האלביסיאדה-סבב א'

Mastoolit

New member
../images/Emo106.gifהאלביסיאדה-סבב א'../images/Emo106.gif../images/Emo109.gif

כפי שרשמתי בפרק היומי, לא שכחתי את זה אבל היו כמה מקרים לא צפויים במהלך השבוע שמנעו ממני לעשות את הסבב ההוא, שאמרתי שיהיה הדוגמא. הסבב הראשון מתחיל בפרק ה-5 של אלביס, רוזנטל והמסתורית. כל החוקים וההסברים כאן.
השאלות
1. המילה האחרונה שהייתה בשלט שנטלי הכינה לאיקה היא:_____ 2. הפסל שאלביס ועוזרו פיסול משוקולד היה של:_____ 3. איך קראו ל"רופא של המתים"? 4. איך צבי כינה את גבי מצליח? 5. והאחרונה- איך הלך השיר שצבי ניסה ללמד את אלביס? וגם- תנו כמה שיותר פעולות שצבי אמר/הדריך את אלביס על הסיפון, אחרי הדיכאון: בהצלחה

Mastoolit

New member
מה שיודעים../images/Emo8.gif../images/Emo109.gif

במילא על כל דבר נכון מקבלים ניקוד.

CrazyYoYo

New member
טוב, מה שאני יודעהשאלות

השאלות 2. הפסל שאלביס ועוזרו פיסול משוקולד היה של: ג'ודי 3. איך קראו ל"רופא של המתים"? חיים עמיחי 5. והאחרונה- איך הלך השיר שצבי ניסה ללמד את אלביס? וגם- תנו כמה שיותר פעולות שצבי אמר/הדריך את אלביס על הסיפון, אחרי הדיכאון: "אני - אלביס בן דוד- גבר בין גברים!"

לירז 8492

New member
אני

1. המילה האחרונה שהייתה בשלט שנטלי הכינה לאיקה היא:לטרוק 2. הפסל שאלביס ועוזרו פיסול משוקולד היה של:ג'ודי ניר מוזס שלום 3. איך קראו ל"רופא של המתים"?משהו עם חיים 4. איך צבי כינה את גבי מצליח? וופלה 5. והאחרונה- איך הלך השיר שצבי ניסה ללמד את אלביס? וגם- תנו כמה שיותר פעולות שצבי אמר/הדריך את אלביס על הסיפון, "אני אלביס בן דוד גבר בין גברים" משהו עם הולך לעבודה..?

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo2.gif

1. המילה האחרונה שהייתה בשלט שנטלי הכינה לאיקה היא:לטרוק_____ 2. הפסל שאלביס ועוזרו פיסול משוקולד היה של:ג'ודי_____ 3. איך קראו ל"רופא של המתים"? 4. איך צבי כינה את גבי מצליח?וופל 5. והאחרונה- איך הלך השיר שצבי ניסה ללמד את אלביס? וגם- תנו כמה שיותר פעולות שצבי אמר/הדריך את אלביס על הסיפון, אחרי הדיכאון: לילה ראשון בלי איקה להלהלהלהלהלה והוא אמר לו להגיד בסיפון "אני אלביס בן דוד גבר בן גברים"

אני ../images/Emo27.gif

1.המילה האחרונה שהייתה בשלט שנטלי הכינה לאיקה היא: לטרוק 2. הפסל שאלביס ועוזרו פיסול משוקולד היה של: ג'ודי ניר מוזס שלום 4. איך צבי כינה את גבי מצליח? וופלה 5. והאחרונה- איך הלך השיר שצבי ניסה ללמד את אלביס? וגם- תנו כמה שיותר פעולות שצבי אמר/הדריך את אלביס על הסיפון, אחרי הדיכאון: אני אלביס רוזנטל גבר בן גברים

ba r2 0 1 0

New member
מה שאני זוכר....

. המילה האחרונה שהייתה בשלט שנטלי הכינה לאיקה היא:לטרוק! חחח 2. הפסל שאלביס ועוזרו פיסול משוקולד היה של:ג'ודי ניר מוזס שלום (נעים מאוד! ארץ נהדרת למי שלא הבין...) 3. איך קראו ל"רופא של המתים"? חיים משהו.... לא זוכר את השם משפחה 4. איך צבי כינה את גבי מצליח? וופלה? 5. והאחרונה- איך הלך השיר שצבי ניסה ללמד את אלביס? וגם- תנו כמה שיותר פעולות שצבי אמר/הדריך את אלביס על הסיפון, אחרי הדיכאון: אוקיי, השיר הלך ככה: אני אלביס, גבר בין גברים.. אז אולי קראו לו גבר בין גברים?

RoieL

New member
לענות פה? קל!

1. המילה האחרונה שהייתה בשלט שנטלי הכינה לאיקה היא: לטרוק 2. הפסל שאלביס ועוזרו פיסול משוקולד היה של: ג'ודי ניר מוזס שלום 3. איך קראו ל"רופא של המתים"? חיים עמיחי 4. איך צבי כינה את גבי מצליח? וופלה 5. והאחרונה- איך הלך השיר שצבי ניסה ללמד את אלביס? וגם- תנו כמה שיותר פעולות שצבי אמר/הדריך את אלביס על הסיפון, אחרי הדיכאון: שיכנע אותו ללכת לעבודה, שר איתו "לילה ראשון בלי איקה", אמר איתו "אני אלביס בן דוד, גבר בין גברים!"

למעלה