המועמדויות של קרי לגראמי 2008:

West Doll

New member
../images/Emo106.gifהמועמדויות של קרי לגראמי 2008:../images/Emo47.gif

וואו וואו חבל לכם על הזמן!! כמה מועמדויות, אני לא עומדת בזה
אין, קרי תחזור הביתה עם מלא גראמי! סתם, לא. השנה כנראה חשבו שקרי קיבלה מספיק גראמי אז הביאו לה רק שתי מועמדויות[בערך].
בקטגוריה של Best Female Country Vocal Performance היא קיבלה מועמדות על Last Name. ביחד איתה מועמדות גם מרטינה מקברייד עם For These Times, ליאן ריימס עם What I Cannot Change, לי אן וומק עם Last Call וטרשת עורקים שלא אכפת לנו עם מה.
ובקטגוריה של Best Song Written For Motion Picture, Television Or Other Visual Media היא קיבלה מועמדות על Ever Ever After. ביחד איתה מועמדים עוד שירים מוול-אי, עוד שיר ממכושפת ועוד סרטים לא חשובים. ועל הקטגוריה האחרונה בעצם כתבתי "בערך" כי זאת לא היא ממש מועמדת אלא הכותבים והמלחינים. ביאצ'. העיקר טיילור לא מועמדת אז לא אכפת לי |הא|

ליאת275

New member
מזל טוב,מקווה שתזכה :)

ההערה על טיילור לא הייתה לעניין,תשמחי בשביל מי שאת אוהבת.עזבי את אלה שלא

West Doll

New member
חח אני צוחקת אבל../images/Emo3.gif

טיילור סתם מעצבנת אותי כזה אבל יש לי את הדיסקים שלה ;; קניתי את האחרון שלה ביחד עם האחרון של פיקי

LeAnnDylan

Well-known member
אל תתייחסי לחן היא חולה על טיילור

פשוט קשה לה להודות יש לה את כל הדיסקים שלה ויש לה גם צלצול שלה בפלאפון והיא כל הזמן גולשת באתרים שלה|הא|

LeAnnDylan

Well-known member
ברור שליאן זוכה|הא|

עלק לאסט ניים זובי שהוא יותר טוב מוואט איי קנוט צ'יינג'

loserontheloose

New member
אל תהיי כ"כ בטוחה...

בכל זאת קרי כבר הפתיעה וזכתה בכל מני פרסים שאף אחד לא חשב שתזכה ו"ניצחה" בזאת זמרות קאנטרי ותיקות ומוערכות אחרות... אישית אני נורא אוהבת את Last Name וההופעה הווקאלית בשיר הזה מדהימה... אז בהצלחה לקרי. מחזיקה אצבעות.

LeAnnDylan

Well-known member
חחחח הייתי צינית

כאילו כמובן שאני לא חושבת שהשיר בריטני הזה יותר טוב מהשיר של ליאן אבל אין לי גם שום ספק שקרי תזכה בלי להתאמץ כי היא שוכבת עם כל האנשים שצריך^^

אני ממש הופתעתי שליידי איי קיבלו 2 מועמדויות

זה לא נורמלי ללהקה חדשה

למעלה