מירוץ ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif- מי שלא בא- הפסיד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
חגיגה של ממש... אוירה מחשמלת... ארגון מקצועי ומופתי... אין מה לומר, מירוץ רעננה , אשר נחשב למירוץ הגדול ביותר בארץ בשל כמות הרצים בו, כ-10,000 רצים. הוא המירוץ הכי מרהיב בארץ.... כאשר ראיתי את נחיל הרצים במירוץ העממי, הזלתי דמעות מרוב התלהבות...לראות כל כך הרבה אנשים מחייכים ומאושרים - איזו חגיגה לעיניים...( ושלא תטעו - מתוקף מקצועי, אני מבקרת במירוצים רבים...) אנשים רבים תושבי רעננה ושאינם תושבי העיר - ניגשו אל ראש העיר ואל מנכ"לו והביעו את התרשמותם מהמירוץ ומהארגון...הייתי כל כך גאה להיות שייכת למקום... דבר אחד כן צרם לי, והוא, שביום חגיגי זה- רק שני חברי מועצת עיר,( - תקנו אותי אם ראיתם עוד מלבדם...)מצאו לנכון להגיע... - חבר המועצה דן ברוך וחברת המועצה בלה צור, שחיכתה בקו הסיום שעה ארוכה לכל רצי אופני היד, עודדה את כלל הרוכבים שסיימו, אחד לאחד...ממש מחמם את הלב היה לראות אותה... גם כאן הזלתי דמעות של שימחה...- חברת מועצת העיר,בלה צור- אני מבקשת לומר לך מעל גבי האתר , את מקסימה ואני אוהבת אותך
...