הגמר הגדולללללל!

randu

New member
../images/Emo106.gifהגמר הגדולללללל!../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

כל הדעות,המחשבות, הבאסות שקיילן לא לקחה מקום ראשון, בפעם השנייה השנה- לכאן!
ויש לי רק דבר אחד להגיד: "הו דון קישוט,אל תהייה כל-כך תמים. בעולם ילד,אין מקום לסתם חולמים. הו דון קישוט, תתעורר למעני, כך או כך תישאר, האביר שלייייייייייייי!" תההפכו את זה ללשון נקבה.
אנשים,אני אוהב אתכם, אין לכם מושג בכלל כמה!!

randu

New member
כ"כ התפללתי שהסוף יהיה שונה.../images/Emo7.gif

בואו אני אגיד לכם במה אני בטוח. ג'ניס ונייג'ל רצול שקיילן תזכה, וטיירה והמוזר ההוארצו ש\הדגש|נאימה. התיאור לשהם לנאימה: "הבחורה שהייתה בסדר לאורך העונה,ובסוף הייתה פיצוץ..." זה מראה על התפתחתות, מ-טוב,ל-מצויין. ולכן היא זכתה. לקיילן יש גוב יפה יותר, היא מצטלמת יותר טוב, ורק בגלל פקינג שני מבחנים שבהם היא פישלה, מתוך 16, אז היא צריכה לקחת מקום 2,ולא ראשון?!?! אתם חושבים שהיא הצליחה?

Fergie7

New member
זה מה שרציתי לכתוב!

שהם העדיפו לבחור מישהי בינונית רק כי יש לה נוכחות, מאשר מישהי עם תמונות מדהימות, שקצת פחות שולטה במסלול. אפשר לחשוב שטיירה כשהיא הולכת על מסלול היא הכי שולטת בו וזה. בחירה טיפשית. הרי הם ידעו טוב מאוד שקיילן הייתה הטובה, זה מטומטם רק בגלל משימה אחת.

randu

New member
סוף סוף אנחנו מסכימים על משהו.

למה אין יותר פרוייקט מסלול?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo223.gif אני חושב שקיילין

הייתה הרבה יותר טובה על המסלול ולא בגלל שאהבתי אותה יותר ממש לא נאימה הלכה כמו דיווה נאימה היא לא דיווה זה לא מה שהיא היא המוזרה והפאנקית היא הייתה צריכה למצוא לעצמה הליכה ייחודית והייתה לה הליכה של דיווה מה שממש לא הלם אותה שקיילין הלכה הרגשתי כאילו האדמה רועדת כאילו היא מן סוס דוער ההליכה שלה לדעתי הייתה פשוט מדהימה חזקה עם עוצה פשוט מת על איך שהיא הולכת שם

L U Z I A

New member
זה נכון מאוד מה שאתה אומר.../images/Emo15.gif

הדרך בחירה שלהם הייתה מ מ ש מחוברנת. כלומר לבחור את זאת שהפציצה רק בסוף ולא את זה שכביכול "איכותית" ורק באודישן האמיתי שלה פישלה? אני חושבת שזה הכי לא נכון. אבל לסיום אני מאוד מרוצה מהבחירה.

AsSaf tHe kinG

New member
אוף... ../images/Emo10.gif

כל כך לא פייר.. אפילו אם היא לא הייתה כל כך טובה (קיילן) הייתי רוצה שהיא תיזכה! כי אני בדרך כלל בוחן לפי האופי. היא מצחיקה, חמודה, יפה , מוכשרת ויש לה גוף מדהים

L U Z I A

New member
סוף סוף אני רואה את הגמר!../images/Emo15.gif

עדיין לא ראיתי אותו
בכל אופן, הרבה בפי- התכוננו
אז ככה, ראיתי רק מהחלק שבו הם מעיפים את קיניה
לכן אתייחס רק לו- דבר ראשון בתצוגה של הקאבר גירל קיניה נראתה לי כ ז א ת מזויפת, וגם נאימה הייתה כזו אבל פחות. קיילן הייתה חמודה נורא
ובשיפוט קיילן התלבשה מ מ ש מגניב. בכל אופן
בתצוגה נאימה שיחקה אותה, הייתה קצת ביץ' אבל בסדר
קיילן הייתה גם חזקה. אבל מה שהכי הרג אותי, זה בשיפוט האחרון- כשקיילן דיברה כששאלו אותה למה היא צריכה להיות הטופ מודל, ראיתי שהיא אמיתית וכנה. אבל כששאלו את נאימה והיא מיד התחילה לבכות ככה זה היה נראה לי נורא מזויף. וכשקיילן בכתה בסוף היא הייתה כזאת חמודה
כשנאימה זכתה, אז לרגע היא כאילו בכתה ואז היא מיד קמה וצעקה וחייכה ואפילו לא חיבקה את קיילן
היא הייתה קצת מעצבנת בפרק הזה. אז מה אם היא יפה.

:(

השופטים כ"כ מטומטמים שהם בחרו במישהי שהייתה בינונית כל העונה,ובסוף הייתה טובה במקום במישהי שהפגיזה כל העונה ובסוף פישלה בקצתתתת. וגם כששאלו את קיילן למה היא צריכה להיות הטופ מודל הבאה,ראו שהבכי שלה אמיתי,והבכי של נאימה היה בסגנון של בוּ הוּ. כל העונה שנאתי את נאימה. כל העונה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo223.gif אני ממש לא מבין

למה אתם אומרים שהיא פישלה קצת? היא הכי לא פישלה כל השופטים [חוץ מטיירה שרצתה זוהר] מתו על הקאבר גירל של קיילין זה שנאימה פתאום הראתה שגם היא יכולה להיות ממסוחרת זה לא אומר כלום והתצוגה של קיילין?כבר הסברתי למעלה בדיוק מה אני חושב היא קרעה את האדמה ממש לא הייתה בינונית ואפילו לא בינונית + היא שמרה על אחדות של מעולה ++++ תמיד!

Fergie7

New member
../images/Emo45.gif

פישלה?
היא הייתה מדהימה! היא כל כך הייתה צריכה לנצח. ובכלל רציתי שבמקום נאימה בריטני תיהיה..אבל ניחא.

למעלה