה שכל אחד מכם יבחר את חמשת המוצלחים לטעמו ואז תשוו, אם שניכם בחרתם את אותו האחד הוא יעלה אוטומטית ובקשר לשאר תחליטו יחד. אבל חשוב שמי שיעשה את הבחירה יהיה מהיותר מקצועיים בפורום או סתם בפוטושופ אם את מכירה... אולי מישהו מהזוכים בתחרות הזאת או בקודמות? בכל מקרה שמחתי לראות שהריטוש שלי גם הגיע לחמישיה
אפילו שאף אחד לא הצביע לו

LeAnnDylan

Well-known member
מזל טוב אופיר../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

היו כמה ריטושים שאהבתי אבל אני שמחה שזה הריטוש שזכה, לדעתי הוא היה הכי מוצלח כל הכבוד לכל המשתתפים

NLO

New member
../images/Emo65.gifברכות לזוכים, עבודה טובה כולם.

Nienna17

New member
אה אז שכחתי להוסיף את שלי ../images/Emo13.gif

הוא אמור להיות כל כך מוגזם
אני בעיקר אהבתי את השיער. פעם ראשונה שהתעסקתי עם הוספה במימד הזה אז קצת התגאתי
.

תיון

New member
מזל טוב ../images/Emo72.gif../images/Emo65.gif

גם לא הספקתי להוסיף אז הנה שלי.....

למעלה