../images/Emo106.gifהאלביסיאדה../images/Emo106.gif../images/Emo109.gif
מורכב כאמור משתי מילים, אלביס + אולימפיאדה. משחק תחרותי שחשבתי עליו, והוא יתנהל כך: -בכל שבוע, בסוף כל פרק אני אשאל כמה שאלות/חידונים/השלמות משפטים וכו' על הפרק. חלק דברים קלים וחלק פרטים קטנטנים שאולי נעלמים מהעין. כמובן שזה יהיה בדרגות קושי עולות, ומי שרוצה להשתתף במשחק יצטרך לשרשר את תשובותיו. אחרי זה אני אבדוק ואנקד לפי דייקנות ושאר הקריטריונים. -כשתגמר העונה (ולא רוצה חס וחלילה שזה יישמע שאני רוצה שהרגע הזה יגיע
), נערוך את "הגמר" של האלביסיאדה, שבו יוכתר האלביס של הפורום
זה שהכי מומחה בסדרה ומבחין בפרטים הקטנים. -התשובות יינתנו ע"ג הפורום, למרות שאולי ויש חשש "להעתקות" אחד מהשני. אז דבר ראשון, מי שמעתיק לא יודע אם הקודם צדק או לא, וע"כ יכול להעתיק עם שגיאה. ודבר שני במידה ויהיה איזה תיקו נחשוב על שאלה מכרעת או דבר שכזה. אבל אני מאמינה שכל אחד יעבוד בדרך ישרה מבלי העתקות. אני מקווה שלא יקרה מצב שאני אפספס את הפרק ולא אוכל לשאול שאלות, אבל כמו שאומרים לא נקדים את המאוחר, קודם נגיע לגשר ואח"כ נחצה אותו
. אז שרשרו כאן את דעתכם, הערות, הארות, הצעות התנגדות או הסכמה.
מורכב כאמור משתי מילים, אלביס + אולימפיאדה. משחק תחרותי שחשבתי עליו, והוא יתנהל כך: -בכל שבוע, בסוף כל פרק אני אשאל כמה שאלות/חידונים/השלמות משפטים וכו' על הפרק. חלק דברים קלים וחלק פרטים קטנטנים שאולי נעלמים מהעין. כמובן שזה יהיה בדרגות קושי עולות, ומי שרוצה להשתתף במשחק יצטרך לשרשר את תשובותיו. אחרי זה אני אבדוק ואנקד לפי דייקנות ושאר הקריטריונים. -כשתגמר העונה (ולא רוצה חס וחלילה שזה יישמע שאני רוצה שהרגע הזה יגיע