הישרשור הפרק היומי
פרק 36

../images/Emo106.gif הישרשור הפרק היומי ../images/Emo47.gif פרק 36 ../images/Emo106.gif

כל מה שקשור לפרק של היום , נא לשרשר לכאן
ומה שלא קשור ימצא את דרכו ל-
שתהיה לכולם צפייה מהנה

../images/Emo47.gifמתי תעשי גיהוץ לשיער ../images/Emo6.gifתחיה מלכה !!../images/Emo9.gif

לא יאומן איך הגלגל מתהפך ומירב עפה וסמדר באה לנחם אותה ששבוע שעבר זה היה הפוך ,נשברה והראתה שיש לב הקטע עם תחיה ומירב נמרך כל הפרק אבל לפחות סיפרו חוויות מצצחיקות עם סמדר אחלה צוות הן ביחד ,חבל שנגמר הסוף עשה את כל הפרק איך שורה הזו לא נחה ממש מצוין,הלוואי ודפקה לאלה תמזרק שתמות הכלבה הזו מעצבנת

NevaEva

New member
פרק מיות רלפי דעתי..

בתכלס, מה התקדם פה? 3 סצנות. גלי מתוודעת לכך ששירה שיקקרה לגבי השם של אבא שלה, דניאל וחברה שלה הולכים לריקי ואלה מגיעה לשורה. כל השאר לקט שלפי דעתי מיותר כשיש לך 70 פרקים בעונה..

פיגמיסט

New member
דעתי על הפרק

מרה-תחייה-סמדר - דווקא בזמן האחרון אני ממש מרחם על מרב. לא מגיע לפתר והמהדורה תיהיה כלופ בלעדיה. מסכנה. היה ממש עצוב ברגע שהם דיברו על המצבה והיא הלכה. שורה - מה שמוזר שאם זה נוגע לדניאל אלה ממש רעה ומעצבנת וגם גידי והם מתייחסים אליה בצורה מגעילה. אבל שורה הזאת ממש מטומטמת כמה רוע יכול להיות לה? אפשר לחשוב מה היא עסתה לה... היא חושבת שככה היא תהיה עם ריקי? לסבית מטומטמת... זהו. פרק קצת נמרח עם פלאשבקים שכבר ראינו אבל היה נחמד

שי קרן19

New member
ככל שעובר הזמן,אני מרגיש שמי שמחזיק את הסדרה

הזו,זו צופית גרנט...פשוט אישה מדהימהההההההה אישיות מדהימהההההההה..לכאורה הפרק הוא משעמם,אבל "מירב" כיכבה בפרק הזה...ופשוט רותקתי לטלויזיה...אני מאוהב בצופית...ולצערי הרב מאז מילשייק היא לא הצליחה לעשות שום דבר..לא בתכניות המדהימות שלא זכו להצלחה...אני מקווה שעם הסדרה הזו,יפתחו בפניה דלתות..ולא הערוץ 10 המעפן,אלא בפריים טיים של ערוץ 2...אסור לוותר על על האישה המדהימה הזו...היא שחקנית מדהימה....

NevaEva

New member
היא באמת הוכיחה את עצמה.

אחת השחקניות ה-מצוינות של הסדרה הזאת. :) דווקא אף פעם לא ידעתי שהיא שחקנית...

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif פרק פלאשבקים טוב !!

למרות שאני לא אוהב פרקי פלאשבקים זה היה נחמד ביותר ... שורה הזאת ממש מפגרת, אלה לא עשתה לה כלום .. אני ממש מרחם על מרב, כאילו למרות הכל, היא הייתה עורכת מעולה ! ולא יודע, מסכנה כזאת

חח אלה ממש מפגרת

שתפעיל קצת את שיקול הדעת אחרי שפעם אחת היא גזרה לה תשיער היא ישר רצה אליה אחרי 2 מילים "רוצה להשלים" כמו ילדה קטנה בלי לדבר עם ריקי ובלי כלום כשהיא יודעת כמה היא מסוכנת... ובטח גידי יגלה את המכתב לפני החתונה והחתונה תהרס. אני מקווה ששורה תגלה מי הרוצחת האמיתית ושהיא טועה לגבי אלה

kren2

New member
פרק מרוח

אבל עדיין פרק נחמד.אז עכשיו אין צופית גרנט? את כל השחקנים האיכותיים שעושים את הסדרה למוצלחת לוקחים פשוט..נמאס... מקווה לפרקים יותר מעניינים

../images/Emo47.gifאיזה כייף לראות תתגובות שלכם

אני מחכה לתגובות של מי שלא הגיב עדין ,ונהנה ממי שהגיב

שונאת פרקי פלאשבאקים ../images/Emo46.gif

זה כ"כ מזכיר לי את "האי" בצורה לא כ"כ טובה
זו סצינה (של מרב , תחייה וסמדר) שנמתחת יותר מידי. ממש כמו מסטיק בטעם לא טעים
לפחות הסוף היה מעניין ומותח. איזה משוגעת השורה הזו
מה עבר לה בראש שהיא חשבה על זה...
מקווה לפרק הרבה יותר מותח וטוב מאשר אתמול

elyaqim

New member
פרק מסריח ביותר גועל נפש

בסך הכל פרק 36 ומתיחסים לצופים כאילו אנחנו צופיים בימי חיינו פרק 7897 מה זה המריחה הזאת כל כך לא מעניין אני בחיים לא נכנסתי לפורום הזה ורק עכשיו בגלל הצחנה שהפרק הזה מדיף הייתי חייב להכנס ולכתוב כנראה שאחרי כמה טלנובלות טובות מענינות מותחות ואפילו מרתקות קיבלנו את זאת

elyaqim

New member
לא נמאס לכם ששירה כל פרק בוכה????????!!!!!!

אז זהו שלי נמאס כל דבר קטן היא מתחילה לבכות אולי זה מעיד על שחקנית גדולה אבל ממש מעצבן בסידרה

למעלה