הגמנסיה הריאלית אלופים!

cobainos

New member
../images/Emo106.gifהגמנסיה הריאלית אלופים!../images/Emo106.gif

ניצחו את תיכון היובל הרצליה בגמר ליגת העל בכדורסל לתיכונים ועל זה יאמר:סוף סוף!! כל הכבוד למאמן(לא זוכר את שמו) ולשון דניאל ושאר הכוכבים (אני בקושי מכיר שם אחד) אז נכון שאף אחד לא מהדור שלי שם. אלה שמסיימים השנה נכנסו לי' אחרי שעזבתי כבר אבל אני עדיין גאה מאד להיות בוגר של התיכון הזה היום (ובכלל) פשוט גרם לי אושר
מזל טוב!

היה משחק ענק!@ המשחק כדורסל הכי טוב

שראיתי השנה וראיתי המון משחקים!!!!!!!!!!! משחק מדהיםםםםם .... מותח.. גמנסיה גדולים 'היובל' הרצליה הובילו רוב המשחק.. אבל בסוף... שלשות של אופיר מיארה@ ושון דניאל שבעיניי הוא שחקן כדורסל ענק.. עשו מהפך... היה משחק מדהיםםםםםםםםםם.. זיו ארז זילברשטיין כולם... ילדים קטנים עם נשמה גדולה@ היה כיף לראות :) כל הכבוד.

cobainos

New member
לצערי לא ראיתי את המשחק

אבל הבנתי שבאמת היה משחק ענק... ראיתי את ההענקה, כפרה על שוש וינטר
הזכירה לי קצת את לימור לבנת שקפצה בזמנו על . יותר ממה שמכבי עושים השנה זה בטוח. אם אני זוכר נכון זיו ארז כבר לא המאמן.

תיקון כללי!

שוש וינטר הזאת ... המפלצת עם החיוך השטני, שנדחפת לכל מקום אפשרי, הלכה והרימה את השלט שהכריז על הגמנסיה כאלופים ותפסה כל פלאש אפשרי, איפה הצניעות איפה הכבוד לילדים ? למה לא להיות צנועה ולהשאר מאחורי הקלעים ולזכות בהערכה כנה? גועל נפש. בושה. ובאמת מזכיר את לימור לבנת בהענקת מדלית זהב לגל פרידמן באתונה. מכבי ביזיון השנה@ מכבי 'ביזיון' ת"א ... אה הא ! הפועלללללל עולה עולה! לצעוק עכשיו חזק יותררררר! זיו ארז לא המאמן אבל הוא זה שבנה את הקבוצה והעניק לזילברשטיין שהיה עוזרו 9 שנים .. והוא היה היום על הקווים והכין את הקבוצה ביחד עם זילברשטיין ברגעים המכריעים בשלבים האלו של העונה...

NoWords

New member
איזה משחק היההה!!!

הייתי שם. היה אחלה משחק. מותח, כמו שצריך. כל הכבוד לגימנסיה שהצליחו להביא ניצחון ממש בדק' האחרונות, אחרי שכל המשחק היובל הובילו. היה משחק מעולה, וכל הכבוד לשון דניאל (שהאמת פישל לא מעט בהתחלה אבל בסוף שיחק אותה!) ולאופיר (מס' 6) שגם היה שחקן מצויןןן. גימנסיה אימפריהההה

סבינה89

New member
../images/Emo87.gif גימנסיה אימפריה!!!../images/Emo87.gif

גמני הייתי במשחק, היה אדיר, ממש אדיר!!! מותח בצורה מטורפת! אוהדי הגמנסיה השתלטו על 3/4 מהאולם, עשינו מורל בלי הפסקה, היה כיף לא נורמאלי! היינו סביבות ה-1000 אוהדים!!!!! והנה כמה תמונות מהגמר...

סבינה89

New member
../images/Emo87.gif

אוהדי הגימנסיה, רק בצד אחד של האולם, זה לא כולל את הצד בו אני הייתי.

סבינה89

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif

מגיעים לקהל עם הגביע. וזהו, בקטנה :)

cobainos

New member
כל הכבוד ותודה על התמונות

אין לך מושג כמה אני מקנא בך

למעלה