האלביסיאדה

Mastoolit

New member
../images/Emo106.gifהאלביסיאדה../images/Emo106.gif../images/Emo109.gif

מורכב כאמור משתי מילים, אלביס + אולימפיאדה. משחק תחרותי שחשבתי עליו, והוא יתנהל כך: -בכל שבוע, בסוף כל פרק אני אשאל כמה שאלות/חידונים/השלמות משפטים וכו' על הפרק. חלק דברים קלים וחלק פרטים קטנטנים שאולי נעלמים מהעין. כמובן שזה יהיה בדרגות קושי עולות, ומי שרוצה להשתתף במשחק יצטרך לשרשר את תשובותיו. אחרי זה אני אבדוק ואנקד לפי דייקנות ושאר הקריטריונים. -כשתגמר העונה (ולא רוצה חס וחלילה שזה יישמע שאני רוצה שהרגע הזה יגיע
), נערוך את "הגמר" של האלביסיאדה, שבו יוכתר האלביס של הפורום
זה שהכי מומחה בסדרה ומבחין בפרטים הקטנים. -התשובות יינתנו ע"ג הפורום, למרות שאולי ויש חשש "להעתקות" אחד מהשני. אז דבר ראשון, מי שמעתיק לא יודע אם הקודם צדק או לא, וע"כ יכול להעתיק עם שגיאה. ודבר שני במידה ויהיה איזה תיקו נחשוב על שאלה מכרעת או דבר שכזה. אבל אני מאמינה שכל אחד יעבוד בדרך ישרה מבלי העתקות. אני מקווה שלא יקרה מצב שאני אפספס את הפרק ולא אוכל לשאול שאלות, אבל כמו שאומרים לא נקדים את המאוחר, קודם נגיע לגשר ואח"כ נחצה אותו
. אז שרשרו כאן את דעתכם, הערות, הארות, הצעות התנגדות או הסכמה.

ba r2 0 1 0

New member
רעיון מצויין../images/Emo70.gif +הצעה!

כל הכבוד על הרעיון!!!! יש לי רעיון מצויין בשבילך! נכון מי שינצח בסוף הוא יהיה בעצם המומחה?! אז אפשר שהפרס למנצח יהיה להאגים אותו בפורום (כמובן עם עמית תסכים ואם זה באמת יגיע לו)! מה את אומרת?

ba r2 0 1 0

New member
חחח תראי...

נכון היא אמרה שמי שינצח יוכתר כמנצח וכמומחה אלביס? חח ונכון שאדום זה מומחה בנושא הפורום? אז אמרתי שהפרס למנצח יכול להיות האדמתו בפורום! הבנת?

Double U

New member
יש מקום רק לאדום אחד בפורום../images/Emo2.gif

וזה אני
סתם סתם
בעיקרון, הרעיון של התחרות טוב מאוד. אני לא חושב שניצחון בתחרות כלשהיא בפורום מהווה הצדקה להאדמה. כל אחד יכול לחרוש על הפרקים שהקליט בוידאו/הוריד מהאינטרנט (לא אמרתי כלום
) וכתוצאה מכך לנצח בתחרות האדמה נעשית כתוצאה מהשקעה בפורום, התמדה והבנה מלאה בנושא הפורום. זהו

Mastoolit

New member
אני נוטה להסכים איתך,../images/Emo109.gif

מאחר והתחרות הזו היא בעצם על התוכנית עצמה ולא בנושא "הפורום", אז אני בהחלט מסכימה עם הדברים שלך, שמומחה אמור להיות בפורום ולא מנצח בתחרות. למרות שאם נקבל את ההצעה של בר, לא חייבים להאדים באופן מלא, כלומר לתמיד כמו במקרה שלך, אלא אפשר לאות "הערכה" למשך שבוע או חודש.

ba r2 0 1 0

New member
../images/Emo45.gifרעיון מצויין../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

כן באמת לא בטוח שזה מתאים..! אבל לשבוע רעיון מצויין!

Mastoolit

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif

ותגובתי לגבי האדמה בתגובה לשי (דאבל יו).

Mastoolit

New member
אתם חושבים שכדאי לעשות../images/Emo109.gif

סבב ראשון על פרק 4? ששודר השבוע? או להתחיל מהפרק הבא? אפשר גם לעשות את השאלות על פרק 4 כהדגמה/ניסיון משהו כזה.

למעלה